Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Proszę o Temat bym zobaczył że tu mieszkają autentyczni chrześcijanie a nie ... |
Proszę o Temat w którym zobaczę że tu mieszkają również autentyczni Chrześcijanie a nie tylko religijni degeneraci i ich kapłani i ofiary oraz przeciwnicy pozostający w opozycji Czekam tu na przypływ słów Waszej "dobrej energii" jak umierający z pragnienia na życiodajną wodę Ludzie Czy tu wśród was - nas jest jeszcze na sposób Ludzki i Boski piękne zdrowe życie społeczne ? ( niekoniecznie religijne byle godne miana "Życia Bożego" w duchu autentycznej nauki Jezusa ) Czy jest tu taka "egzotyczna" dobra jak chleb parafia ? Proszę Was napiszcie że to co się dzieje - to czego doświadczam i to co opisuję to mały margines poza którym jest piękne życie którego jeszcze nie doświadczyłem pozostając na marginesie życia który stał się moim całym światem na nawet krawędzią ... ... po której to życie moje jednak należące do zło dziejskiego Kościoła pozoranta Biskupa S. Stefanka balansuje na cienkiej granicy życia i śmierci a raczej prawdy i zakłamania odczuwając boleśnie owoce katolickiego zła w jego miażdżącej mnie przewadze dla której w swoim katolickim religijnie zakłamanym środowisku nie mam przeciwwagi Masakra ... ... dobierająca nie tylko Wiarę - to co Biskup Stefanek opowiada w swoim beznadziejnym Radio N... ...MA SAKRA O czym to świadczy ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Proszę o Temat bym zobaczył że tu mieszkają autentyczni chrześcijanie a nie ... |
Zmień dostawcę trawy, bo najwyraźniej Cię oszukuje:)
|
|
Re: Proszę o Temat bym zobaczył że tu mieszkają autentyczni chrześcijanie a nie ... |
TRAWA SAMOSIEJKA NIE KOPIE TAKICH TYPÓW JAK a CZY ZEZOWATY:)))
|
|
To ja muszę mieć zeza, żeby trawę sprzedawać?
|
|
Figa a czy ja napisałem > Figa musisz mieć zeza, żeby trawę sprzedawać? Nie !!!! Ja stwierdziłem fakt ze panowie są na tyle kopnięci że gandzia samosiejka ich nie kopnie w dekiel musi być coś mocniejszego niż marycha....
|
|
Ja to się na tym nie znam i nie mam gdzie posiać, ale coś uchowam, o ile pies nie zje przedwcześnie:)
|
|
Figa,Figa,Figa tak publicznie to ja się trochę dygam... napisać Tobie jak bardzo Cię....;) Hmmmm.. ????
|
|
Ludzie dajcie mi tu choć cień Nadziei że ... ... tu mieszkają tu również porządni ludzie jak bóg przykazał a Jezus nauczał a nie same parafialne wypierdki gówniane owoce Zachłanników z Łomżyńskiej Katedry i Kurii Kościoła na Ziemi Łomżyńskiej - powszechnego - Katolickiego jak Zło które ... ... Oni (kapłani) między ludźmi szerzą zakłamaniem w pozorach prawdy którą autentycznie od wieków deprawują - niszczą na sposób Ludzki i Boski czego Świadectwo dał Jezus i TVN pokazując owoce tego zakłamania i ... i koszty społeczne jakie razem ponosimy składając swoją ofiarę O czym to świadczy ...
|
|
Weź te obrazki zmniejsz i pisz normalnie.
|
|
Autor: nie`dotyczy (---.adsl.inetia.pl) Data: 21-04-12 08:41 Weź te obrazki zmniejsz i pisz normalnie. _________________________________________________________ taa... Zobacz że Biskupom to nie przeszkadza a i proboszcz jest na to obojętny ? A przecież to ich bezpośrednio dotyczy Czemu więc te obrazki Tobie przeszkadzają Komu i czemu chcesz się w ten sposób przypodobać ? Popatrz popatrz i powiedz - napisz co tu jest nienormalne Twoim zdaniem w nienormalnie opisywanej tu sytuacji ? Pomijam fakty świadczące że to nienormalnie jest też to opisane w Ewangelii O czym to świadczy ...
|
|
Andrzej czy mógłbyś mi wytłumacz o co tak naprawdę tobie chodzi? Tak w jednym zdaniu.
|
|
Martwimy się o Ciebie :)
|
|
Trudno znaleźć wśród licznej rzeszy owieczek prawdziwych katolików i chrześcijan a szczególnie wśród kapłanów. Proszę poczytać tygodnik ,,Mity i fakty", tam ukazane jest prawdziwe oblicze kleru i jego niecnych uczynków nieprzystających do ich ziemskiej egzystencji i nauczania w imię ewangelii i naszego zbawcy .
|
|
nadstaw łeb ateuszu zaraz cie wyświecę Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Autor: Matthew (---.elomza.pl) Data: 21-04-12 08:55 Andrzej czy mógłbyś mi wytłumacz o co tak naprawdę tobie chodzi? Tak w jednym zdaniu. __________________________________________________________ Episkopat razem ze Stefankiem lansują hasło "Kościół Naszym Domem" budują to na fundamencie - skale zakłamania dążąc w nim do Miłości i Miłosierdzia otaczając nas tą swoją religijną złudą której owoców doświadczyłem na własnej skórze we własnej a raczej ich parafialnej rodzinie i tu wam wszystkim wyraźnie przypominam niema miłosierdzia i miłości w fałszywości która Oni (kapłani) was obłudnie karmią przy ołtarzu kiedy jecie im z ręki Miało być jedno zdanie (?) jedno głupie zdani - dlaczego jedno ?????? Co można powiedzieć jednym krótkim zdaniem... Nawracajcie się i żyjcie Ewangelią w Duchu Prawdy której Świadectwo dał Jezus kiedy już nad nami z bezsilności wyzioną ducha nie mogąc powiedzieć Słowa Prawdy którą na śmierć razem z Nim religijni - przykładnie zaszczuto... O czym to świadczy ...
|
|
ja ci wytlumacze bo andrzej nie umie: andrzej jest chory ale ja go nawroce Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Andrzej jest chory tak jak Jezus Nie jesteś ciekawy kto odebrał im zdrowie ? Co było powodem odebrania Im i nie tylko Im dobrego zdrowia i życia ? Czym zostali skażeni - kto ich skaził , poranił i sponiewierał ? taa... Religijny Diabeł też dokonuje Nawracania i Ewangelizacji w duch tej samej Ewangelii w której Jezus został religijnie zamordowany przez jego synów - synów religijnego Ojca Kłamstwa i zakłamania... O czym to świadczy ...[/b
|
|
solidne kropidło cie uleczy Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 21-04-12 09:45 solidne kropidło cie uleczy Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" ___________________________________________________ Jestem Chrześcijaninem wiec mam obowiązki chrześcijańskie Mówisz cyt. "solidne kropidło cie uleczy" taa... Tu solidne kropidło skierowane na Łomżyńską Katedrę i jej Nauczycieli - Biskupów Łomżyńskich nie wystarczy ... .. ani mnie ani społeczeństwa poranionego skażeniem tej ich (kapłanów) zdeprawowanej wiary i jak okiem sięgnąć jej radioaktywną morderczą religijnością takie jak mówisz "kropidło" nie przywróci tu zdrowego życia Bożego na sposób Ludzki i Boski O czym to świadczy ...
|
|
Figa, zeza to nie , ale i do sprzedawania trawy przydałaby się odrobina rozumu , no chyba że pies za kogoś myśli .
|
|
Wielebny założycielu wątku, Wsłuchaj się w słowa poety... " A kto prośby nie posłucha, W imię Ojca, Syna, Ducha. Widzicie Pański krzyż? Nie chcecie jadła, napoju, Zostawcież nas w pokoju; A kysz, a kysz! Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, Co to będzie, co to będzie?"
|
|
W odniesieniu jak zawsze i wszędzie ... ... tudzież do tubylczego BISKUPA Autor: Mniejszy (---.152.132.66.dsl.dynamic.t-mobile.pl) Data: 21-04-12 14:39 Wielebny założycielu wątku, Wsłuchaj się w słowa poety... " A kto prośby nie posłucha, W imię Ojca, Syna, Ducha. Widzicie Pański krzyż? Nie chcecie jadła, napoju, Zostawcież nas w pokoju; A kysz, a kysz! Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, Co to będzie, co to będzie?" ___________________________________________________________ taa... Zdezorientowanym przypominam że : założycielem Tematu jest Biskup i Jego haniebnie działająca Kuria w Łomży której ten temat zawdzięczamy jako owoc ich ciężkiej pracy Arcy Kapłańskiej... ... nad krzewieniem a raczej KRZACZENIEM Ewangelii i źródła PRAWDY która ją Wyjaśnia i bez której jest ona jak miecz który w ciemności zabija to co powinien tu Ratować ... ... tak jak Michał Archanioł którego ducha zatracił Biskup tutejszy zastępując go diabelską ewangelizacją w artystycznym duchu Konserwatorów i kustoszy w tym Dźwigaja tak jak budowniczowie piramid i katedr oraz innych sakra mętnych dziwactw których powodem było religijnie uczynione przez takich kapłanów jak Biskup Stefanek zaszczucie Jezusa i razem z nim próba zabicia prawdy którą w Kościele prowadzi się do dzisiaj ... O czym to świadczy ...
|
|
W swojej najgłębszej imaginacji nie przyszło mi do głowy, żeś jest biskupem. Errare humanum est. Mea maxima culpa. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Autor: Mniejszy (---.152.132.66.dsl.dynamic.t-mobile.pl) Data: 21-04-12 17:09 W swojej najgłębszej imaginacji nie przyszło mi do głowy, żeś jest biskupem. Errare humanum est. Mea maxima culpa. ________________________________________________________ taa... Mr_(...) przedstawiający się Mniejszy errare czytam error ... curva viam Ecclesiae (?) nic nie szkodzi ... ... paenitentiam et vivere evangelium vitae Kto pyta - kto stawia pytania przed sobą wobec ludzi nie błądzi Katedralne Dzieło przerosło Mistrza tak jak kolejny Biskup Łomży przerósł Jezusa dziedzicząc schedę po Arcy Kapłanie Paetzu w którego równie ambitnym duchu działał pilnując aby nawrócenie - nawracanie trwało bez końca a raczej aby się nie skończyło trwając na wieki wieków jak Amen w Kapłańskim Brewiarzu z którego mają chleb powszedni a raczej korzyści w interesie których kolektywnie działają jak złodzieje o których mowa w Ewangelii na przykład w przypowieści o winnicy O czym to świadczy ...
|
|
Katolicy i ich Biskupi jak z koziej dvpy trąby na których z łańcuchów zwisają zło te krzyże... .. wy prawowierni co przykładnie chodzicie do kościoła na kółka różańcowe , na spotkania modlitewne , wszytko chodzicie włącznie z "Odnową w Duchu Świętym" ... ... gdzie wy poprawni Katolicy jesteście że Was tu nie słuchać nie widać i nie czuć ? taa... umartwieni na modlitwie powstańcie z martwych (znieruchomiałych kolan) Gdzie są zakłamane mądrale z kurii ? Gdzie są bojaźliwe mądrale z głosu katolickiego ? Gdzie są religijne cwaniaki i mądrale z beznadziejnego radia nadzieja ? Gdzie jest ten zakłamany CYRVA(łac.) Ojciec Duchowy Jan Krupka - głoszący słowo życia bez życia niestety ... .. Papież Go święcił a On krupka Jan nawet nie czuje autentyzmu i oryginału Ducha Ewangelii który bezmyślnie albo niebezinteresownie wypacza ... ... cymbał brzmiący a nie duszpasterz beznadziejny Ojciec Duchowy Kleryków On Krupka jest jak bezrefleksyjny dyktafon albo bezmyślna kserokopiarka kujon seminaryjny zakuta pała więcej Zła niż Dobra w Jego bezrefleksyjnym martwym słowie pozbawionym Ducha Prawdy Bożej. Gdzie się podziali Łomżyńscy Chrześcijanie budujący swoje kościoły na rogach ulic łażąc jak ślepe kury w procesjach i gdacząc na religijną modłę. Gdzie są Kapłani tych chrześcijan czyniący z Bożego Ciała ( społeczeństwa Jezusa ) z Boga czyniący cymbał brzmiący wobec którego ludzie mają posłuch nie okazując mu miłości miedzy sobą na sposób Ludzki i Boski. Gdzie jet te kilkadziesiąt tysięcy zakłamanych ochrzczonych którzy mają w dvpie to co się w tym ich Kościele dziej ? Ludzie ! Gdzie jest wasza wiara i odpowiedzialność ? Dajcie głos parafialna maso upadłościowa ... ... wobec mnie i swoich zakłamanych Biskupów którzy są wobec mnie i wobec was jak rasowi Arcy Kapłani wobec Jezusa na Golgocie któremu dali fałszywe świadectwo przeciw bliźniemu łamiąc wszystkie przykazania Dekalogu i przykazania Jezusa Kim tu Oni - kapłani tak naprawdę są ? Kim Wy tu tak naprawdę jesteście dla nich i wobec nich? Co tu was - nas tak naprawdę łączy ? Jeśli mają nawracać Was ci którzy sami błądzą stojąc na waszym czele jak przywódcy - Ojcowie Duchowi - błądzące zdeprawowane autorytety ... ... to jaki sens ma ich nieskuteczne - bezcelowe niekończące się nawracanie bez końca ? Ko ich kapłanów błądzących wobec Was będzie nawracał skoro Oni sami nie znają drogi i wy jej podobno nie znacie lepiej od nich ? 2000 lat Ewangelizacji - nieskutecznego nawracania i tyleż samo lat Europejskiego przelewu ludzkiej krwi ? Końca konfliktów na zakłamanych fundamentach chrześcijańskich wartości religijnych tu nie widać - DLACZEGO ? (retoryczne) To owoc niebezinteresownego odwiecznego pozoranctwa kapłanów a nie autentycznej do Prawdy prawdziwej Ewangelizacji (nawracania) w duchu jej oryginału. POZYTYW i NEGATYW Prawdy WIARY Kto jest Kto - Kto jest Kim ? Kto tak naprawdę dąży do prawdy uzurpując sobie odwiecznie prawo do jej ustalania , nazywania i wygłaszania ? Kto tu tak naprawdę i w czyim imieniu niszczy społeczeństwo - Boże Ciało fałszywie ogołocone i zakłamaniem sponiewierane jak Jezus na Golgocie ? O czym to świadczy ?
|
|
|
W odniesieniu jak wyżej Autor: grudniowy91 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 27-04-12 10:28 obrazek __________________________________________________________ taa... Jak już tak piszesz to napisz zgodnie z Prawdą: Mr_Andrzej powiedział: "CYRVA (łac.) Siły Zło dziejskiego Kościoła i CURVA Zboczeńcy Watykanu mnie nie przemogą" Albo - Mr_Andrzej powiedział: "OTO Pamiątka Ostatniej CURVA (łac.) Komunii w tym ich CURVA (łac.) Kościele na tej CURVA (łac.) religijnej Ziemi Łomżyńskiej" Albo - Mr_Andrzej powiedział: "OTO Owoc CYRVA (łac.) Pracy Duszpasterskiej CURVA (łac.) BISKUPA siewcy CURVA Wiary , CURVA Nadziei i CURVA Miłości na suwerennie Religijnej Ziemi Łomżyńskiej czy tam coś podobnie- ... ... czy tam coś w tym stylu który kreują parafialni najemnicy Arcy Kaplanów - Arcy Pasterzy - Arcy Biskupów ... ... postępujący ze swoim społecznym Bożym Ciałem procesyjnie - demonstracyjnie na tej suwerennie swojej parafialnej Ziemi Łomżyńskiej jak za Sanhedrynem na Golgotę życia Bożego Jezusa z którym się fałszywie identyfikują jak z Bogiem tak samo działając przeciw Bożemu Ciału w imię Boże jak na Golgocie O czym to świadczy ...
|
|
|
Arcy Dureń!
|
|
W odniesieniu jak wyżej - wyżej już nie można ? Autor: _maly_ [/b[(---.elomza.pl) Data: 27-04-12 14:18 Arcy Dureń! ________________________________________________________ taa... Który z nich jest większy ? O czym to świadczy ...
|
|
?!;+)><> http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=rPR4WyOJpBo#t=155s http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=rPR4WyOJpBo#t=86s O czym to świadczy ...
|
|
?!;+)><> http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=rPR4WyOJpBo#t=155s http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=rPR4WyOJpBo#t=86s O czym to świadczy ...
|
|
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=rPR4WyOJpBo#t=86s O czym to świadczy ...
|
|
Weźcie ludzie nie dajcie się prowokować i nie odpisujcie temu człowieczkowi od tematu. Niech gada sam ze sobą - jak widać dobrze mu to wychodzi.
|
|
Autor: ziaam (---.ip.netia.com.pl) Data: 27-04-12 15:41 Weźcie ludzie nie dajcie się prowokować i nie odpisujcie temu człowieczkowi od tematu. Niech gada sam ze sobą - jak widać dobrze mu to wychodzi. ______________________________________________________ taa... Do komunii zapewne pierwsi w kolejce a i zapewne pierwsi do krzyża Co uważasz za prowokację ? Takie tu słomiane Chrześcijaństwo jak chochoły przy Kościelnych ołtarzykach. Takie tu Chrześcijaństwo jak na Golgocie i jak na Sądzie u Piłata kiedy trzeba procesyjnie wyjść na ulice z Jezusem na krzyżu ? Ani tu Bożego serca w Kościołach niema ani w nich Bożego rozumu - Proboszczowie tak samo jak ich dzwonnice - Cymbały Brzmiące ! i na swoją cymbalską modłę robią Cymbała Brzmiącego z Jezusa ... ... któremu dają posłuch nie dając Mu miłości między sobą na sposób Ludzki i Boski niszczą Owoc Jego Życia jakim społeczeństwo Lud Boży - Boże Ciało i jakim Jest Jego oryginalna nauka społeczna i jej świadectwo - ... ... Świadectwo Prawdy tak samo tu na parafialnej Ziemi Łomżyńskiej deprawowanej Prawdy przez zakłamany Kolektyw księży wszelkiej maści jak za czasów Jezusa kiedy tacy jak Oni - Kapłani religijni Duszpasterze wyznawcy Boga - tego samego Boga i tak samo jak Sanhedryn dali tak samo temu samemu Jezusowi fałszywe Świadectwo Prawdy - Tej prawdy o tym co doprowadziło do społecznego religijnego zaszczucia życia Bożego na sposób Ludzki i Boski Społeczny Owoc cierpienia życia Bożego w społeczeństwie Ciała Bożego auto destrukcyjnie działającej w nim zdeprawowanej - sprzeniewierzonej Wiary skierowanej przeciw własnemu życiu - przeciw własnemu źródłu życia na sposób Ludzki i Boski i nastawionej na budowę świątynnych arcy pasterskich interesów Budujecie to co Jezus zachęcał burzyć i nie budujecie tego czego uczył was Budować ? Kto tu w Diecezji Biskupów na Ziemi Łomżyńskiej jest kierownikiem tego Rzymskokatolickiego placu budowy jakim jest wasz Kościół - ... ... co wy na fundamencie Jezusa - skale pierwszych chrześcijan tu budujecie ? Religijni P A R T A C Z E Wasze kościoły z betonu i stali diabli nadali ... O czym to świadczy ...
|
|
taa... Jak widzę w Łomży więcej Religijnych parafialnych wypierdków ... ... kapłańskich przydupników niż ludzi autentycznego Ducha wiary zgodnego z oryginalną nauką Jezusa jakiej tu w tym ich arcy kapłańskim CURVA (łac.) Kościele Łomżyńskim na suwerennie Religijnej parafialnej Ziemi Łomżyńskiej niema - ... ... nie doświadczam tu społecznych owoców nauki Jezusa doświadczając braku ich obecności w powszechnym tu zakłamaniu religijnym i parafialnej obłudzie która ma swoje źródło w sercu tego kościoła - w sercu Kolektywu księży tutejszych Ojców duchowych - w niebezinteresownym sercu tutejszych Biskupów otoczonych swoimi religijnymi wypierdkami - przydupnikami poplecznikami cwaniaczkami parafialnymi sprzedawczykami ... O czym to świadczy ...
|
|
|
W odniesieniu jak wyże Autor: grudniowy91 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 27-04-12 21:43 (obrazek) ___________________________________________________________ taa... Stać Cię na więcej parafialna miernoto wobec Jezusa który nie schował się przed religijnymi mordercami aby każdy wówczas , teraz i zawsze poznał uniwersalną religijną prawdę o jej religijnych przywódcach duchowych kimkolwiek by nie byli. Szanowny artysto "grudniowy91" jesteś taki mały jak to co prezentujesz - stać cię na więcej. Dopisz żeby było jasne : Mr_Andrzej - alegoria pt. "Oto Parafialna nędza z Łomży" albo: Mr_Andrzej - "Fałszywy obraz człowieka" albo : Mr_Andrzej - "W obrazie człowieka Fałszywego" Alegoryczny obraz Rzymskokatolickiego Kościoła z Łomży i jego zniewieściałych sukienkowych proboszczów Ojców Duchownych gówniarstwa Albo Alegoryczny obraz fałszywej Duchowości parafialnej na religijnej Ziemi Łomżyńskiej - alegoryczny owoc fałszywej pracy duszpasterskiej Biskupów Paetza i Stefanka owoc radioaktywnej religijności Łomżyńskich rodzin parafialnych pod przewodnictwem zakłamanych proboszczów dbających o własny parafialny interes kosztem ludzi w nim sprzedanych zaszczutych tak jak Jezus na Golgocie Stać Cię na więcej parafialna miernoto wobec Jezusa który nie schował się przed religijnymi mordercami aby każdy wówczas , teraz i zawsze poznał uniwersalną religijną prawdę o jej religijnych przywódcach duchowych kimkolwiek by nie byli. O czym to świadczy ...
|
|
http://www.google.pl/search?q=krzy%C5%BC+%C5%9Bw+andrzeja&hl=pl&safe=off&prmd=imvnsfd&source=lnms&tbm=isch&ei=CAubT5KPIcfm4QSRiPipDg&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&sqi=2&ved=0CBAQ_AUoAQ&biw=1280&bih=612
|
|
Być zajebanym przez Komunistów - Ateistów tak jak zaszczuty Popiełuszki to święte męczeństwo Kim jet zatem człowiek Mr_Andrzej mieszkający na Ziemi Łomżyńskiej zajebany i zaszczuty przez parafialnych Katolików - wierzących współwyznawców tak samo zaszczuty jak Jezus przez swoich równie gorliwych współwyznawców i tak samo posłusznych swoim kapłanom - gorliwie modlących się do tego samego Boga (?) Religijny blamaż Rzymskokatolickich Pasterzy - dusz pasterzy na religijnej Ziemi Łomżyńskiej jest taki sam jak żydowskich religijnych przywódców duchowych i tak samo trudny do akceptacji a nawet nie do zaakceptowania O czym to świadczy ...
|
|
Człowiek Mr. Andrzej jest po prostu narkomanem i trzeba się oddać dobrowolnie na leczenie, a nie opisywać swoje wizje, bo Ci zioło z czasem rozum i inteligencję ukradnie:)
|
|
Andrzej zmień lekarza bo ten cię oszukuje!!!!!Nie wiem co ci duchowni ci zrobili ale naprawdę musiało to boleć skoro tak tu ujadasz i pieprzysz takie kocopoły.
|
|
W odniesieniu jak wyżej - wyżej już nie można w odniesieniu do Świadectwa Prawdy danego przez Jezusa i Prawdy przez Niego w tym Świadectwie Objawionej na Sposób Ludzki i Boski oraz w nawiązaniu do cytowanej wypowiedzi cyt. "Autor: jankeson (---.cdma.centertel.pl) Data: 28-04-12 07:18 Andrzej zmień lekarza bo ten cię oszukuje!!!!!Nie wiem co ci duchowni ci zrobili ale naprawdę musiało to boleć skoro tak tu ujadasz i pieprzysz takie kocopoły." ____________________________________________________________ taa... Błędy lekarskie tak samo Błędy duszpasterskie ... są nieodwracalne i powodują wyniszczenie którego ofiarą jest zawsze zdrowy człowiek i jego rodzina - Ludzie tracący bezpowrotnie pierwotny dobry stan zdrowia biologicznego i społeczno ekonomicznego o "duchowym" czytam "psychicznym" nie wspomnę Kto jest za to odpowiedzialny ? Kto ponosi koszty tych błędów ? Kto z powodu tych błędów traci życie społeczne i biologiczne ? Podobnie Jezus na Sądzie i na Golgocie. - czyja to tak naprawdę ofiara ? Czyja to sakra mętna pomyłka - czyj to sakra mętny błąd owoc serii błędów duszpasterskich ? retorycznie Tak samo śmiertelny jest owoc serii błędów lekarskich - >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Idź i powiedz dobrym ludziom jeśli takich znasz że na nich czekam. Nie mam siły żyć w tym parafialnym szambie zakłamania parafialnych dygnitarzy i ich Różańcowego - modlitewnego motłochu. Różaniec stał się tak Zły jak nóż którym podcina się gardła pomimo tego że zrobiono go do czynienia dobra - krojenia chleba. Czekam tu na prawdziwych autentycznych Chrześcijan a nie pożeraczy przeistoczonej mąki i wody pod postacią komunikanta Czekam tu na autentycznych Chrześcijan którzy żyją w duchu oryginalnej nauki Jezusa którego tu na religijnej Ziemi Łomżyńskiej ludzie mają na ustach i dupie. Czkam tu na Ludzi co mają choć odrobinę Serca i rozumu na sposób Ludzki i Boski zgodnego z oryginalną nauką Jezusa. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Czekam tu na ludzi dobrych jak chleb i wino. Wobec niemizdrzącego mnie zła - kwasu jakiego doświadczyłem od ludzi posługujących się fałszywie różańcem i strojami liturgicznymi. taa... Biskup Stefanek ... ... Głosiciel miłości i miłosierdzia w swoim zawołaniu napisał tł. " We wszystkim Chrystus" - mentalność Judasza który Jezusa myślał stosować do swoich potrzeb. Biskup Stanisław Stefanek... ...Anty Pasterz Jezusa "nieomylny" lansuje się w Radio pod hasłem " My nie możemy zejść z drogi" Oni są jak przecinak idący na oślep jak zło dziejski taran w bramę - Czy tak wygląda nawracanie - bezmyślne parcie na przód ? On nikogo nie zawraca nie nawraca - nie doświadczam owoców jego nawracania oświadczając owoców Jego religijnego narcyzmu Biskup Stanisław Stefanek... Nie słyszałem aby w beznadziejnym radio nadzieja prowadził dialog z parafialną sytuacją na Ziemi Łomżyńskiej wobec której brak mu pokory na sposób Ludzki i Boski. On w tym radio jest tak mało wiary godny jak propaganda Urbana w stanie wojennym. POZYTYW i NEGATYW Prawdy WIARY KTO jest KTO ? KTO tak naprawdę jest autentycznie Kim ? (na drodze zbawienia) Tak samo na drodze Jezusa na której religijnie Go "zjedzono" bo szedł pod prąd - w przeciwną stronę niż Arcy Kapłani - Arcy Pasterze tak samo jak Arcy Biskupi podążający w przeciwną (?) stronę niż oryginalne Nauczanie Jezusa powracając do grzechów głównych swoich Arcy Kapłańskich korzeni z powodu których zostało zaszczute przez nich żucie Boże w społeczeństwie nie tylko na Ziemi Łomżyńskiej tak samo jak na całej Ziemi Świętej nie tylko w Jerozolimie. O czym to świadczy ...
|
|
Autor: Figa (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 27-04-12 23:53 Człowiek Mr. Andrzej jest po prostu narkomanem i trzeba się oddać dobrowolnie na leczenie, a nie opisywać swoje wizje, bo Ci zioło z czasem rozum i inteligencję ukradnie:) __________________________________________________________ To nie są moje wizje to jest osobiste bolesne doświadczenie religijnego religijnego - wyznaniowego ZŁA ... ... na parafialnej Ziemi Łomżyńskiej suwerennie rzymskokatolickiej na której pasterze są tak mądrzy i wierzący oraz tak samo sprawni jak religijni przywódcy duchowi którzy zaszczuli Jezusa dając fałszywe świadectwo prawdzie które On - Jezus Obnażył - Objawił na Krzyżu miażdżąc "głowę" - źródło tego religijnego fałszu i zakłamania wobec którego Jezus niepodważalnie bezdyskusyjnie Prawdę podpisał własną krwią ucinając w ten sposób wszelkie spekulacje i interpretacje wobec tej prostej prawdy nie pozostawiając wątpliwości i odbierając jakąkolwiek względność tej Prawdy prowadzącą do jej relatywizmu religijnego grzechu zakłamania i sprzeniewierzenia ludzkiej wiary - Ludu Bożego wobec zamysłu protoplasty kimkolwiek by nie był jako Ojciec ludzkości Ojciec ludzkiego życia i ludzkiego społeczeństwa. O czym to świadczy ...
|
|
|
W odniesieniu jak wyżej : Autor: grudniowy91 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 28-04-12 16:59 (obrazek) ___________________________________________________________ Jaki tu grudniowy91 taki tu katolicyzm się odzywa jak widać Chrześcijan tu nie widać ? Gdzie są autentyczni chrześcijanie na których tu czekam ? Gdzie Oni są tyle ich ochrzczonych tyle do komunii i wszyscy bierzmowani - Gdzie oni są ? Kim są religijni Pasterze - Parafialni Ojcowie duchowni bywalców portalu 4lomza.pl na suwerennie religijnej Ziemi Łomżyńskiej ? Gdzie jest "słynne" pokolenie jp2 - boję się odezwać ? Gdzie te obrońce życia - przeciwnicy aborcji ? Gdzie obrońcy krzyża ? Gdzie jest to parafialne Chrześcijaństwo które tu tyle kościołów naprodukowało - komu to one tu służą ? O czyn to świadczy ....
|
|
8:12 (...) Ja wrzucę strach w serca niewiernych. Bijcie ich więc po karkach! Bijcie ich po wszystkich palcach!"
|
|
Autor: sharia4poland (---.noisetor.net) Data: 28-04-12 20:51 8:12 (...) Ja wrzucę strach w serca niewiernych. Bijcie ich więc po karkach! Bijcie ich po wszystkich palcach!" _________________________________________________________ Szanowny przedmówco przedstawiający się " sharia4poland " J8:12 - Czy to są te słowa jakie zamieszczasz w nawiasie nie ujawniając do końca ich treści ? J8:12 cytuję : "A oto znów przemówił do nich Jezus tymi słowami: «Ja jestem światłością świata. Kto idzie za Mną, nie będzie chodził w ciemności, lecz będzie miał światło życia»." taa... Dopisujesz też "własne" zdanie a może nawet "własne zdanie natchnione" zapewne kierujesz je wobec tych których ono dotyczy - niewiernych Którzy z Kościoła uczynili "Jaskinię Zbójców" por. Biblia podobnie jak przykładowa "Przypowieść o Winnicy" por Ewangelia Jezusa. Obie sytuacje dotyczą tych którzy są odpowiedzialni za deprawacje religijne sprzeniewierzenia wiary i zaszczucie w imię Boże życia Bożego nie tylko Jezusa na Golgocie ... ... wobec którego tak samo wówczas jak i współcześnie Arcy Kapłani - Arcy Pasterze - Arcy Biskupi zastosowali fałszywe świadectwo wobec prawdy... ...którą kolektywnie i niebezinteresownie zakłamali we własnym kapłańskim niespołecznym interesie tak samo jak ukrywają swoje przestępstwa - nie tyko swoich Arcy Pedofili - ... ... Oni - Kapłani pogrążają się wraz z Kościołem w mroku ciemności aby ich świństwa nie wyszły na jaw i nie wyszły na świat i nie ujrzały światła - ... ... Światła Prawdy wobec której są niewierni pozostając tym samym niemiernymi wobec Jezusa którego nauczanie deprawują wypaczając Jego Ewangelię O czym to świadczy ...
|
|
oto cala tresc: Twój Pan objawił aniołom: "Oto Ja jestem z wami! Umocnijcie więc tych, którzy wierzą! Ja wrzucę strach w serca niewiernych. Bijcie ich więc po karkach! Bijcie ich po wszystkich palcach!" تبا لهم! أينما كانوا، سوف يتم الاستيلاء عليها وقتل بلا رحمة؛
|
|
taa... Szanowny przedmówco przedstawiający się : " sharia4poland " Czekałem tu na autentycznie wierzącą osobę i na tej religijnie suwerennej Ziemi Łomżyńskiej zdominowanej urzędowo przez katolików jak dotąd nie odezwał się do mnie żaden autentyczny Chrześcijanin(?) pomimo zaproszeń - wstydzą się (?) - boją się (?) są obojętni - niewierni ? Do kościoła idą jak na żertwę, w procesjach idą jak na demonstracje a autentycznej wiary w sercu nie mają "nie żyją" w oryginalnej nauce Jezusa Dlaczego oszukują siebie i świat wokół czyniąc religijne pozory świętości ? A może są sami oszukani przez swoich zło dziejskich zło czynnych kapłanów i nie rozumieją nauki Bożej która jest przed nimi niebezinteresownie przysłowiowo owijana w bawełną jak w śmiertelny całun ? ( Kto poza kapłanami miałby w tym korzyść ? ) Szanowny przedmówco przedstawiający się : " sharia4poland " Posługujesz się Słowem Bożym nieznanym powszechnie tutejszym chrześcijanom Kim zatem Jesteś skoro przychodzisz do mnie ze słowem Bożym które tu reprezentujesz ? Kim jest dla Ciebie Jezus że ze mną prowadzisz tu dialog ? O czym to świadczy ...
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |