Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zezowate sklada pozew do sądu bo czuje się poniżony..... |
Przez Formowiczów:((( Kto zna dobrego taniego prawnika ?????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zezowate sklada pozew do sądu bo czuje się poniżony..... |
CXRSa1 , andzia C , a co tobie DEBILU gorzej ? JAKIM TRZEBA BYĆ IDIOTĄ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ? ______________________________________________________________ CXRSa1 = Andy C , andzia C , 48 letni prawiczku z podkolneńskiej wsi , idioto nie ośmieszaj się , pod iloma jeszcze nickami będziesz pisał tu na forum ? frustracie ! Jak zwykle w każdym temacie , nie masz nic do powiedzenia , albo wklejasz wklejki z netu , albo piszesz bzdury bez składu i ładu . Jakim DEBILEM trzeba być , aby zakładać takie tematy i wypisywać takie bzdury ? .... andzia C ???
|
|
Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 22-04-12 01:01 TAKŻE , PANOWIE OGONY POD D... Ę i siedzieć cicho , a cierpliwie czekać na wezwanie do PROKURATURY . żegnam .
|
|
andzia C już zaatakowała , teraz czekam na fan club marudy , JAK SIĘ TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI ZMOBILIZUJE I BĘDZIE PISAĆ POD KILKOMA NICKAMI NARAZ , a i zawsze można założyć jeszcze kilkadziesiąt nowych , chociaż tych co już macie ( a co poniektórzy , to i po kilka nicków tu używają ) , to " SUKCES " fan klubu marudy - zapewniony . ___________________________________________________________ wpisywać się bo już nudą powiało , a mam dobrą zabawę z IDIOTÓW , boki zrywam ze śmiechu , jak czytam te nieudolne prowokacje w moim kierunku , ___________________________________________________________ STAŃCIE W JEDNYM SZEREGU Z TYM DEBILEM andzią C !
|
|
Autor: CXRSa1, IDIOTO andzia C , nie podawaj cytatów wyrwanych z kontekstu , jak nic BARANI NAPLECIE nie rozumiesz z tego co czytasz , MATOLE , jakbyś DOKŁADNIE przeczytał to co było napisane w tamtym temacie na Polityce , to może byś zrozumiał CIULU , że adamosxxa na PROKURATURĘ MA PODAĆ Autor: Sarama , a ja tylko WYTŁUMACZYŁEM temu typowi , że SPRAWĘ KARNĄ Z URZĘDU ma niewyjętą . No cóż , ale co wymagać od takiego CYMBAŁA , jak ty andzia C . żegnam
|
|
KONFABULUJESZ andzia C ! Jak mogę się czuć tu czymś poniżony , jak mnie tu NIC NIE RUSZA i WALI MNIE TO CO JAKIŚ DEBIL WYPISUJE wg zasady : JAK BURA BEZZĘBNA SUKA , KTÓRA JAK NIE JEST W STANIE UGRYŻĆ , TO CHOCIAŻ SOBIE POSZCZEKA !!! _____________________________________________________________ andzia C , CIEBIE JUŻ DAWNO NIKT TU NA FORUM NIE UWAŻA ZA NORMALNEGO , więc nie produkuj się KMIOCIE , PAROBKU PAŃSZCZYŻNIANY .
|
|
Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 22-04-12 00:00 CXRSa1, maruda,Obelix,torro i inni jesteście wstrętni uwzięliście się na mnie . Ja wam tego nigdy nie za pomne.
|
|
CXRSa1 = Andy C , andzia C , 48 letni prawiczku z podkolneńskiej wsi , idioto nie ośmieszaj się , pod iloma jeszcze nickami będziesz pisał tu na forum ? frustracie ! Jak zwykle w każdym temacie , nie masz nic do powiedzenia , albo wklejasz wklejki z netu , albo piszesz bzdury bez składu i ładu . Jakim DEBILEM trzeba być , aby zakładać takie tematy i wypisywać takie bzdury ? .... andzia C ???
|
|
" SUKCES " fan klubu marudy - zapewniony . A czemu ty szukasz usprawiedliwienia swojej porażki że za Marudą stoi fan klub. A ty masz tylko jednego członka:))) Maruda broni się sam skutecznie:)))))
|
|
cytuję : Autor: CXRSa1 (176.31.202.---) Data: 12-03-12 08:50 ja andzia stary cwel z podkolneńskiej wsi , obciągnę każdemu bez wyjątku za pięć złotych bo nie mam na żer a już wszystkie psy w okolicy odpędzają minie od swojej michy . dobrze liże rowa i ciągnę druta z połykiem , o czym może zaświadczyć Pan zezowate szczęscie , któremu to jak jeszcze byłam młoda i piękna d.upy dawałam , a który to teraz nie chce mnie nawet oszczać , ______________________________________________________________ WIDZISZ IDIOTO andzia C , na co cie stać ? ty naprawdę jesteś OGRANICZONY UMYSŁOWO !
|
|
CWELU andzia C , GDZIE TAK NAPISAŁEM , ZMONTOWAŁEŚ TO , PODAJ RURO , jeszcze nazwę TEMATU , aby to można sprawdzić , GDZIE 22-04-12 o godzinie 00:00 tak NAPISAŁEM , Doigrasz się kiedyś i PRZYRZEKAM , NIE BĘDZIE PRZEPRASZAM ?????????????????????????????????????????????????????????????????????? Autor: CXRSa1 (176.31.202.---) Data: 22-04-12 02:03 Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 22-04-12 00:00 CXRSa1, maruda,Obelix,torro i inni jesteście wstrętni uwzięliście się na mnie . Ja wam tego nigdy nie za pomne. ??????????????????????????????????????????????????????????????????????
|
|
Autor: CXRSa1 = Andy C andzia C , MĘSKA PROSTYTUTKO , teraz mnie KUR.WO trochę zdenerwowałeś , POSUNĄŁEŚ SIĘ CWELU DO MONTAŻU , CHU.JU z KOLNA , trafisz się jeszcze w moje ręce
|
|
cytuję : Autor: CXRSa1 (176.31.202.---) Data: 12-03-12 08:50 ja andzia stary cwel z podkolneńskiej wsi , obciągnę każdemu bez wyjątku za pięć złotych bo nie mam na żer a już wszystkie psy w okolicy odpędzają minie od swojej michy . dobrze liże rowa i ciągnę druta z połykiem , o czym może zaświadczyć Pan zezowate szczęscie , któremu to jak jeszcze byłam młoda i piękna d.upy dawałam , a który to teraz nie chce mnie nawet oszczać ,
|
|
andzia C = CXRSa1 CIEBIE JUŻ DAWNO NIKT TU NA FORUM NIE UWAŻA ZA NORMALNEGO , więc nie produkuj się KMIOCIE , PAROBKU PAŃSZCZYŻNIANY . temat : ANDY C - kto chce niech czyta ; http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=493873&t=493873
|
|
cytuję : Autor: CXRSa1 (176.31.202.---) Data: 12-03-12 08:50 ja andzia stary cwel z podkolneńskiej wsi , obciągnę każdemu bez wyjątku za pięć złotych bo nie mam na żer a już wszystkie psy w okolicy odpędzają minie od swojej michy . dobrze liże rowa i ciągnę druta z połykiem , o czym może zaświadczyć Pan zezowate szczęscie , któremu to jak jeszcze byłam młoda i piękna d.upy dawałam , a który to teraz nie chce mnie nawet oszczać ,
|
|
|
|
02:18 02:25 02:32 02:37 Co robi twa stara jak przesiadujesz na necie szuka KOCHANKA:)))))))))))))
|
|
andzia C , PIES CIĘ JEBAŁ ! PS : wyjaśnię ( wiesz z kim ) w PUP w KOLNIE , kto jest na tym kursie , będziesz inaczej szczekał !
|
|
zezowate szczęscie" trafisz się jeszcze w moje ręce" nie strasz plebsie z konarzyc :)))))))
|
|
PUP w KOLNIE w tym czasie skierował grupę na kurs , a jest to JEDEN taki w chwili obecnej , łatwo ustalić personalia . zaraz podkulisz ogon ..
|
|
Słuchaj chu .ju ja z tobą skończyłem , " pobawimy się " w Kolnie .
|
|
zezowate szczęscie chłopku z Konarzyc ty nie jednemu nie jednej coś obiecałeś i co mendo i i nic:))))
|
|
zezowate zabarwic się to możesz z bydłem rogatym w swojej oborze:)))) Pedosku:))))
|
|
To zezul jest z Konarzyc!!!???? A to kasztanek:DDDD
|
|
zezol daj swoje jakies namiary dam ci namiary na marudę
|
|
CXRSa1 jego nikt nie poniży, on sam się poniża i to bardzo skutecznie, ha ha ha
|
|
Obelix ale jak on złoży ten pozew to, sąd będzie musiał rozprawę prowadzić na stadionie ŁKS, bo tylu będzie pozwanych że sala sądowa nie pomieści tylu osób:)))
|
|
CXRSa1 wyobraź sobie jakie hasła będą skandowane na trybunach hi hi , ja już nie nadążam wycierać monitora ha ha ha
|
|
Autor: raqlan (---.tel.tkb.net.pl) Data: 22-04-12 09:45 zezol daj swoje jakies namiary dam ci namiary na marudę ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// raqlan :) parobku :) nie dawaj namiarów na mnie tylko sam przyjedź i obij mi ryj tak jak to obiecałeś :):) Możesz wziąć z soba kilku kolegów z przyjemnością się z taki obsrańcami zabawie :):):)
|
|
Obelix ale będzie beka:)))) raqlan konfabulujesz:)))) Włoszka nigdy by nie wyszła za maż za polaka:))) Bo im się nie kalkuluje taki mezalians:)))))) A jak tobie smakowała sałatka z mleczu ??????
|
|
andzia C , CXRSa1 , ciebie IDIOTO tak zaślepia głupota , że nic a nic nie kumasz . DEBILU , zobacz KTO KOGO w temacie : chopcy znaleźli sobie zajęcie http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=201319&t=201319 ____________________________________________________________ Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 21-04-12 23:47 nie opusci w poniedzialek skladam pozew chodziaz zobacze twoja gębe na sali hehe Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 21-04-12 23:51 z powództwa cywilnego, to juz zobaczysz ____________________________________________________________ CZY tY UMIESZ CZYTAĆ TEKST ZE ZROZUMIENIEM ?
|
|
.
|
|
adamosxx , ŚMIESZNY JESTEŚ z tymi twoimi " zarzutami " ! Jeżeli kogoś interesuje ta sprawa , może sobie poczytać całą historię w tematach : T :chopcy znaleźli sobie zajęcie , http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=201319&t=201319 dalej : T : Ok. 20 tys. osób zebrało się w Warszawie w sprawie Telewizji Trwam http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=201373&t=201373 ___________________________________________________________ raqlan , żle zrozumiałeś , ja NIKOGO TU , NIGDY nie straszyłem , że założę mu sprawę JAKĄKOLWIEK , czy to KARNĄ czy to CYWILNĄ ! Napisałem temu pieniaczowi adamosxx , CO on może sobie zrobić ze swoimi " zarzutami " , oraz . że za wypowiedzi o treściach naruszających obowiązujące prawo , zasady współżycia społecznego lub dobre obyczaje , zawierających treści naruszające prawa i dobra osobiste osób trzecich , dyskryminujące płeć , rasę , narodowość , język czy religię oraz nawołujące do przemocy , MOŻE być pociągnięty do odpowiedzialności prawnej Z URZĘDU ( i Kodeksu Karnego ) . oraz , że za ZNIEWAŻENIE i OBRAŻANIE URZĘDNIKA PAŃSTWOWEGO , też jest paragraf . ___________________________________________________________ W TAMTYCH TEMATACH WSZYSTKO WYJAŚNIŁEM i nie zamierzam dalej tłumaczyć , KTO CHCE , NIECH POCZYTA . ___________________________________________________________ adamosxx , ŚMIESZNY JESTEŚ z tymi twoimi " zarzutami " !
|
|
?
|
|
andzia C vel CXRSa1 KTO ? DEBILU ZAŁOŻYŁ TEN TEMA T ? ... gorzej ci ? ___________________________________________________________ Jakim DEBILEM trzeba być , aby zakładać takie tematy i wypisywać takie bzdury ? ....................................................................................................................... andzia C , dawaj dalej IDIOTO ! nudą powiało , a z ciebie zawsze można się pośmiać WSIOWY KMIOCIE , ' lecz , CZY TY MATOLE UMIESZ CHOCIAŻ JEDNO ZDANIE NAPISAĆ W MIARĘ POPRAWNIE PO POLSKU ? i IMBECYLU , CZY ty UMIESZ SAM COŚ Z SIEBIE NAPISAĆ , CZY TYLKO KOPIOWAĆ MOJE POSTY I SFORMUŁOWANIA ?
|
|
TU jest odpowiedż DLACZEGO wdaję się w " dyskusję " z tym POPAPRAŃCEM . Osobiście nie dotyka mnie to co pisze andzia C vel CXRSa1 vel miriamjan , wręcz przeciwnie , bawi mnie jego głupota . Czytając jego posty , boki można zrywać ze śmiechu , jak ten IDIOTA się pogrąża swoimi wypowiedziami . Jak STARA BEZZĘBNA SUKA , która jak nie może ugryżć , to chociaż sobie poszczeka . DEBIL założył już kilkanaście tematów , a ja odpowiem mu tym jednym . Z każdym nowo założonym tematem , każdą wypowiedzią - postem , ten IDIOTA , sam się KOMPROMITUJE i OŚMIESZA . Niech pisze więcej , jego GŁUPOTA dotrze do szerszego kręgu użytkowników tego forum . Podbijam czasem temat , aby obnażyć jego INDOLENCJĘ i PROSTACTWO umysłowe . Ten KMIOT nie potrafi sam napisać jednego zdania w miarę poprawnie po polsku . Każda jego wypowiedż to stek bzdur i bełkot obłąkanego frustrata . Gdyby zwrócić uwagę na tok jego wypowiedzi , zawsze wychodzi na jaw " poszarpany proces myślowy " oderwany od sensu stricto sprawy . Pisze jak jakiś PARANOIK , bez ładu i składu różne brednie i głupoty . Nie potrafi zachować zimnej krwi i rzuca się jak g....o w przeręblu . Z braku argumentów podpiera się dziecinnymi wrzutkami/wklejkami z netu , lub odwraca kota ogonem i powiela moje wcześniejsze posty lub sformułowania . Wydaje się, że mamy tu przykład klasycznej SCHIZOFRENI, rozszczepienia umysłu . Na to wskazują upośledzenie myślenia i problemy z zachowaniem emocji , niespójność wypowiedzi i procesów myślowych , oraz objawy mutyzmu . Czy nie zastanawia Was dziwaczność tematów i wypowiedzi pisanych przez Andy C vel CXRSa1 vel miriamjan ? Irracjonalne zachowanie ? To stary 48 letni prawiczek-kawaler , bezrobotny kmiot z podkolneńskiej wsi , biedny DUPEK , który sobie nigdy w życiu nie p....ł , a gdyby tam u niego na rodzinnej wsi , krowy w majtkach chodziły , to by i nigdy p...y na oczy nie widział . BARANI ŁEB skończył tylko z trudem siedmioklasową szkołę powszechną i nie może nigdzie znależć pracy , a i do tego dokładają się problemy sfery seksualnej ( jakiej on jest orientacji , to pies go wie ) . Wszystko to powoduje u niego zaburzenia emocjonalne , a niemożność realizacji celu wywołuje przykre emocje frustracji . Frustracja natomiast podsycana przez ból , gniew i złość , wywołuje irytację i agresję , przejawiającą się tu na forum 4lomza , gdzie uważa , że właśnie tu może się odegrać za swoje przesrane życie . Według niego , tu się właśnie samorealizuje i tu tylko może błysnąć " inteligencją ", bo w realu jest NIKIM , totalne ZERO . Anonimowość zapewnia mu pozorne bezpieczeństwo , więc śmiało puszcza wodze fantazji i struga " bohatera " . Stres spowodowany brakiem perspektyw i ograniczonymi możliwościami rozwoju , potęguje poczucie krzywdy i zainicjował wystąpienie psychozy . Syndrom osoby pokrzywdzonej spowodował trudności w komunikacji interpersonalnej. W odwecie, wszechobecne pragnienie zaistnienia na szerszym forum , jak i pogrążenia oraz zniszczenia Pana zezowate szczęscie , przeszkadza mu pragmatycznie myśleć. Autor: CXRSa1, wcześniej pisał tu na forum pod nickiem : Andy C , oraz jako Autor: miriamjan Kto chce zobaczyć jaki to DEBIL , może zapoznać się z tematem : Temat : ANDY C - kto chce niech czyta ; http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=493873&t=493873 PS : Większość tu , czytających to GIMNAZJALISTÓW i tak nie zrozumie nic z tego co napisałem . Człowiek umiejący samodzielnie myśleć , nie musi się zastanawiać KTO TU JEST DEBILEM . Opinia TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI z GIMNAZJALNEGO fan klubu marudy , mnie NIE INTERESUJE ! ___________________________________________________________ JAKIM TRZEBA BYĆ DEBILEM , ŻEBY ZAKŁADAĆ TAKIE TEMATY i PISAĆ TAKIE BZDURY ? __________________________________________________________ poniżej próbki tematów z ostatnich dni , założonych przez tego IDIOTĘ ; .................................................................................................................... Temat : raqlan czy na pewno mam zezowatym dziecko???? http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=512578&t=512578 Temat : zezowate Goebbels/ie 4 forum.pl http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=512871&t=512871 Temat : zezowate teleinformatyku:))) http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=513167&t=513167 Temat : zezowaty Środa Kolno UP godzina ( http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=512842&t=512842 Temat : ZOŁZOWATE czy jakoś specjalnie przygotowójesz sie na jutrzejsze spodkanie??? http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=513021&t=513021 Temat : Ile razy już zezowaty już razy konfabulowal na tym forum:)) http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=513023&t=513023 Temat : Dla czego zezowaty boi sie bliskiego kontaktu z kobietamI? http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=512379&t=512379 Temat : zezowate sklada pozew do sądu bo czuje się poniżony..... http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=512159&t=512159 Temat : ORMO żyje ormo czuwa http://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=200141&t=200140 ................................................................................................................... JAKIM TRZEBA BYĆ DEBILEM , ŻEBY ZAKŁADAĆ TAKIE TEMATY i PISAĆ TAKIE BZDURY ? Opinia TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI z GIMNAZJALNEGO fan klubu marudy , mnie NIE INTERESUJE !
|
|
w koncu ktos wzial sie za tego pacana. nie rob tego zlego co tobie niemile. pisalam ci nie badz chamem. nie chciales sluchac to masz za swoje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |