Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Caffe deptak na farnej |
co sądzicie o tej kawiarni?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Caffe deptak na farnej |
gówno!
|
|
to co, nie warto tam zajrzec?
|
|
Tak... ty kos ze swoim słownictwem, zapewne w lepszych lokalach bywasz..
|
|
mała sympatyczna kafejka, bardzo dobrze że w tej lokalizacji jeszcze kilka fajnych lokali i będą miejsca do spotkań
|
|
mała sympatyczna kafejka, bardzo dobrze że w tej lokalizacji jeszcze kilka fajnych lokali i będą miejsca do spotkań
|
|
Przyjemnie się prezentuje. Dobrze że w tym miejscu w końcu coś zaczęło powstawać. :)
|
|
Był już temat na forum ,,nowa kawiarnia,,.Byłam dwa razy,kawa dobra,desery też.Polecam
|
|
gryczanej niedogotowują i straszne chamstwo z calego swiata sie zjezdza Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
co dobrego jeszcze tam mają? ...ale to tylko moje zdanie...
|
|
CO ZA CHAM ! Autor: Janusz kos (---.adsl.inetia.pl) Data: 20-04-12 17:41 gówno! .......................................................................................................................... TO LUMP , KTÓRY STOŁUJE SIĘ TYLKO W STOŁÓWCE MOPS-u ,
|
|
a gdzie na farnej? znaczy w lokalu po czym??????????????? ____________________________ ... & vice versa!
|
|
lody makowe pychota :)
|
|
wczoraj bylam i polecam, w koncu jakies normalne ceny :) i fajne miejsce
|
|
i ogromnie sie ciesze ze nasza starowka rozwija sie i moze pomalytku nie bedzie kojarzyła sie z bumami siedzacymi na leweczce i pijacymi piwko, tylko z fajnaymi miejscami do spotkan, moze zycie towarzyskie z al. Legienow przeniesie sie na starowke? :)
|
|
Dobrze , że powstają takie miejsca , oby tylko CHAMSTWO typu Autor: Janusz kos tam nie zaglądało . Janusz kos , to właśnie przykład typowego mieszkańca tego miasta , potomka roztrząsaczy gnoju , nieudacznika życiowego , który na co dzień utrzymuje się ze zbierania puszek do piwa po śmietnikach , a w sezonie dorabia jako parobek u beneficjentów dopłat Unijnych . Poczeka jeszcze trochę , a zacznie się zbiór kwiatu lipy , jarzębiny i kasztanów , a teraz na ślimaki winniczki , czas KASZTANIE , januszku gilosie !
|
|
niuniua nie nerwitsa się;**** Wiesz że złość urodzie szkodzi a jak będziesz brzydki to maruda nie bedzie chciał cie zapinać:DDDD
|
|
Autor: Janusz kos Janusz kos , mówisz , to już tak na psy zeszłAŚ , że PRZESTAŁ cię zapinać , to co ciągniesz teraz komu popadnie LUMPIE ? Mnie nie grozi , NIGDY mnie to nie interesowało , więc nie martw się CIOTO i nie prowokuj , bo PROSTACZKU słabo coś ci to wychodzi . Jak skończysz GIMNAZJUM bumie z PTASIM MÓŻDŻKIEM , to wtedy pogadamy .
|
|
******:)))
|
|
Gofry mają pyszne! :)
|
|
niedawno wyszłam do sezamu na zakupy i się zdziwiłam że jest tam jakaś kawiarenka ni stąd ni zowąd się pojawiła. fajna.
|
|
Byłam dzisiaj.Fajne miejsce. Naprawdę dobra kawa, smaczne lody i owoce pod pierzynką z kruszonki , z gałką lodów. Bardzo miła obsługa. Ceny też przyzwoite. Na pewno tam wrócę.
|
|
Ludzie takiego pokroju jak ty widocznie nie maja ani smaku ani kultury wiec zapewne ty jesz same ...gow...tam jest bardzo przyjemnie ....
|
|
mi też tam smakuje,no może poza sorbetem arbuzowym,za to szarlotka z lodami przepyszna. ...ale to tylko moje zdanie...
|
|
takie fajne to miejsce z tego co piszecie , tylko szkoda ze zaraz zniknie jak wszystko w tym miescie
|
|
bardzo piekna i elegancja restauracja . A ta kfejka na zwenątrz wspaniałe cudo z widokiem na piękną ulicę i wejście do katedry. Jedno z niewielu pięknych miejsc z klimatem w naszym mieście. Osobiście polecam kuchnie w tej restauracji bo jadłem i wysmienite. Fantic
|
|
jeśli zniknie to dlatego,że mało ludzi tam zagląda ;) ale jak na razie chyba nie jest źle
|
|
Fantic piszesz o restauracji "Na Farnej",a to jest temat dotyczący znajdującej się vis a vis maleńkiej "Cafe deptak".Przy odrobinie szczęścia można trafić tam na tartę malinową albo śliwkową - przepyszne. Polecam. von chrupka
|
|
oj pomyliłem faktycznie musi być ta cafe tak mała ,ze jej nie zauważyłem. Fantic
|
|
Bo CAFFE DEPTAK jest dla ludzi z klasa :) I zwyczajni poszukiwacze nocnych wrażeń tej kawiarni nie zauważaja :)
|
|
tam co sie pomyliłeś gryczana pozostawia również wiele do życzenia. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
wystarczy kto tam przesiaduje i po co sport to zdrowie
|
|
Przyjemnie i miło.
|
|
najlepsza na świecie szarlotka z lodami!!!! tak duża porcja, że zjadłam ją w ramach obiadu. Przepyszne są też gofry z owocami i bitą śmietaną. Ceny bardzo niskie w stosunku do innych (większych) miast i oczywiście w stosunku do jakości. Oby więcej takich miejsc! + przesympatyczne panie obsługujące :)
|
|
Chciałbym Wam polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę sklepu internetowego z kawą oraz akcesoriami do niej, w tym np. kawa STARBUCKS . Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszystkie informacje znajdziecie na stronie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |