Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Studenci WSA |
Słyszeliscie jak studentka skoczyla z drugiego pietra w akademiku Alex????? Masakra trzeba miec papiery!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Studenci WSA |
Trzeba mieć papiery a przedewszystkim trzeba mieć podstawy żeby mówić cokolwiek, pani Emilio S. na oszczerstwa są odpowiednie paragrafy. Pozdrawiam:)
|
|
Przyjrzę bliżej się tej sprawie... Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Ja osobiście znam całą sprawę i wiem że miał miejsce tam wypadek. Upadek rzeczywiście był, ale ze schodów a nie z okna... rzekomy świadek który zdał relację założycielce tematu chciał poprostu zabłysnąć w towarzystwie opowiadając wersję taką jak opowiedział, nie mam pojęcia co chciał przez to osiągnąć... tak więc ludzie zanim coś umieścicie/powiecie na forum publicznym zastanówcie się czy rzeczywiście tak było jak mówicie, bądź jak ktoś wam opowiedział... tyle w tym temacie. -- Pozdrawiam
|
|
Inzynierowie dobrze skacza i dobrze obliczaja odleglosc, wiec nikomu nic sie nie stalo :D WSA GORA!
|
|
inżynierowie WSA... Smiesznie to brzmi :D
|
|
Śmiesznie brzmi? Niby z jakiej okazji ? ;)
|
|
a Ty skąd jesteś inżynierem?? Pcimia Dolnego??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |