Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Filmy o egzorcyzmach |
Witam. Znacie może tytuły ciekwych filmów o egzorcyzmach ? :) bądź o podobnej tematyce
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Filmy o egzorcyzmach |
Teściowa przyjeżdza?
|
|
nie skomentuje tego ;> wiec pomoze ktos ? :)
|
|
Egzorcyzmy Dorothy Mills Egzorcysta Dominion Prequel To The Exorcist
|
|
Egzorcyzmy Dorothy Mills Egzorcyzmy Emily Rose Egzorcyzmy anneliese michel Ostatni egzorcyzm hmm wiecej mi nic nie przychodzi, ale sporo tego jest h0jowe forum
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=73HlyS_0QPg&feature=related Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ja właśnie oglądałem świetny horror - Blair Witch Project polecam miłośnikom gatunku ;D
|
|
Egzorcysta...
|
|
Constantine
|
|
Demon: Historia Prawdziwa,Stygmaty,Opętanie,Rytuał-ten jest świetny,Zjadacz grzechów i chyba tyle...
|
|
STRASZNY FILM .... :)
|
|
jeśli lubisz taką tematykę polecam godz 0:00 Discovery Investigation, programy o duchach. Czesto są odcinki jak próbowała specjalistyczna ekipa złapać ducha co udalo sie zarejestrować na taśmie: dzwiek, obraz, ślady na ciele i wiele innych... http://www.youtube.com/watch?v=qqt7eDrTJyg&feature=relmfu - w różnych stylach i kilka różnych programów wystepuje podobnie jak w linku. Na youtube sa starsze wersje po polsku. Ale szału nie ma, nowe odcinki to coś dla hardkorowców.
|
|
egzorcyzmy dorothy mills egzorcyzmy emily rose pazura
|
|
rytuał koziol0
|