Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co kupić? |
pomóżcie,Co kupić chłopcu na komunię?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co kupić? |
a do jakiej ceny? rower,może jakiś fajny zegarek,aparat,telefon,laptopa
|
|
Komunia.... W tym wieku to bezsens dzieciak czeka na prezenty i nie jest nawet świadom co przyjmuje... Aparat, telefon, laptop dzisiaj w modzie, tylko do tych materialnych nowostek kup dzieciakowi Pismo Święte może gdy dojrzeje zajrzy do niego i powyciąga prawdziwe nauki chrześcijańskie... Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
rower laptop itp co do pisma hmmmmmmmmmmmmmm zalezy od ciebie..... dziecko jak dorosnie i bedzie chcialo samo sobie kupi i przeczyta... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Ja mam obiecany rowerek.
|
|
aparat fotograficzny.
|
|
kazdy z nas dostal pismo swiete czy biblie i ktos tam zajrzal? chyba tylko poogladac obrazki w bilbl.. dla dzieci bananow kupuja kucyki ale zaraz trzeba szukac stajni. quady dla chlopcow. no jak wpomniane bylo laptopy komorki rowery
|
|
rower
|
|
dzięki za podpowiedzi,ale rower czy laptop........chrzestną nie jestem tylko ciocią więc aż tak wychylać się nie muszę,może zamiast biblii jakąś encyklopedię czy cóś.co myślicie?
|
|
Kup mu worek do boksowania drogi taki prezent nie jest a pożyteczny będzie mógł się trochę wyżyć i oderwać od takich laptopików ifoników itd. :) tak po za tym ja również uważam że co teraz się wyprawia to przesada dzieci czekają na komunie żeby dostać swój pierwszy komputer telefon albo samolot nic po za tym
|
|
masz rację Chelsea.teraz dzieci czekają na nowości techniki a potem chwalą się co które dostało i zgrzyty jak ktoś dostał lepsze prezenty,a ja dostałam zegarek z kalkulatorem i długopisem takie komplety były i byłam happy
|
|
Daj kasę i z głowy problem .. 200zł plus jakaś encyklopedia ;) powinno starczyć ,zależy z jakiej rodziny ten chłopczyk bo jak z kasiastej to morze być za mało .... Eloo
|
|
Zegarek z wygrawerowaną dedykacją . www.jubilerpieciak.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |