czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poważny problem.

Chciałbym zwrócić uwage na narastający problem załatwiania się pod sklepami ludzi, dzisiaj idąc przy stokrotce zauważyłam młodego pana który kulturalnie przykucnął i postawił sowitego stolca wprost pod drzwiami sklepu a co na to ludzie , nic przchodzili obojetnie MAŁO TEGO usłyszałam ze w rozmowie zachwalali takie zachowania... według mnie jest to niedopuszczalne i obrzydliwe zapraszam do dyskusji jakie jest wasze zdanie na ten temat ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poważny problem.

trza bylo mu dupe podetrzec

A to nie był zezol bo siedzi cały czas zalogowany na forum:)))

A tak mi się jakoś skojarzyło bo to cham i buc:)))

Autor: CFG2442 , widzisz jaki "poważny " problem mają tu GIMNAZJALIŚCI ?

Bo wielkie sklepy winne zabezpieczyć golonym przez siebie baranom nie tylko kasy do pozostawiania pieniędzy ale też i WC.
Może ten facet im to chciał zasygnalizować?

nowa moda z zachodu przyszła :)

Masakra ...

January&

i o to własnie chodzi,

weźcie...naprawdę ktoś narobił przed sklepem..? do nie dawna był problem wszędzie srających psów a teraz pojawił się problem srających ludzi..? to chyba jakaś kpina..

a gdzie sama bylas? czemu nie powiedzialas nic?

Niestet, kał i szczyny, nie tylko psie, widoczne są w ustronnych miejscach Łomży. Zapraszam milicję i SM do odwiedzania czasem okolic garaży przy Piłsudskiego/Bema i Przykoszarowej ...

i bardzo dobrze niech sraja najlepiej pod urzedem miasta moze w koncu nasz prezydent pomysli o toaletach ogulno dostepnych bo w lomzy takich brakuje

....

hehe nooo tak kur** a potem siedzą i piszą na forum , że w tej Łomży jeden wielki śmietnik i nie ma co się dziwić sami sobie go stworzyliście ludzie..!!!!!!

Pozdrowienia z Anglii ;);p

Eloo

Hah może naoglądał się za dużo "Dnia świra"... Co do wc to przecież są w stokrotce tak samo i w Kauflandzie. Ręce człowiekowi opadają...

Piszę poprawnie po polsku.

Widziałem dziś straż miejską jak się kręcili przy garażach na dole strzelnicy - tam gdzie młode huujki podjeżdzają i zostawiają tony śmieci. Tak trzymać panowie i walić madaty chamom niech się uczą kultury.

Co się dziwić , jak tu POTOMKOWIE ROZTRZĄSACZY GNOJU , są przyzwyczajeni do srania za stodołą .

Po IP można się domyślić kto to zrobił. Łomżyniakowi nawet do głowy by to nie przyszło.

ŁOMŻANINOWI nie , ale podszywanemu Łomżyniakowi , to tak .

zezowate normalnemu człowiekowi nie przy chodzi do głowy żeby kogoś olać moczem. A głodnemu zawsze chleb na myśli:)))))

CXRSa1 vel Andy C , powszechnie znany jako andzia c ,

wcale bym się nie zdziwił , jakbyś to ty tego klocka postawił , wszak na tej twojej rodzinnej podkolnenskiej wsi , CAŁE SWE OBSRANE ŻYCIE , ZA STODOŁĘ SRAĆ CHODZIŁaś !

Autor: CXRSa1 vel Andy C ,
DOSTAWCA INTERNETU : .kolno.vectranet.pl

To GDZIE w Łomży mieszkasz , a masz dostawcę internetu z kolno.vectranet.pl ?

........................................................................................................................
masz tu przykład twojego postu w :
TEMAT : do Andy C
" Autor: CXRSa1 (---.kolno.vectranet.pl)
Data: 15-04-12 09:16

zezowate że masz ....... "

DOSTAWCA INTERNETU : .kolno.vectranet.pl

CXRSa1

zabierz tego smiecia bo sie rozprzestrzenil na polityke

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Witam,

jak nigdy się ubawiłam czytając w/w... Hehe może i dobrze, że taka sytuacja miała miejsce, bo pomijając efekt obrzydliwości takiego "występku" to może do niektórych panów posiadających -jakiś większy od Naszego- wpływ na to co dzieje się w mieście wreszcie DOTRZE, ŻE NALEŻY POSTAWIĆ WIĘCEJ NIŻ JEDNĄ OGÓLNODOSTĘPNĄ TOALETĘ W RÓŻNYCH CZĘŚCIACH MIASTA... Poza tym jak wyżej wspominał Kuba1894 może za dużo Dnia świra ta osoba się naoglądała... Na koniec dodam, że w sumie jeśli ktoś doprowadza do MARGINALIZACJI PROBLEMU ZASRANYCH WCIĄŻ TRAWNIKÓW TO NIESTETY TAKI JEST TEGO EFEKT... Czas się przyzwyyczaić drodzy Państwo, że kolejne lata czekają Nas wśród wszędzie obecnie pojawiających się "GÓWIEN", albo CZAS WRESZCIE COŚ Z TYM PROBLEMEM ZROBIĆ i nawet podczas spacerów zwracać uwagę ludziom wyprowadzającym pieski i inne stworzenia podając w/w przykład :-))) Pozdrawim i szczerze to nie uśmiecha mi się życie i egzystowanie w "ZASRANYM OTOCZENIU"...

magia_2

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org