Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ginekolog |
hej wybaczcie jeżeli zadaję pytanie które juz było, ale jestem tu nowa i potrzebuję namiarów na dobrego ginekologa w łomży przyjmującego na nfz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ginekolog |
Lekarz ginekolog Edmund Zaremba przyjmuje na Sybiraków. Adresu poszukaj w internecie. Jest dobrym specjalistą.
|
|
malinowska na wyszyńskiego w poniedzialki i w piątki przyjmuje chyba Lusia
|
|
malinowska podeszwik al piłsudskiego 6/3
|
|
moja narzeczona chodzi do doktora Macieja skrętka dobry ginekolog przyjmuje na makowej na nfz
|
|
załęska na ul.ks janusza Lala22
|
|
malinowska na nfz przyjmuje na sikorskiego 95
|
|
Sokół ks anny 27
|
|
sokół to tylko prywatnie, jest dobrym lekarzem
|
|
pekala 3 dni w tyg na nfz w lomzy a 7 dni w tyg popoludniami prywatnie w zambrowie...jeden z najlepszych lekarzy w pl... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Dr Załęska h0jowe forum
|
|
polecam dr Ściana przyjmuje w przychodni na ul. Polowej bodajże 53. Z tego co pamiętam: poniedziałeki, środy, czwarteki i piątki od 8
|
|
hej, czy zna ktoś godziny przyjmowania w dniu jutrzejszym dr Malinowskiej w przychodni na wyszyńskiego? _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Dr Maciej Skrętek - przyjmuje na Makowej, bardzo dobry specjalista.
|
|
Załęska
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |