Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czego brakuje łomży ? |
czego potrzeba w łomży i czego jeszcze niema ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czego brakuje łomży ? |
A co możesz zaoferować , żeby w Łomży coś w końcu było ?
|
|
normalnych ludzi Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
pracy
|
|
pracy!!!
|
|
przedsiębiorczych włodarzy dbających nie tylko o własną kieszeń ale o interesy miasta !!!!
|
|
Miejsc dla dojrzałych ludzi, w których mozna spkojnie pogadac przy piwie.
|
|
chcecie rozruszac miasto prosty przepis postawic na straym rynku z 5 metrowego pe ni sa zrobionego z betonu i dac tabliczke wszystko mam w h u ju rozglos na caly swiat turystow zrobiloby sie co niemiara a co za tym idzie pieniadze naplywalyby do mieszkancow wodospadem i tyle w temacie
|
|
ekom72, chyba sobie zarty robisz?
|
|
Umiejętności stosowania znaków diakrytycznych, zasad pisowni łącznej i rozdzielnej. Widzenia własnego ogona, nie tylko przywar innych.
|
|
tramwajów i pociągów. Dobrze, że chociaż lotnisko budują. ---------------------------------------------
|
|
Postawić kolejne wiatraki
|
|
kosciołów
|
|
Przydałby się kościół na al. Legionów, na terenach po byłej jednostce wojskowej.
|
|
Przede wszystkim Łomża ma za słabą promocję miasta, i nie wiem czy miasto ma wypracowaną w ogóle jakąkolwiek strategie rozwoju. W Łomży brakuje przede wszystkim dużych zakładów pracy w których ludzie mogliby znaleźć zatrudnienie. Wiadomo nigdy nie będzie to okręg przemysłowy ale można by postawić np. na rozwój przemysłu spożywczego. Co do samej promocji brak jest też imprez masowych, koncertów z prawdziwego zdarzenia. Takie inicjatywy jak lotnisko(lądowisko) bo wszak nie mówimy tu o lotnisku regionalnym są jak najbardziej na miejscu. Wszak w Białymstoku jest lotnisko aeroklubowe więc w czym problem żeby takie i u nas powstało?
|
|
Jeszcze kilku kościołów.
|
|
Autor: longslaw (---.lomza.vectranet.pl) Data: 18-04-12 21:12 Umiejętności stosowania znaków diakrytycznych, zasad pisowni łącznej i rozdzielnej. Widzenia własnego ogona, nie tylko przywar innych. No cholera jasna, czytasz moje myśli ? :-))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Autor: Pierre_Dolain (---.lomza.vectranet.pl) Data: 18-04-12 22:55 Autor: longslaw (---.lomza.vectranet.pl) Data: 18-04-12 21:12 Umiejętności stosowania znaków diakrytycznych, zasad pisowni łącznej i rozdzielnej. Widzenia własnego ogona, nie tylko przywar innych. No cholera jasna, czytasz moje myśli ? :-))) _________________________________________________________ Głodnemu chleb na myśli (?)... A syty głodnego nie zrozumie ...? Religijny syty - a nawet religijnie wypasiony taa... Uczeni w piśmie już raz pokazali co potrafią dając fałszywe świadectwo prawdzie - zabijając tę prawdę swoim zakłamaniem razem z człowiekiem który Prawdę życia społecznego po prometejsku prezentował przed wszystkimi ludźmi nie tylko przed religijnymi rodakami na Golgocie. W Łomży brak trzeźwości którą zagubili tutejsi Biskupi codziennie zaglądający do Wielkiego Kielicha Na suwerennie religijnej Ziemi Łomżyńskiej jest monopol spirytystyczny Łomżanie powinni zadbać o trzeźwość społeczną w Duchu Prawdy który został tu religijne ocenzurowany a raczej wyskrobany tak jak wiele poważnych tematów które znika z Łomżyńskiego forum a ... ... które dotyczą dna społecznego kielicha goryczy a raczej ludzkiej krwawicy jakie sączą lokalni kapłani ze zło dziejskich zło tych Kielichów obrażając przy tym uczucia religijne autentycznych chrześcijan na parafialnej ziemi - Tej Ziemi - Ziemi Łomżyńskiej O czym to i owo nieustannie świadczy ...
|
|
Jak w temacie : Re: czego brakuje łomży ? Pytacie o niedobory - czego brakuje Zapytajcie o nadmiar który ten niedobór spowodował może coś się skompensuje ? zazwyczaj niedobory - braki powstają kosztem nadmiaru który nie ma umiaru a raczej przewagi - nadwagi >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile ten ich (kapłanów) majątek uwolniłby małych rodzinnych miejsc pracy i dał chleb powszedni tym którzy cierpią Jego niedostatek. Kapłanom przypominam że nie samym chlebem (Eucharystycznym) żyje człowiek ale Każdym słowem który buduje godną (...) Cywilizację życia. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Łomżyńscy administratorzy cywilni i religijni którym dobrze służy tu dupcząca was administracja Możecie cenzurą uwalić - wyskrobać tu każdy temat zamykając ludziom usta tak jak kapłani zamykali usta Jezusa który dawał Świadectwo Prawdzie... ale prawda którą zdepczecie wcześniej czy później sama odroście mocą Ducha jaki jest w każdym człowieku którego olewacie. O czym to świadczy ...
|
|
I ligi piłkarskiej ;D
|
|
JA LUBIĘ POTAŃCZYĆ i w piątek idę do MILES CLUB a dlaczego tam bo mają najwięcej miejsca na parkiecie i w piątki dj gra każdą muzę ja lubię hiciory z lat 80-90 i trochę puszcza disco polo i nikt mi łokciami niewali po plecach tak jak w amnezji więcej tam nie pójdę gitara gra
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |