Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pytanie: kto jest wlascicielem portalu "lomza.glt.pl" |
"lomza.glt.pl" http://www.lomza.friko.pl/index.html Kto jest jego tworca i autorem ciekawych tekstow? Bede bardzo wdzieczny za udzielenie mi informacji na ten temat. Pozdrawiam Lomzyniakow!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pytanie: kto jest wlascicielem portalu "lomza.glt.pl" |
Webmasterem strony jest Tomasz M. tomekm74@hotmail.com Zdecydowanie jedna z lepszych, jeśli nie najlepsza internetowa strona o Łomży w ujęciu historycznym. Interesujący dział z pocztówkami, dużo ciekawostkek historycznych, zawartośc merytoryczna jak najbardziej na plus. To właśnie ta strona zainspirowała mnie do stworzenia "zagadek łomżyńskich". Więcej takich stron o naszym ukochanym mieście !
|
|
W pełni potwierdzam. Solidna, benedyktyńska wręcz praca. Byłem zafascynowany "od pierwszego wejrzenia". Potem, myszkując- surfując odniosłem niejakie wrażenie, że z niektórymi rzeczami gdzieś już gdzieś się zetknąłem, chociaż autor nie przywołuje źródeł... Niemniej- gratuluję i... dziękuję.
|
|
Bardzo dziekuje za informacje. Slyszalem, ze wlascicielem jest jakas Wyzsza Szkola Agrobiznesu. Czy to prawda?
|
|
Zgadzam się z przedmówcami. Strona super !!!!! Teraz najpierw tam zaglądam a dopiero później na 4lomza. G R A T U L U J E
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |