Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
smak podlaski |
Co sądzicie o tym barze chcę zorganizować tam przyjęcie komunijne?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: smak podlaski |
A już wiesz jaki prezent dostaniesz?
|
|
Prosiłem o opinie a nie głupie pytania materialisto.
|
|
nie wiem jak przyjęcia ale odradzam prace tam. Właściciel przyjmuje niby na próbę a potem zwalnia bez wypłacenia pieniędzy.
|
|
Ja dostanę rowerzyk.
|
|
już sama nazwa zniechęca Przyjedzie rodzina z Polski i co powiesz że jesteś z Podlasia? że w Łomży jest kupa ruskich i pełno cerkwi ? że tutaj po lasach pędzą bimber? że kononowicz to nasz ziomal ? Wstyd i kicha Pamiętaj k...sie że Łomża to nie podlasie
|
|
Masakra ...
|
|
Bardzo proszę o opinię na temat jedzenia i obsługi.
|
|
Jest może gdzieś w necie strona tego lokalu, albo przynajmniej menu z cenami, bo słyszałem w radiu, że dowóz mają tylko za 2 pln.
|
|
pabloz,gdzie w lomzy masz pelno cerkwi?
|
|
Byłem kiedyś raz, podziękuję, żeby zniechęcić klientów bardziej powinni nazwę zmienić na bardziej adekwatną "Smak z podpaski"
|
|
Nie polecam tego baru. Ale Łomża to podlasie i to baaaaaaaaardzo...
|
|
|
hehehe tak sie robi reklame dobre
|
|
moniczka 19 uważaj jak kogoś pomawiasz publicznie, żebyś się nie zdziwiła jak Cię pozwie pomawiana osoba
|
|
polecam, jedzenie jest smaczne , jedyny minus i to duży , po wizycie w lokalu ubranie śmierdzi plackami co skutecznie odstrasza , radze zainwestować w wentylacje
|
|
Zaliczka wpłacona, menui ustalone ... 2 dni temu telefon z tej \"restauracji\": \"Przepraszamy ale musimy odwołać imprezę, ponieważ - tutaj uwaga - mamy już rezerwację na ten dzień.\" Co!?! To jak to możliwe, że dostaliśmy potwierdzenie rezerwacji, wzięli od nas zaliczkę, i ustaliliśmy termin na wybór menu(co zresztą z pracownikiem owej \"restauracji\" dokonaliśmy) ... Ostrzegam przed organizacją imprez w.w. miejscu!
|
|
papier było napisać i tyle
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |