Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KURS KOMPUTEROWY : „ Aktywność zawodowa szansą na sukces „ |
Powiatowy Urząd Pracy w Kolnie : Instytucja szkoleniowa : Business 4 Business Consulting prowadzący zajęcia z zakresu szkolenia komputerowego : Piotr Janewicz – Program: podstawy użytkowania komputera, zasady pracy z systemem Windows, przetwarzanie tekstów: wprowadzanie, edycja i formatowanie: tekstu, tabel, grafiki, arkusze kalkulacyjne, usługi w sieciach informatycznych: przeglądanie zasobów i poruszanie się w sieci www. zaczynamy o 9:00 , Projekt : „ E-AKTYWIZACJA MIESZKAŃCÓW MIASTA KOLNO - II EDYCJA” , - w tym 40 godzin kursu komputerowego ? realizacja w okresie od 01.04.2012 r. do 31.07.2012 r., czy ? Projekt : „ Aktywność zawodowa szansą na sukces „ - czy 34 godziny kursu komputerowego ? realizacja w okresie od 01.02.2012 r. do 31.05.2012 dwie grupy : 16 osób - 11kobiet , 5 mężczyzn Zajęcia odbywać się będą w Powiatowym Urzędzie Pracy w Kolnie w sali konferencyjnej na dole ??? ____________________________________________________________ Obstawiam Projekt : „ Aktywność zawodowa szansą na sukces „ ........................................................................................................................ POZDROWIENIA DLA UCZESTNIKÓW KURSU KOMPUTEROWEGO , OD WASZEGO ZIOMKA - 48letniego Andy C vel CXRSa1 , powszechnie znanego na forum 4lomza jako : andzia C . PS: do zobaczenia wkrótce !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KURS KOMPUTEROWY : „ Aktywność zawodowa szansą na sukces „ |
zezowate chłopino mam nadzieje że złożysz ten pozew w poniedziałek w sądzie o konfabulacje:))))))) To zobaczymy się niebawem i zobaczymy czy mam 48 lat czy 90:))) Kankę z mlekiem weż żebyś był rozpoznawalny żebym ciebie nie pomylił z kimś innym:))))))))))
|
|
andzia C , CXRSa1 , ciebie IDIOTO tak zaślepia głupota , że nic a nic nie kumasz . DEBILU , zobacz KTO KOGO w temacie : chopcy znaleźli sobie zajęcie http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=201319&t=201319 ____________________________________________________________ Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 21-04-12 23:47 nie opusci w poniedzialek skladam pozew chodziaz zobacze twoja gębe na sali hehe Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 21-04-12 23:51 z powództwa cywilnego, to juz zobaczysz ____________________________________________________________ CZY tY UMIESZ CZYTAĆ TEKST ZE ZROZUMIENIEM ?
|
|
zezowate przepisz polisę na życie na swoją starą lub córę bo jak ci mordę obije to przynajmniej zostanie grosz wdowi:))))
|
|
CXRSa1 vel andzia C , napisałem : do zobaczenia wkrótce ! WTEDY SIĘ " POŚMIEJEMY " ,
|
|
zezowate staruszku ty nie jedno osobę na tym forum próbowałeś na straszyć:)))) i co i nic:))))))))) A jak mnie znajdziesz przez prokuraturę czy psi detektywie:)))))) przez face bokaaaaaaaa :))))))))) Obesrasz się jak mnie zobaczysz:)))) płaczku internetowy:))))
|
|
OSOBIŚCIE ZŁOŻĘ ci " ŻYCZENIA "
|
|
andzia C , a KTO tu mówi o prokuraturze , gorzej ci ? OSOBIŚCIE ZŁOŻĘ ci " ŻYCZENIA " i wtedy się " pośmiejemy " !
|
|
Autor: CXRSa1 (176.31.202.---) Data: 22-04-12 12:42 zezowate przepisz polisę na życie na swoją starą lub córę bo jak ci mordę obije to przynajmniej zostanie grosz wdowi:)))) ---------------------------------------------------------------------------------------------------- na kogo ma przepisać chyba że na ta burą suke o której tak często wspomina, cała reszta juz od niego uciekła hi hi hi
|
|
zezowate ale mendo jednostko aspołeczność:))))) czekam z nie cierpliwością na spełnienie twoich gróźb:)))))))) TY GÓWNO JADZIE MOŻESZ W **** SIĘ CMOKNĄĆ:))))))))))))
|
|
... a KTO ci grozi DEBILU ? TRACISZ ZIMNĄ KREW ! ... ja po prostu chciałbym ci OSOBIŚCIE złożyć " życzenia "
|
|
zezowate no NA CO CZEKASZ MENDO ZNASZ MÓJ ADRES TO ZA 15 MINUT SIĘ ZGŁOŚ DO MNIE:)))))
|
|
andzia C vel CXRSa1 :
|
|
zezowate 4 MINUTY JUŻ MINĘŁY :)))))) a ZNASZ MÓJ ADRES BO CHCIAŁEŚ PODAĆ BELFROWI TYLKO SIĘ BAŁEŚ :)))
|
|
hahaha:):) Odwaga prysła jak bańka mydlana:):):) CX tak maja wszystkie netowe gryzonie :):):)
|
|
CXRSa1 , jeszcze NIE , ale wkrótce będę znał i wtedy się " pośmiejemy " !
|
|
maruda, tak jechałeś i lżyłeś andzię C , a TERAZ będziesz mu D... lizał ?
|
|
zezowate no jak to nie masz jak masz już od kilku miesięcy:))))) K......U tak się chwaliłeś belfrowi:)))))) mendo nie chciałeś ***** wkleić bo cioto bałeś się odpowiedzialności karnej:)))))))) bo znowu wkleił byś linka nie odpowiedniego :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
zezowate jęczysz pastuchu :))))))))))))))))))) Rowy melioracyjne to ty obrabiasz dzień dnia:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
CXRSa1 nie denerwuj się , NA PEWNO się spotkamy .
|
|
Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 22-04-12 13:28 maruda, tak jechałeś i lżyłeś andzię C , a TERAZ będziesz mu D... lizał ? //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// to tak jak raqlan tobie i ty jemu :):):) Widzisz jakąs różnicę ?????:)
|
|
Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 22-04-12 13:06 22-04-12 13:32 i co cowboy/u jakoś żyje :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
maruda , PRZYGANIAŁ KOCIOŁ GARNKOWI ! cytat : " Widzisz jakąs różnicę ?????:)" .... a co na to twoja fanka megan , wszak była taka oburzona moim postępowaniem ?
|
|
zezowate mendo ty możesz strzelać z wiatrówki do gołębi w Konarzycach:))))
|
|
CXRSa1 , mam propozycję : JAK TAK BARDZO ci SIĘ SPIESZY DO SPOTKANIA ZE MNĄ , TO PODAJ SWÓJ ADRES czy nr telefonu , bo muszę przyznać , że na OBECNĄ chwilę jeszcze nie posiadam dokładnego . CXRSa1 nie denerwuj się , NA PEWNO się spotkamy .
|
|
Pisałem ci IDIOTO , że NIE MAM NIC WSPÓLNEGO Z KONARZYCAMI , zresztą nie muszę ci się tłumaczyć , dla ciebie to mogę być i z KSIĘŻYCA . ponawiam propozycję : JAK TAK BARDZO ci SIĘ SPIESZY DO SPOTKANIA ZE MNĄ , TO PODAJ SWÓJ ADRES czy nr telefonu , bo muszę przyznać , że na OBECNĄ chwilę jeszcze nie posiadam dokładnego .
|
|
zezowate mendo nie jedna Pani chciała tobie powiedzieć prosto w oczy jakim H..m jesteś i co jakoś i jakoś skunksie śmierdzący:)))) ZAPOMNIAŁEŚ Boisz się KOBIET to ja mam się ciebie zwyrodnialcu bać :)))))))))))))))) śmieszne
|
|
ponawiam propozycję : JAK TAK BARDZO ci SIĘ SPIESZY DO SPOTKANIA ZE MNĄ , TO PODAJ SWÓJ ADRES czy nr telefonu , bo muszę przyznać , że na OBECNĄ chwilę jeszcze nie posiadam dokładnego .
|
|
OBECNĄ chwilę jeszcze nie posiadam dokładnego . Toć masz mój adres :)))))) od tylu miesięcy:))))))))))))))))) i przez te miesiące nie odważyłeś mnie skrzywdzić:)))))))))))))
|
|
zezowate jak szukasz **** do dupy to tu nie znajdziesz najwyżej na cwelowni:))))))))))))))))))
|
|
No dobrze powiedzmy , że mam , ale niedokładny , więc ponawiam propozycję : JAK TAK BARDZO ci SIĘ SPIESZY DO SPOTKANIA ZE MNĄ , TO PODAJ SWÓJ ADRES czy nr telefonu , bo muszę przyznać , że na OBECNĄ chwilę jeszcze nie posiadam dokładnego . PODAJ I NIE ODWRACAJ KOTA OGONEM !
|
|
zezowate masz nie ******* tyle razy go podawałeś na forum:))))))))))))))))
|
|
zezowate masz nie ******* tyle razy go podawałeś na forum:)))))))))))))))) a za chwile tłumoku napiszesz ze podałem ci nie swój:))))) Ale w Konarzycach jest nie wiele domostw wiec łatwo dojść po kabelku z szeptela:))))))))))))))))))
|
|
andzia C , gorzej ci ? KIEDY I GDZIE ? PODAJ w JAKIM TEMACIE , datę , godzinę - tylko z tytułem TEMATU , żeby można było sprawdzić , abyś znowu nie robił montażu _____________________________________________________________ No dobrze powiedzmy , że mam , ale niedokładny , więc ponawiam propozycję : JAK TAK BARDZO ci SIĘ SPIESZY DO SPOTKANIA ZE MNĄ , TO PODAJ SWÓJ ADRES czy nr telefonu , bo muszę przyznać , że na OBECNĄ chwilę jeszcze nie posiadam dokładnego . PODAJ I NIE ODWRACAJ KOTA OGONEM ! " bohaterze " z za monitora , nie denerwuj się , NA PEWNO się spotkamy .
|
|
andzia C, już " bohaterze " ogon pod siebie podkuliłeś ze strachu ?
|
|
zezowate ścierwo nie kopulajaca od setek lat masz
|
|
zezowate nie podniecaj się rola bo wryj i to za komputera tobie przypierdolą:))))))))
|
|
belfer , Autor: CXRSa1 robi kurs " informatyka " , a jest tam TYLKO PIĘCIU MĘŻCZYZN , nic trudnego TAM podjechać , JURTO , najdalej w środę , będę miał KONKRETNE DANE , podam datę ZJAZDU/zajęć , spotkania o 9:00
|
|
zezowate szczęscie no to fajnie czekam:))))))) obesranicu na ciebie tylko żeby nie było :))))) że ci mordę ktoś przypadkowy o kopie:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
andzia c , ponawiam propozycję : JAK TAK BARDZO ci SIĘ SPIESZY DO SPOTKANIA ZE MNĄ , TO PODAJ SWÓJ ADRES czy nr telefonu , bo muszę przyznać , że na OBECNĄ chwilę jeszcze nie posiadam dokładnego . PODAJ I NIE ODWRACAJ KOTA OGONEM !
|
|
zezowate szczęscie o 9:00 będę czekał na ciebie w tym miejscu o którym piszesz:)))))
|
|
KIEDY ?
|
|
maruda oberwales wpier*** to juz mojego imienia tu nie wypowiadaj
|
|
CXRSa1, KIEDY ? KTÓREGO DNIA !
|
|
zezowate szczęscie tylko swego amanta nie bierz bo go też ociosam i nie będzie tobie miał kto w 4 litery posówać:)))
|
|
CXRSa1, KIEDY ? KTÓREGO DNIA ! już " bohaterze " ogon pod siebie podkuliłeś ze strachu ?
|
|
CXRSa1, KIEDY ? KTÓREGO DNIA ! już " bohaterze " ogon pod siebie podkuliłeś ze strachu ?
|
|
?
|
|
no w środę będę w moherowym berecie z antenko:))) tylko się nie pomyl i nie pobij innego staruszka:))))))))
|
|
Gdzie cię szukać , na zajęciach komputerowych ?
|
|
" bohaterze ", ogon pod siebie podkuliłeś ze strachu ?
|
|
zezowate w 4 rzędzie pod oknem:)))) kilerze:)))
|
|
Żarty sobie robisz , czy poważnie : Gdzie cię szukać , na zajęciach komputerowych ?
|
|
Autor: raqlan (---.tel.tkb.net.pl) Data: 22-04-12 14:41 maruda oberwales wpier*** to juz mojego imienia tu nie wypowiadaj ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ty zasrańcu jak do mnie mówisz to mów dużyli literami bo twojego bełkotu i tak nikt nie rozumie :)
|
|
zezowate żarty sobie robisz lizusie jak masz tyle miesięcy mój adres to poco pierdolca strugasz:)))))))))
|
|
CXRSa1 przypomnij o której godzinie i gdzie szukać podaj datę ZJAZDU/zajęć. to będzie okazja poznać zezolca, ha ha . Ja się wybiorę do PUP Kolno z czystej ciekawości ha ha ha. Może będę miał czym się podzielić z forumowiczami jakieś fotki albo coś :-)))
|
|
Obelix zrobisz to co uznasz za stosowne;)))) A i tak zezol się nie zjawi tylko konfabuluje:)))) Jak zawsze:)))))
|
|
Ja bardzo jestem ciekawy, a przy okazji Kolno odwiedze dawno tam nie byłem
|
|
maruda Zabierasz sie ze mną :-)))) będziemy mieli dobrą zabawę hi hi
|
|
Obelix wejdź na ten link i sprawdź gdzie jest mowa o jakimś szkoleniu obsługi komputera http://www.pupkolno.pl/ :)))))) kolejne kłamstewko zezola:))) Panowie w moim wieku nie mają szans na dostanie się żaden tego typu kurs czy by to było wawie Łomży czy gdziekolwiek w Polsce :)))))
|
|
Autor: CXRSa1 vel andzia c , Co ciebie DEBILU napadło z pisaniem , że ja ci mam zablokować kurs komputerowy " informatyka ' ? Dostałeś się tam z listy rezerwowych , to się ciesz , ale JESZCZE TEGO KURSU NIE SKOŃCZYŁEŚ ! ____________________________________________________________ KTO TO PISAŁ ? cytuję ; TEMAT : chłopak Autor: CXRSa1 (176.31.202.---) Data: 12-04-12 23:37 zezowate mendo , ormowcu miałeś mi zablokować kurs informatyki dofinansowany przez UP i co ja nadal się kształcę dzięki up a ty debilu córce nie mogłeś córce załatwić dotacji innej niż gastronomiczna:)))) czyli nadal tkwi w branży robótki ręczne:))))) oraz ..... TEMAT : Pamięci Przemysława Gosiewskiego.. Autor: CXRSa1 (176.31.202.---) Data: 13-04-12 00:16 zezowate sie ci tobie pozdrowienia stary ormowcu bo mi chciałeś obesraniu zablokować kurs informatyka dofinansowanego przez UP i co ormowcu tobie się nie udało:)))) oraz : TEMAT : ORMO żyje ormo czuwa Autor: CXRSa1 (176.31.202.---) Data: 13-04-12 00:19 zezowate szczęscie ja nadal dostaje dotacje dzięki UP :)) a ty ormowcu chciałeś mi zablokować karierę zawodową:))) ____________________________________________________________ Czy tak BEZROBOTNY KMIOCIE się podnieciłeś , że aż w TRZECH tematach musiałeś się tym pochwalić , że ZA DOTACJE Z PUP w KOLNIE robisz tam jakiś kursik , dla POCZĄTKUJĄCYCH " informatyków " ??? NIGDZIE PIERWSZY o tym niby twoim kursie " informatyka " NIE PISAŁEM . Tak się cieszyłeś , że cię GMINNY KMIOCIE zakwalifikowali na te zajęcia i dostałeś się tam cudem , ty nieuku NIEPOTRAFIĄCY JEDNEGO ZDANIA NAPISAĆ W MIARĘ POPRAWNIE PO POLSKU , że aż wpadłeś w zachwyt i nie omieszkałeś wszem i wobec tego napisać . JESZCZE TEGO KURSU NIE SKOŃCZYŁEŚ ! Czy ty już tak się zagubiłeś w rzeczywistości , że musisz KONFABULOWAĆ i rzucać jakieś FAŁSZYWE niby oskarżenia typu : Temat : zezowate a obiecałeś i nie stawiłeś sie na spodkaniu:))))) http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=513260&t=513260 " Autor: CXRSa1 (176.31.202.---) Data: 26-04-12 17:08 zezowaty jakim ułomkiem trzeba być żeby chodzić po urzędach i pytać się czy zna Pan/i zna taki nick internetowy:))))))))))))))))))))))))))) " . ........................................................................................................................ NIKT , NIKOGO tam w urzędzie O NIC NIE PYTAŁ ! Tracisz zimną krew i wypisujesz co ci ślina na język przyniesie . TO DOBRZE , pisz i KOMPROMITUJ SIĘ dalej andzia C vel CXRSa1 . WIDOCZNIE JUŻ DOTARŁO DO URZĘDNIKÓW , ORGANIZATORÓW I UCZESTNIKÓW TEGO KURSU , JAKIEGO IDIOTĘ MAJĄ NA ZAJĘCIACH . ( wystarczy wpisać w wyszukiwarkę hasło : kurs komputerowy PUP Kolno , a już na pierwszej stronie wyszukiwarka pozycjonuje tematy założone przez ciebie , tu na Forum 4lomza ). JESZCZE TEGO KURSU NIE SKOŃCZYŁEŚ ! PS : widzisz CXRSa1 i strzeliłeś sobie sam w kolano tymi swoimi postami , KONFABULUJESZ jak zawsze , ... to GDZIE robisz ta " karierę zawodową " i ten " kurs informatyka dofinansowanego przez UP " ???
|
|
Autor: CXRSa1 vel Andy C , DOSTAWCA INTERNETU : .kolno.vectranet.pl To GDZIE w Łomży mieszkasz , a masz dostawcę internetu z kolno.vectranet.pl ? ........................................................................................................................ masz tu przykład twojego postu w : TEMAT : do Andy C " Autor: CXRSa1 (---.kolno.vectranet.pl) Data: 15-04-12 09:16 zezowate że masz ....... " DOSTAWCA INTERNETU : .kolno.vectranet.pl .... telewizję kablową też z Vectry masz ?
|
|
ADRESY e-mail Autor : Andy C vel CXRSa1 vel miriamjan ; __________________________________________________________ TEMAT : Przygadał kocioł garnkowi... http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=192060&t=192045 Autor: Andy C (176.31.202.---) Data: 11-02-12 11:47 ... Antynka kliknij na tego maila subhuman5@wp.pl bardzo Ciebie o to proszę. __________________________________________________________ TEMAT : Gdzie się bodziały Normalne dziewczyny?? [URL]http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=433697&t=432727 [/URL] Autor: Andy C (---.net) Data: 16-09-11 19:55 … Zapraszam na niezobowiązująca wymianę myśli setmyfree@wp.pl;) __________________________________________________________ TEMAT : chłopaki- dziewczyny http://www.zse.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=436819&t=436816 Autor: Andy C (---.net) Data: 29-09-11 12:50 ja tam rzadko używam gg bo wstyd mi się przyznać ze klikam jednym palcem;) ……………………………………………………………………………………….................................. TO JEST TWOJE : gg. 35961702 ____________________________________________________________ TEMAT : chłopaki- dziewczyny http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=436816&t=436816 Autor: Andy C (---.net) Data: 01-10-11 01:55 … Jeśli chcesz ze mną poklikać to zapraszam Ciebie na prw to mój adres mailowy subhuman5@wp.pl. Jeszcze jakiś czas będę na necie. Pozdrawiam Andy C ___________________________________________________________ ADRESY e-mail Autor : Andy C vel CXRSa1 vel miriamjan ; subhuman5@wp.pl setmyfree@wp.pl NUMER g.g. : gg. 35961702 KTO PISAŁ Z TYM AUTOREM , TO WIE O KOGO CHODZI . Autor : Andy C vel CXRSa1 vel miriamjan
|
|
http://bralloso.com/kosmos/index.php
|
|
Cwelu z Konarzyc to jest adres zamieszkania :))))))) HAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHHHHHHHAHAHHAHHHAHAHHAAHAHH A GDZIE ZDJĘCIE????:))))))))))))))))))))))))
|
|
TU jest odpowiedż DLACZEGO wdaję się w " dyskusję " z tym POPAPRAŃCEM . Osobiście nie dotyka mnie to co pisze andzia C vel CXRSa1 vel miriamjan , wręcz przeciwnie , bawi mnie jego głupota . Czytając jego posty , boki można zrywać ze śmiechu , jak ten IDIOTA się pogrąża swoimi wypowiedziami . Jak STARA BEZZĘBNA SUKA , która jak nie może ugryżć , to chociaż sobie poszczeka . DEBIL założył już kilkanaście tematów , a ja odpowiem mu tym jednym . Z każdym nowo założonym tematem , każdą wypowiedzią - postem , ten IDIOTA , sam się KOMPROMITUJE i OŚMIESZA . Niech pisze więcej , jego GŁUPOTA dotrze do szerszego kręgu użytkowników tego forum . Podbijam czasem temat , aby obnażyć jego INDOLENCJĘ i PROSTACTWO umysłowe . Ten KMIOT nie potrafi sam napisać jednego zdania w miarę poprawnie po polsku . Każda jego wypowiedż to stek bzdur i bełkot obłąkanego frustrata . Gdyby zwrócić uwagę na tok jego wypowiedzi , zawsze wychodzi na jaw " poszarpany proces myślowy " oderwany od sensu stricto sprawy . Pisze jak jakiś PARANOIK , bez ładu i składu różne brednie i głupoty . Nie potrafi zachować zimnej krwi i rzuca się jak g....o w przeręblu . Z braku argumentów podpiera się dziecinnymi wrzutkami/wklejkami z netu , lub odwraca kota ogonem i powiela moje wcześniejsze posty lub sformułowania . Wydaje się, że mamy tu przykład klasycznej SCHIZOFRENI, rozszczepienia umysłu . Na to wskazują upośledzenie myślenia i problemy z zachowaniem emocji , niespójność wypowiedzi i procesów myślowych , oraz objawy mutyzmu . Czy nie zastanawia Was dziwaczność tematów i wypowiedzi pisanych przez Andy C vel CXRSa1 vel miriamjan ? Irracjonalne zachowanie ? To stary 48 letni prawiczek-kawaler , bezrobotny kmiot z podkolneńskiej wsi , biedny DUPEK , który sobie nigdy w życiu nie p....ł , a gdyby tam u niego na rodzinnej wsi , krowy w majtkach chodziły , to by i nigdy p...y na oczy nie widział . BARANI ŁEB skończył tylko z trudem siedmioklasową szkołę powszechną i nie może nigdzie znależć pracy , a i do tego dokładają się problemy sfery seksualnej ( jakiej on jest orientacji , to pies go wie ) . Wszystko to powoduje u niego zaburzenia emocjonalne , a niemożność realizacji celu wywołuje przykre emocje frustracji . Frustracja natomiast podsycana przez ból , gniew i złość , wywołuje irytację i agresję , przejawiającą się tu na forum 4lomza , gdzie uważa , że właśnie tu może się odegrać za swoje przesrane życie . Według niego , tu się właśnie samorealizuje i tu tylko może błysnąć " inteligencją ", bo w realu jest NIKIM , totalne ZERO . Anonimowość zapewnia mu pozorne bezpieczeństwo , więc śmiało puszcza wodze fantazji i struga " bohatera " . Stres spowodowany brakiem perspektyw i ograniczonymi możliwościami rozwoju , potęguje poczucie krzywdy i zainicjował wystąpienie psychozy . Syndrom osoby pokrzywdzonej spowodował trudności w komunikacji interpersonalnej. W odwecie, wszechobecne pragnienie zaistnienia na szerszym forum , jak i pogrążenia oraz zniszczenia Pana zezowate szczęscie , przeszkadza mu pragmatycznie myśleć. Autor: CXRSa1, wcześniej pisał tu na forum pod nickiem : Andy C , oraz jako Autor: miriamjan Kto chce zobaczyć jaki to DEBIL , może zapoznać się z tematem : Temat : ANDY C - kto chce niech czyta ; http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=493873&t=493873 PS : Większość tu , czytających to GIMNAZJALISTÓW i tak nie zrozumie nic z tego co napisałem . Człowiek umiejący samodzielnie myśleć , nie musi się zastanawiać KTO TU JEST DEBILEM . Opinia TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI z GIMNAZJALNEGO fan klubu marudy , mnie NIE INTERESUJE ! ___________________________________________________________ JAKIM TRZEBA BYĆ DEBILEM , ŻEBY ZAKŁADAĆ TAKIE TEMATY i PISAĆ TAKIE BZDURY ? __________________________________________________________ poniżej próbki tematów z ostatnich dni , założonych przez tego IDIOTĘ ; .................................................................................................................... Temat : raqlan czy na pewno mam zezowatym dziecko???? http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=512578&t=512578 Temat : zezowate Goebbels/ie 4 forum.pl http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=512871&t=512871 Temat : zezowate teleinformatyku:))) http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=513167&t=513167 Temat : zezowaty Środa Kolno UP godzina ( http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=512842&t=512842 Temat : ZOŁZOWATE czy jakoś specjalnie przygotowójesz sie na jutrzejsze spodkanie??? http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=513021&t=513021 Temat : Ile razy już zezowaty już razy konfabulowal na tym forum:)) http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=513023&t=513023 Temat : Dla czego zezowaty boi sie bliskiego kontaktu z kobietamI? http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=512379&t=512379 Temat : zezowate sklada pozew do sądu bo czuje się poniżony..... http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=512159&t=512159 Temat : ORMO żyje ormo czuwa http://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=200141&t=200140 TEMAT : zezowate a obiecałeś i nie stawiłeś sie na spodkaniu:))))) http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=513260&t=513260 ................................................................................................................... ADRESY e-mail Autor : Andy C vel CXRSa1 vel miriamjan ; subhuman5@wp.pl setmyfree@wp.pl NUMER g.g. : gg. 35961702 KTO PISAŁ Z TYM AUTOREM , TO WIE O KOGO CHODZI . Autor : Andy C vel CXRSa1 vel miriamjan JAKIM TRZEBA BYĆ DEBILEM , ŻEBY ZAKŁADAĆ TAKIE TEMATY i PISAĆ TAKIE BZDURY ? Opinia TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI z GIMNAZJALNEGO fan klubu marudy , mnie NIE INTERESUJE !
|
|
.
|
|
Taka cisza , czyżby wczoraj 27.04.12 i dziś 28.04.12 nasz " bohater " , Autor : CXRSa1 , miał od 9:00 do 15:15 zajęcia z zakresu szkolenia komputerowego : " Szkolenie ABC Przedsiębiorczości " ?
|
|
Chyba dotarło do organizatorów tego szkolenia i urzędników PUP w Kolnie , jakiego DEBILA mają na kursie ! ŻENADA ! ..... wstyd , że taki BARANI ŁEB , KOMPROMITUJE siebie i pośrednio , INSTYTUCJĘ w jakiej odbywa szkolenie !
|
|
Jak kogoś to nie interesuje , to NIE MUSI tego czytać , jest tyle ciekawszych tematów obok . Ciekawe , czy jakby ktoś założył kilkanaście nowych tematów , napisał KILKASET POSTÓW z paranoicznymi obelgami , ( a i kilka , już założonych przez CXRSa1 , ADMIN już skasował ) , wszystkie w podobnym stylu , gdzie ten " bohater " z za monitora wylewa na kogoś stek bzdur i pomyj , JAKBY CI PLUŁ W TWARZ , to też byś powiedział , ŻE DESZCZ PADA ? Zdaję sobie z tego sprawę , że dla " kibica " z boku wygląda to głupio , ale tyle razy pisałem do niego : " andzia c , ponawiam propozycję : JAK TAK BARDZO ci SIĘ SPIESZY DO SPOTKANIA ZE MNĄ , TO PODAJ SWÓJ ADRES czy nr telefonu , bo muszę przyznać , że na OBECNĄ chwilę jeszcze nie posiadam dokładnego . " ____________________________________________________________ JAK KOGOŚ NIE INTERESUJE , NIE MUSI CZYTAĆ , a jak chce zabrać głos , to niech najpierw przeczyta DOKŁADNIE CAŁY temat , póżniej się wypowiada . Musiałem go czasem sprowokować , aby się odkrył i tym samym uzyskać większą bazę danych . TYLKO w ten sposób mogłem do niego dotrzeć . Proszę zauważyć , że ja go NIGDZIE nie straszyłem , PISAŁEM TYLKO , ŻE SIĘ SPOTKAMY I " POROZMAWIAMY " oraz , że razem się " POŚMIEJEMY " . JUŻ NIEDŁUGO PRZESTANIEMY zaśmiecać to forum . Skończą się te brednie wypisywane przez CXRSa1 . JUŻ JEST BLIŻEJ , JAK DALEJ i wkrótce zakończę tą " zabawę " z " bohaterem " zza monitora . DOŚĆ TEJ " ZABAWY " ! ZNAM JUŻ jego TWARZ , " porozmawiam " z nim wkrótce , to przestanie pisać tu takie teksty . JESZCZE TROCHĘ CIERPLIWOŚCI , jak to się mówi : CO MA WISIEĆ , NIE UTONIE . DOŚĆ TEJ " ZABAWY " !
|
|
CZAS BY zakończyć tą „ zabawę „ z Autor : CXRSa1 vel Andy C vel miriamjan vel 7angelfree ! Jeszcze tylko kilka postów i ten DEBIL przestanie tu pisać swoje paranoiczne bzdury . Mam już jego dane i pozostało tylko złożyć mu osobiście „ życzenia „ i „ porozmawiać „ z „ bohaterem „ z za monitora . BĘDZIEMY KOŃCZYĆ ! DOŚĆ TEJ " ZABAWY " ! 40 letni stary kawaler , prawiczek z Kolna , Znak zodiaku : PANNA , urodziny 15 wrzesień ! Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę tematów / archiwum 4lomza , jeden z podanych adresów e-mail ; setmyfree@wp.pl lub : subhuman5@wp.pl , które to SAM autor : CXRSa1 vel Andy C - WIELOKROTNIE tu podawał , zachęcając do korespondencji z nim , a wyskoczą nam ciekawe rzeczy . …………………………………………………………………………………………………………... Jest taka stronka : http://www.pipl.com/ WYSTARCZY WPISAĆ e-mail : setmyfree@wp.pl i już MAMY COŚ CIEKAWEGO ! użytkownik skasował swój profil ( dziwne , że cały czas dane i jego zdjęcie tam były umieszczone , a dosłownie w chwilę , po tym , jak to podałem , to NATYCHMIAST , pozostało tylko to : : setmyfree@wp.pl, 38 years old, Monaco - majk ... Kolyo, zizo oraz : setmyfree - DESATIVADO. @setmyfree TERAZ , a tej stronce prawie nic nie ma , ale było dużo danych i ZDJĘCIE - TO SAMO CO NA PROFILU , jednego z najbardziej popularnych portali społecznościowych . (… to 38 lat , dotyczyło 2010roku ) WCZEŚNIEJ SKOPIOWAŁEM STRONĘ I tWOJE ZDJĘCIE ! ………………………………………………………………………………………………………… Jest taka DRUGA stronka : http://www.spokeo.com/email-search WYSTARCZY WPISAĆ e-mail : setmyfree@wp.pl i już MAMY COŚ CIEKAWEGO ! TAM JESZCZE , na chwilę obecną JEST ZDJĘCIE , TO SAMO CO na profilu , jednego z najbardziej popularnych portali społecznościowych …………………………………………………………………………………………………………. Jest taki PORTAL SPOŁECZNOŚCIOWY , jeden z dwóch najbardziej popularnych , gdzie wystarczy wpisać adres e-mail w wyszukiwarkę : subhuman5@wp.pl , a już mamy profil ze zdjęciem , ( prawdopodobnie nie można tam całkowicie zlikwidować swojego profilu , ale może coś tam CELOWO zmodyfikować ) , niemniej jednak …. …………………………………………………………………………………………………. TERAZ ! , ze zrozumiałych względów nie mogę pisać inaczej jak : …. koniokRADEK ze SZczYRKu …. - Tylko DUŻE JEST PIĘKNE , TYLKO DUŻE ! ( a każdy myślący człowiek się domyśli o co mi chodzi ) . …. koniokRADEK ze SZczYRKu …. - … …………………………………………………………………………………………… BRAKUJE , TYLKO ADRESU , ale mam czas i jak go jeszcze trochę sprowokuję , to się odkryje . BĘDZIEMY KOŃCZYĆ ! DOŚĆ TEJ " ZABAWY " !
|
|
.
|
|
GDZIE jest TERAZ andzia C vel CXRSa1 vel miriamjan vel 7angelfree ?
|
|
JAK KOGOŚ NIE INTERESUJE , NIE MUSI CZYTAĆ ! CZAS BY zakończyć tą „ zabawę „ z Autor : CXRSa1 vel Andy C vel miriamjan vel 7angelfree ! Jeszcze tylko kilka postów i ten DEBIL przestanie tu pisać swoje paranoiczne bzdury . Mam już jego dane i pozostało tylko złożyć mu osobiście „ życzenia „ i „ porozmawiać „ z „ bohaterem „ z za monitora . BĘDZIEMY KOŃCZYĆ ! DOŚĆ TEJ " ZABAWY " ! 40 letni stary kawaler , prawiczek z Kolna , Znak zodiaku : PANNA , urodziny 15 wrzesień ! Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę tematów / archiwum 4lomza , jeden z podanych adresów e-mail ; setmyfree@wp.pl lub : subhuman5@wp.pl , które to SAM autor : CXRSa1 vel Andy C - WIELOKROTNIE tu podawał , zachęcając do korespondencji z nim , a wyskoczą nam ciekawe rzeczy . …………………………………………………………………………………………………………... Jest taka stronka : http://www.pipl.com/ WYSTARCZY WPISAĆ e-mail : setmyfree@wp.pl i już MAMY COŚ CIEKAWEGO ! użytkownik skasował swój profil ( dziwne , że cały czas dane i jego zdjęcie tam były umieszczone , a dosłownie w chwilę , po tym , jak to podałem , to NATYCHMIAST , pozostało tylko to : : setmyfree@wp.pl, 38 years old, Monaco - majk ... Kolyo, zizo oraz : setmyfree - DESATIVADO. @setmyfree TERAZ , a tej stronce prawie nic nie ma , ale było dużo danych i ZDJĘCIE - TO SAMO CO NA PROFILU , jednego z najbardziej popularnych portali społecznościowych . (… to 38 lat , dotyczyło 2010roku ) WCZEŚNIEJ SKOPIOWAŁEM STRONĘ I tWOJE ZDJĘCIE ! ………………………………………………………………………………………………………… Jest taka DRUGA stronka : http://www.spokeo.com/email-search WYSTARCZY WPISAĆ e-mail : setmyfree@wp.pl i już MAMY COŚ CIEKAWEGO ! TAM JESZCZE , na chwilę obecną JEST ZDJĘCIE , TO SAMO CO na profilu , jednego z najbardziej popularnych portali społecznościowych …………………………………………………………………………………………………………. Jest taki PORTAL SPOŁECZNOŚCIOWY , jeden z dwóch najbardziej popularnych , gdzie wystarczy wpisać adres e-mail w wyszukiwarkę : subhuman5@wp.pl , a już mamy profil ze zdjęciem , ( prawdopodobnie nie można tam całkowicie zlikwidować swojego profilu , ale może coś tam CELOWO zmodyfikować ) , niemniej jednak …. …………………………………………………………………………………………………. TERAZ ! , ze zrozumiałych względów nie mogę pisać inaczej jak : …. koniokRADEK ze SZczYRKu …. - Tylko DUŻE JEST PIĘKNE , TYLKO DUŻE ! ( a każdy myślący człowiek się domyśli o co mi chodzi ) . …. koniokRADEK ze SZczYRKu …. - ……………………………………………………………………………………………… BRAKUJE , TYLKO ADRESU , ale ja mam czas . BĘDZIEMY KOŃCZYĆ ! DOŚĆ TEJ " ZABAWY " ! PS: …. koniokRADEK ze SZczYRKu …. - andzia c , JESZCZE TEGO KURSU NIE SKOŃCZYŁEŚ! Pytanie tylko w której jesteś grupie ? GRUPA I - zjazd 12. 05.12r. GRUPA II - zjazd 13. 05.12r. Obie grupy mają zajęcia w siedzibie PUP Kolno , na dole , w sali komputerowej , początek zajęć o 9:00 , planowane zakończenie ok 14:15 .
|
|
Pie.....lisz w kółko to samo :):) Nie widzisz niedo .....e że nikogo to nie interesuje??? XZmień temat i o mnie coś napisz albo znajdz będzie ciekawiej :):)
|
|
Zezowate szczęście wytłuku niedouczony,stary dziadzie i debilu.Wypierdalaj z tego forum bo rzygać się chce jak czyta się twoje kopiowane wypociny.Zarzuć se sznur na szyje i będzie po sprawie,skoro matka cię przy porodzie nie utłukła.Tacy jak ty niech nie zatruwają powietrza innym .Zegnam starego dziada!!!(bez rozumu i kasy,obszczywęgła)
|
|
Masumi :) Nie wiesz dlaczego on taki jest??? To ci powiem :) Urodziło sie to to takie szpetne że własny ojciec jak go zobaczył to sie sam o wierzeje od stodoły zaj.....ał a matka do chrztu na widłach toto podawała bo brzydziłasię wziąć na ręce:) A ksiądz jak zobaczył co ma ochrzcić, to miotłą ochcił zeby jak najdalej od tego zgnilaka byc :):):):)
|
|
JAK KOGOŚ NIE INTERESUJE , NIE MUSI CZYTAĆ ! jest tyle ciekawszych tematów obok . Opinia TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI z GIMNAZJALNEGO fan klubu marudy , mnie NIE INTERESUJE ! Masumi , pozwolisz , że tego nie skomentuję , bo musiałbym ci CIOTO , same ch... i k...y tylko sadzić , na NIC innego nie zasługujesz . Jest taki PORTAL SPOŁECZNOŚCIOWY , jeden z dwóch najbardziej popularnych , gdzie wystarczy wpisać adres e-mail w wyszukiwarkę : subhuman5@wp.pl , a już mamy profil ze zdjęciem , ( prawdopodobnie nie można tam całkowicie zlikwidować swojego profilu , ale może coś tam CELOWO zmodyfikować ) , niemniej jednak …. andzia C , BĘDZIEMY KOŃCZYĆ ! DOŚĆ TEJ " ZABAWY " !
|
|
Ciotą to jest twoja żonka albo miewa ją co miesiąc,w sumie sam pisaleś ze daje kazdemu za 5 zl.A ***** to ty nie raz miales w dupie zresztą nie tylko tam.Powinien ci jeszcze nie raz ktos zatkać nim morde.
|
|
Masumi ŻENADA ! nie skomentuję , bo musiałbym ci CIOTO , same ch... i k...y tylko sadzić , na NIC innego nie zasługujesz .
|
|
zezowaty:):) zła....sie :):) NIE BĄDŹ PI...A , BĄDZ FACETEM I SPOTKAJ SIĘ ZE MNĄ !!!!!!!!!!! Po raz któryś z zrzędu ci to proponuje :):):)
|
|
Nie powtarzaj się wytłuku!!!A CH...JA szukaj sobie do dupy,kutasolizie!! Na tym zakończę na razie.Ale radzę ci być uważnym tam gdzie się pojawiasz!
|
|
maruda , Tu i TERAZ ci odpowiem na twoją propozycję . Mnie nie zależy Tu , na tym forum na reklamie , a piszę sobie dla jaj , jak mam wolną chwilę , bo mam niezłą zabawę z was GIMNAZJALIŚCI i z ciebie INFANTYLNY STARCZE . ty DUPKU jesteś NIKIM , małomiasteczkowym CIULEM , który pracuje gdzieś na etacie , być może schowany cały dzień w magazynie , lub jako cieć czy nocny stróż . tobie nie zależy na niczym , bo sam niewiele masz do stracenia . Ja BARANI ŁBIE , pracuję z ludżmi i i mam częsty kontakt z klientem . Nie zależy mi na tym , aby byle GIMNAZJALISTA z twojego fan clubu , póżniej mnie tykał w realu , a z każdym CH..M , twojego pokroju nie będę się szarpał . I TERAZ NAJCIEKAWSZE : maruda , raz się pomyliłem , zgoda , ale TERAZ weryfikuję dokładniej każdą informację . Zaręczam ci , że już nie raz się spotkaliśmy , NIE WIEDZĄC o tym kto zaś . TERAZ już wiem . Nie mam twojego zdjęcia , aby ci to potwierdzić . JAK NAPISZĘ , że u Gieńka czy Wieśka , to ty już będziesz wiedział GDZIE ? , a twoi fani z GIMNAZJALNEGO fan clubu marudy - NIE . Otóż skończ DURNIU te swoje " mantyki " przy browarku , bo następnym razem , może się zdarzyć , że ktoś , NIBY PRZYPADKOWO cię tam sprowokuje , ot taka zwyczajna pijacka awantura . Bez ujawniania się i powoływania na jakieś tam forum . Zdarza się często w takich miejscach , a i nie będziesz do końca wiedział ZA CO i od KOGO dostałeś wpier.dol . Do zobaczenia u Gieńka czy Wieśka ! KAŻDY myślący i rozsądny człowiek zrozumie DLACZEGO muszę tak postąpić , a nie inaczej . Łomża to mała dziura , gdzie na każdym kroku spotyka się znajomych , a ja nie muszę być identyfikowany z tym forum , gdzie 90 % to bezrobotne dupki , albo gimnazjaliści .
|
|
To nie dlatego zezowaty:):) To dlatego że jesteś zwyczajnym tchurzliwym kuta.....nem :):)) Ja się boje ani ciebie ani twoich dynksiarskich kolesi :):):) NIE STRASZ CI...O BO SIĘ ZES.RASZ :):):):) Znasz to ? jak nie to już poznałeś, kozaczku monitorowy :):) Ktoś przypadkowo mnie sprowokuje?? A dlaczego ty sam osobiście tego nie zrobisz ?? Wiesz gdzie mnie możesz spotkać na zdjęciu widziałes , podaj tylko dzień i godzine a z rozkosza sama na sam pogadamy :):):) A może strach nogi i rączki pęta??? Chyba raczej to drugi :):) Więc przestań pie...lic na forum fsrmnazony a zajmij sie tym co umiesz robić :):) Będziesz miał z tego większy pożytek a i i ludziom będziesz patrzył prosto w oczy a nie na stopy :):):) To tyle z mojej strony bezzębny kundlu :):) A propozycja moja nadal zostaje aktualna:):):) BĄDŹ W KONCU FACETEM I ZAŁATW SWOJE SPRAWY W CZTERY OCZY albo wy.....laj stąd ciotko :):):):):):):)
|
|
Tracisz zimną krew , robisz z siebie DUPKU kozaczka forumowego ? A GDZIE , ja ci napisałem , że to nie BĘDĘ ja ? Kto i kiedy cię straszył jakimiś kolesiami ? Nie muszę się tylko ci CIULU przedstawiać z powodów wyżej już opisanych , no ale ty nic nie kumasz , bo z tą twoją demencją starczą nie umiesz czytać tekstu ze zrozumieniem . Otóż skończ DURNIU te swoje " mantyki " przy browarku , bo następnym razem , może się zdarzyć , że ktoś , NIBY PRZYPADKOWO cię tam sprowokuje , ot taka zwyczajna pijacka awantura . Bez ujawniania się i powoływania na jakieś tam forum . Zdarza się często w takich miejscach , a i nie będziesz do końca wiedział ZA CO i od KOGO dostałeś wpier.dol . Do zobaczenia u Gieńka czy Wieśka ! Jednak wiesz o jakie miejsca chodzi ? CO MA WISIEĆ , NIE UTONIE !
|
|
No i wszystko jasne pal....cie :):):) Pokazałes że jestes zwyczajnym bolkiem z małym fiut....iem i to mi wystarczy :):):) Żyj sobie w tytm swoim wirtualnym światku ale mnie nie tykaj bo ja nie uciekne przed tobą jak Andy, wręcz przeciwnie .:) A na Gieńka i Wieśka to bytm raczej na twoim miejscu nie liczył :):) Twoi kolesie z fioletowymi noskami zanim wypija to rozleją :):)
|
|
maruda , znasz takie powiedzenie : JAK PIES NIE MA CZYM SRAĆ , TO SRA GŁĄBAMI . i ty to właśnie teraz robisz , z braku innych argumentów , bredzisz coś o jakiś kolesiach , nadrabiasz głupimi tekścikami , bo czujesz smród koło d..y .
|
|
O czym ty padalcu do mnie mówisz ??? Zacznij mówic duzymi literami bo twojego bełkotu nawet twoja matka nie rozumie.
|
|
... nadrabiasz głupimi tekścikami , bo czujesz smród koło d..y . NIE KOMPROMITUJ SIĘ NA STARE LATA !
|
|
Ty się o moją kompromitację to rasczej ułomku nie martw:):) Ty skompromitowałes się już dawno temu :):):) Próbujesz się teraz odegrać za swoją głupote ?? Próbuj , ale i tak mi to lata:):) A wiesz że szeptel nie ma aż tak dużo odbiorców neta??? To wiedz o tym i nie zapominaj , więc moim nickiem swojej parszywej mordki nie wycieraj bo może spotkac ciebie w pewnym momencie niespodzianka :)):)
|
|
O jakim i CZYIM bełkocie ty piszesz stary BARANI ŁBIE ? DURNIU i wtórny analfabeto , tak się zdenerwowałeś , że w poście o godz : Autor: maruda (82.139.184.---) Data: 11-05-12 20:27 pisałeś np ; "...tchurzliwym kuta.....nem :):))" " Ja się boje ani ciebie ani twoich dynksiarskich kolesi :):):)" - to w końcu boisz się , czy nie ? " NIE STRASZ CI...O BO SIĘ ZES.RASZ :):):):)" - a tu , o CO ci chodzi ? " a z rozkosza sama na sam pogadamy :):):)" - SAMA na sam ! " Chyba raczej to drugi :):)" - to DRUGIE ! " rzestań pie...lic na forum fsrmnazony " - a CO to te FSRMNAZONY ? W JEDNYM POŚCIE TYLE BŁĘDÓW , to jest BEŁKOT ! No , ale rozumiem , wpadłeś w panikę ze strachu , wtórny analfabeto !
|
|
hahahahahaha :):):) Oj zezowaty zezowaty :):):)ubawiłes mnie stokrotnie :):) Ty jednak nie wiesz jak wygląda pisanie bezwzrokowe na klawiaturze :):):)
|
|
" ...rasczej " , ty mnie DUPKU nie strasz jakimś tam szeptelem , bo jesteś na to za krótki . CIENKI BOLEK i wyżej ch..a , nie podskoczysz , brak ci innych argumentów ? Wpadasz w panikę ze strachu !
|
|
Co jest spruchniały pieńku ???? Szukasz moich postów ?? moich zdjęć ?? Szukaj szukaj ja sam siebie sie nie wstydzę :):):) Uwaj tylko żebyś znowu nie pomylił adresata :):):):)
|
|
ŚWIECZKA !
|
|
O proszę wszystkich o uwagę.ZEZOWATE SZCZĘŚCIE właśnie wstawiło zdjęcie chu..ja którego codziennie używa przed snem.Aż dziwne że dupsko jeszcze stare i spróchniałe się nie rozsypało.No ale trening...
|
|
Ależ ja ciebie kołku z płota nie straszę tylko uprzejmie informuje :):) W życiu różne sytuacje się zdarzają :):):) Ale co ty możesz o tym wiedzieć jak ty najdalej od chałupy to tylko za stodołą byłeś skorzystać z łopianowego liścia :):):):)
|
|
maruda , a to zdjęcie powyżej , to nie twoje do dowodu osobistego ? ładnie wyszłAś !
|
|
Aaaaa no widzisz zezowaty :) Zapomniałem o nim zupełnie :):) To jest ten prezent który dostałeś odemnie na urodziny w zeszłym roku :):):) Widzę że duzo wazeliny urzywasz bo prawie jest w nienaruszonym stanie :):):) Tylko troche sie zdarł bo knot jakis taki dłuższy wystaje niż był :):):)
|
|
No panowie 1 ku...a forumowego zakasował, Szacun, co wy za Andzia C głosujecie, za gościem co zapraszał kleryków na seX.. Nikt nie jest bez wad, ale pedałki i cwele już zanikli. Radek z Kolna co ty na to?
|
|
... nadrabiasz głupimi tekścikami , bo czujesz smród koło d..y . NIE KOMPROMITUJ SIĘ NA STARE LATA !
|
|
zezowaty:):) Z twojej wyjątkowo wali na całą łomże więc ogranicz sporzywanie cebuli po prostu:):) A za kilka dni bedzie pachniało wokół cienie fiołkami a nie gnojem :)
|
|
INFANTYLNE są te twoje tekściki , tak samo jak i ty !
|
|
Ty zezowaty!!!! Na tych twoich stronkach znalazłem swoje zdjęcie :):) Ciekaw jestem czy trafisz który to jestem ja :):):):) Dawaj wklejaj a ja będ e mówił czy to ja czy też nie ja :):)_ Jak trafis to się przyznam :):) Ale jak nie trafisz to będziesz miał na forum przesrane do końca swoich dni :):):)
|
|
Widzisz zezowaty:):) Każdy z nas jest inny :) Ja jestem dziecinny ty poje..ny :):) Ciekawe która choroba jest gorsza??? Ale to może już niech inni forumowicze się w tej kwesti wypowiedza ??? Daj szansę innym zabrac głos na temat twich urojen :):):):)
|
|
Stary DUPKU , mnie w przeciwieństwie do ciebie NIE ZALEŻY na reklamie tu na forum . To tylko dla ciebie , ten wirtualny świat , tego forum jest całym twoim życiem , " do końca swoich dni :)". Bryluj dalej wśród gimnazjalistów .
|
|
Opinia TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI z GIMNAZJALNEGO fan klubu marudy , mnie NIE INTERESUJE !
|
|
Z tym że ty siedzisz całe dnie i warczysz na wszystkich a ja wchodzę kiedy mam na to ochotę i obserwuję jak ci ping-pong chodzi :):):) I nie denerwuj się zezowaty to tylko taka gra słów :):) Nie bierz do siebie , usmiechnij sie i podnieś głowę do góry ,bo patrzenie ludziom w oczy nie boli i nie oślepia :):)
|
|
ty , to mnie tylko rozbawić swoją głupotą możesz , a nie zdenerwować .
|
|
No to masz na dobranoc i nie narzekaj że maruda jest zły:):):) http://www.youtube.com/watch?v=fkMUymOf1yA&feature=related I baw się dobrze, tylko ptaszka zostaw w spokoju bo jutro łapki beda smierdziały :):):)
|
|
No , ale my tu gadu gadu , a temat stygnie . ..................................................................................................................... JAK KOGOŚ NIE INTERESUJE , NIE MUSI CZYTAĆ ! CZAS BY zakończyć tą „ zabawę „ z Autor : CXRSa1 vel Andy C vel miriamjan vel 7angelfree ! Jeszcze tylko kilka postów i ten DEBIL przestanie tu pisać swoje paranoiczne bzdury . Mam już jego dane i pozostało tylko złożyć mu osobiście „ życzenia „ i „ porozmawiać „ z „ bohaterem „ z za monitora . BĘDZIEMY KOŃCZYĆ ! DOŚĆ TEJ " ZABAWY " ! 40 letni stary kawaler , prawiczek z Kolna , Znak zodiaku : PANNA , urodziny 15 wrzesień ! Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę tematów / archiwum 4lomza , jeden z podanych adresów e-mail ; setmyfree@wp.pl lub : subhuman5@wp.pl , które to SAM autor : CXRSa1 vel Andy C - WIELOKROTNIE tu podawał , zachęcając do korespondencji z nim , a wyskoczą nam ciekawe rzeczy . …………………………………………………………………………………………………………... Jest taka stronka : http://www.pipl.com/ WYSTARCZY WPISAĆ e-mail : setmyfree@wp.pl i już MAMY COŚ CIEKAWEGO ! użytkownik skasował swój profil ( dziwne , że cały czas dane i jego zdjęcie tam były umieszczone , a dosłownie w chwilę , po tym , jak to podałem , to NATYCHMIAST , pozostało tylko to : : setmyfree@wp.pl, 38 years old, Monaco - majk ... Kolyo, zizo oraz : setmyfree - DESATIVADO. @setmyfree TERAZ , a tej stronce prawie nic nie ma , ale było dużo danych i ZDJĘCIE - TO SAMO CO NA PROFILU , jednego z najbardziej popularnych portali społecznościowych . (… to 38 lat , dotyczyło 2010roku ) WCZEŚNIEJ SKOPIOWAŁEM STRONĘ I tWOJE ZDJĘCIE ! ………………………………………………………………………………………………………… Jest taka DRUGA stronka : http://www.spokeo.com/email-search WYSTARCZY WPISAĆ e-mail : setmyfree@wp.pl i już MAMY COŚ CIEKAWEGO ! TAM JESZCZE , na chwilę obecną JEST ZDJĘCIE , TO SAMO CO na profilu , jednego z najbardziej popularnych portali społecznościowych …………………………………………………………………………………………………………. Jest taki PORTAL SPOŁECZNOŚCIOWY , jeden z dwóch najbardziej popularnych , gdzie wystarczy wpisać adres e-mail w wyszukiwarkę : subhuman5@wp.pl , a już mamy profil ze zdjęciem , ( prawdopodobnie nie można tam całkowicie zlikwidować swojego profilu , ale może coś tam CELOWO zmodyfikować ) , niemniej jednak …. …………………………………………………………………………………………………. TERAZ ! , ze zrozumiałych względów nie mogę pisać inaczej jak : …. koniokRADEK ze SZczYRKu …. - Tylko DUŻE JEST PIĘKNE , TYLKO DUŻE ! ( a każdy myślący człowiek się domyśli o co mi chodzi ) . …. koniokRADEK ze SZczYRKu …. - ……………………………………………………………………………………………… BRAKUJE , TYLKO ADRESU , ale ja mam czas . BĘDZIEMY KOŃCZYĆ ! DOŚĆ TEJ " ZABAWY " ! PS: …. koniokRADEK ze SZczYRKu …. - andzia c , JESZCZE TEGO KURSU NIE SKOŃCZYŁEŚ! Pytanie tylko w której jesteś grupie ? GRUPA I - zjazd 12. 05.12r. GRUPA II - zjazd 13. 05.12r. Obie grupy mają zajęcia w siedzibie PUP Kolno , na dole , w sali komputerowej , początek zajęć o 9:00 , planowane zakończenie ok 14:15 . ........................................................................................................................ TO TAK GWOLI PRZYPOMNIENIA andzi C .
|
|
GDZIE jest TERAZ andzia C vel CXRSa1 vel miriamjan vel 7angelfree ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |