Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy myślicie, że w Łomży albo w Polsce zmieni się coś na lepsze za kilkanaście.. |
lat? Nie chodzi mi tutaj tylko o Łomżę, ale ogólnie o Polskę. Czy można mieć nadzieję, że w przyszłości łatwiej będzie znaleźć pracę, być spokojniejszym, że "wiem, że teraz mam coś w lodówce i będę też to mieć za jakiś czas" ? Jakie są wasze przypuszczenia? Zapraszam do dyskusji...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy myślicie, że w Łomży albo w Polsce zmieni się coś na lepsze za kilkanaście.. |
bardzo atpie my destrukcję wlasnego kraju mamy w genach. Kiedys myślałem ,ze jak wymra wszyscy z pokolenie komuchów i solidaruchów to młodzi będą mieli lepiej . Dzisiaj już tak nei myślę bo widze ,że głupota przechodzi w genach z rodziców na dzieci. Sarama
|
|
Re: Czy myślicie, że w Łomży albo w Polsce zmieni się coś na lepsze za kilkanaście.. |
będziemy charować jak chińczycy bo właśnie dziś otwierają dwa duże banki w warszawie i przylatuje dziś cały samolot do Polski z chińskimi biznesmenami będą u nas inwestować jak ktoś będzie chciał u nich pracować to zobaczy jak się w pracy zapiepsza mają zainwestować w polsce 4 miliardy dolarów gitara gra
|
|
to juz bylo i sie skonczylo. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |