Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znaleziona szczeniaka w okolicach ul. Prusa |
Wczoraj wieczorem (ok 21-22.00) ktoś potrącił szczeniaka w okolicach ulicy Prusa. Jest to szczeniak podobny do wilczura:). Piesek ma bardzo grube łapy, miodową sierść i wyraźnie za kimś tęskni. Wydaje mi się, że piesek do kogoś należy, bo jest zadbany, bardzo ufny. Kontakt: 502350101
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znaleziona szczeniaka w okolicach ul. Prusa |
Właśnie odkryliśmy, że jest to suczka, a nie piesek.
|
|
Przepraszam za zamieszanie, ale jednak pies:)
|
|
Nie zostawiajcie go na ulicy.
|
|
Możecie go gdzieś przetrzymać do czasu znalezienia starego lub nowego domu? Widać jakieś skutki potrącenia?
|
|
Piesek jest u mnie w domu. Ma zwichniętą tylną łapę i jest bardzo, bardzo smutny:(. Jakiś koleś na moich oczach potrącił go bmw i odjechał.
|
|
Może zamieścisz zdjęcie pieska,a w miejscu znalezienia warto porozwieszać ogłoszenia.Ta łapka jest spuchnięta ?
|
|
co za chamstwo, nie udzielić pomocy, a masz może jego nr rejestracyjne? jeżeli to nie problem, to może wrzuć zdj psa, może jego właściciel tu zajrzy, cieszę się, że są na tym świecie jeszcze tacy ludzie jak Ty
|
|
Dzięki za miłe słowa. Psiak ma się coraz lepiej, szukam dla niego domu. Niżej link ze zdjęciem. http://w819.wrzuta.pl/obraz/6KkAhI6FMyY/arnoldarnold
|
|
|
podniebienie czarne? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adamosxx , masz już ten pozew , czy jeszcze dumasz ?
|
|
urośnie chyba na sporego pieska :) Szukasz poprzedniego domu,czy nowego ?
|
|
pozew wpłynął wczoraj jak zapowiadałem. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a DANE to jakie podałeś ? wpłynął GDZIE , do klozetu ? jak , tak to raczej nie wypłynie .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |