Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kim jest zezowaty? |
wegłóg mnie to chory na dekiel bezrobotny frustrat :):) Któremu marzy sie wielki biznes :):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kim jest zezowaty? |
JAKIM DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ? marudo .................................................................................................................... maruda , twoje INFANTYLNE postępowanie świadczy o twoim poziomie , który to już wcześniej sięgnął dna , kiedy to JUŻ JAKIŚ CZAS TEMU , SAM ZAŁOŻYŁEŚ PODOBNY TEMAT ! - " Umizgi zezowatego do marudy :):)" Próbujesz się mścić i kąsasz jak STARA BURA BEZZĘBNA SUKA , która jak nie może ugryżć , to chociaż sobie poszczeka . Może tym razem będzie to " SUKCES " , JAK SIĘ TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI ZMOBILIZUJE I BĘDZIE PISAĆ POD KILKOMA NICKAMI NARAZ , a i zawsze można założyć jeszcze kilkadziesiąt nowych , chociaż tych co już macie ( a co poniektórzy , to i po kilka nicków tu używają ) , to " SUKCES " fan klubu marudy - zapewniony . Zakładaj dalej takie DZIECINNE i GŁUPKOWATE tematy , bo inaczej nie jesteś cieniasie w stanie SAM nic zrobić . Mnie to lata koło C...A , tak jak i ty , czy twoja pisanina . ................................................................................................................... JAKIM zdziecinniałym frustratem i DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ? marudo .................................................................................................................... Może tym razem będzie to " SUKCES " , JAK SIĘ TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI ZMOBILIZUJE I BĘDZIE PISAĆ POD KILKOMA NICKAMI NARAZ , a i zawsze można założyć jeszcze kilkadziesiąt nowych , chociaż tych co już macie ( a co poniektórzy , to i po kilka nicków tu używają ) , to " SUKCES " fan klubu marudy - zapewniony . .................................................................................................................... DUPOWŁAZY i LIZACZE ROWÓW na co czekacie , wpisywać się ! GIMNAZJALNY fan club dziadziunia marudy , do ataku !
|
|
aż się rzygać chce jak czyta się te wypociny, chyba z nudów ktoś zakłada taki temat
|
|
JAKIM zdziecinniałym frustratem i DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ? marudo marudo widzę , że tracisz zimną krew , wpadasz frustracie w panikę i bronisz się podle atakując , STARY DUPKU , co chcesz przez to osiągnąć ? OŚMIESZASZ się i KOMPROMITUJESZ na stare lata . ................................................................................................................... czy ty , potrafisz SAM coś w miarę mądrego i merytorycznie napisać ?, czy , aż tak cię to dotknęło i przeraziło , że wpadłeś w panikę wypisując takie BZDURY ? ................................................................................................................... DUPOWŁAZY i LIZACZE ROWÓW na co czekacie , wpisywać się ! GIMNAZJALNY fan club dziadziunia marudy , do ataku ! ... wasz durny GURU oszalał z wściekłości ! sam sobie DUPEK nie radzi ...
|
|
JAKIM DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ? marudo JAKIM DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ? marudo JAKIM DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ? marudo
|
|
aj tam ja to nie wiem już o co tu chodzi hmmm :)
|
|
robciu chodzi o to , że ZDZIECINNIAŁY forumowy DUPEK maruda , próbuje się mścić i kąsa jak STARA BURA BEZZĘBNA SUKA , która jak nie może ugryżć , to chociaż sobie poszczeka , ... a nie jest MATOŁ sam w stanie coś mi zrobić i szuka tu swoich fanów DUPOWŁAZÓW , aby mu pomogli , zaraz się odezwą ... .......................................................................................................................... JAKIM zdziecinniałym frustratem i DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ? marudo
|
|
Jak niewidzisz zezowaty to ty swoimi postami 40 letniego zrzędzącego dzieciaka przedstawiasz. ale cóż. nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. istniejesz i musimy z tym żyć :( pozdrawiam
|
|
Autor: Mrauuu , odrzucona kotka , " skrzywdzona " przeze mnie jakiś czas temu teraz próbuje odreagować , Czy ty kobieto nic nie kumasz , to przecież ten DUREŃ maruda założył TEN DZIECINNY temat , taka zaślepiona jesteś nienawiścią , że nie dostrzegasz absurdu w twojej pisaninie ? No , pierwsza FANKA już się zgłosiła , czekam na dalszych DUPOLIZÓW . PS : Mrauuu , GDZIE TERAZ MIAUCZYSZ . POD ROSSMANEM ?
|
|
JAKIM DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ? marudo JAKIM DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ? marudo JAKIM DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ? marudo
|
|
WAŻNA UWAGA !!! JAK CHCESZ BY CIĘ SZANOWANO , TO SAMA MUSISZ POSTĘPOWAĆ JAK DAMA i nie prowokować , dolewać złośliwie oliwy do ognia , póżniej proszę mnie nie pouczać , bo KTO MIECZEM WOJUJE , TEN OD MIECZA GINIE , stara to prawda . ........................................................................................................................ MNIE , OSOBIŚCIE TO WSZYSTKO LATA KOŁO C..JA !
|
|
hahahahaha:):) zezowaty co ciebie tak porószył nowy temat?? Czżby prawda w oczy ukłuła ?? Co poradzisz na to , sam widzisz kim jesteś i jak malutki jest twój rozumek :):):) zezowaty :) Mrauuu bardzo dobrze ci napisała :):) Istniejesz i musisz z tym życ :):))
|
|
GŁUPIO ci się zrobiło i teraz odwracasz kota ogonem ? ................................................................................................................... JAKIM DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ? marudo ................................................................................................................... GŁUPIO ci się zrobiło i teraz odwracasz kota ogonem ?
|
|
Hahaha POPIERAM MRAUUU :) ...
|
|
zezowaty:) A ty znowu wklejasz tę swoja chorą przyśpiewke ?? Może na przegląd pieśni regionalnych sie wybierz?? Masz szansę na wygranie i puchar dla potomych na pamiatke :):):)
|
|
ZEZOWATY>>>>>
|
|
t.rro -ku od kalesonów , podam link , żeby pokazać za co się mścisz PSI NAPLECIE ! Re: Umizgi zezowatego do marudy :):) http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=510058&t=510058 ........................................................................................................................ Drugi FAN już jest , czekam na dalszych DUPOLIZÓW . Zaraz odezwie się ten ciul ROWOLIZ @Obleśny , ....................................................................................................................... JAK SIĘ TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI ZMOBILIZUJE I BĘDZIE PISAĆ POD KILKOMA NICKAMI NARAZ , a i zawsze można założyć jeszcze kilkadziesiąt nowych , chociaż tych co już macie ( a co poniektórzy , to i po kilka nicków tu używają ) , to " SUKCES " fan klubu marudy - zapewniony . .................................................................................................................... DUPOWŁAZY i LIZACZE ROWÓW na co czekacie , wpisywać się ! GIMNAZJALNY fan club dziadziunia marudy , do ataku !
|
|
o , i andzia C się załapała , CXRSa1 = Andy C , andzia C , 48 letni prawiczku z podkolneńskiej wsi , idioto nie ośmieszaj się , pod iloma jeszcze nickami będziesz pisał tu na forum ? frustracie ! Jak zwykle w każdym temacie , nie masz nic do powiedzenia , albo wklejasz wklejki z netu , albo piszesz bzdury bez składu i ładu . .... andzia C ??? ....................................................................................................................... Rozumiem cię CIOTO , wszak maruda ZAWSZE cię jechał , ale teraz " dobrze " kombinujesz , myślisz , że gdzie dwóch się bije , to ty andzia C skorzystasz ? LIŻ ROWA marudzie dalej !
|
|
zezowate informatyku :)))))) ty nie konfabuluj z wujkiem google:))) I tak nie umiejętnie z niego nie raz skorzystałeś :))))) Kto tobie wierzy :)))))) Ci co kazałeś pisać bezens plany czy ci co pisali że siedzisz wiezniu:))))
|
|
zobacz zezowaty :):) Nawet twoje słowo KONFABULUJESZ weszł do potocznego użytku :):) Oj KONFABULUJESZ chłopie KONFABULUJESZ :):):) No ale rób tak dalej a muy będziemy coraz lepiej poznawali najwiekszego idiotę w histori forum :):):)
|
|
co wy chcecie od zezusia... forum jest po to by wyrazac swoja opinie na dany temat,a wy juz przezywacie bez kitu zal mi was...
|
|
bez kitu żal mi was:):):) Racja maja0000 Mi też bez kitu żal ale tego durnia :):)
|
|
maruda ty jestes gorszym od niego idz do choroszczy niech cię zamkną w kaftanie z twoim kochanym smerfem hahaha
|
|
maruda skarbie ...zamiast pisac swoje opinie na powaznie to wszystkie tematy koncza sie na wyzwiskach... oni nigdy nie dorosna:)
|
|
raqlan... ciebie zamknac do choroszczy... zamknij sie zamiast pisac takie glupoty...
|
|
co poradzisz maja000 :):) Jeden drugiego wart :):):) Trafił chłop na swojego parobka :):):) Ale jedno mi się w nich podoba:):) Nie tak dawno jechali po sobie jak wściekłe psy a teraz? zobacz jak ramie w ramie liża sobie tyłki i przymilając sie jeden do drugiego odszczekuja jak podwórkowe kundle na łańcuchu :):)
|
|
to fakt... ::) ::))
|
|
w odroznieniu od ciebie to zezowaty mnie za swoje bledy przeprosil dzieciaku a ty to jestes jednym wielkim glabem ktory za swoje negatywne nastawienia , zachowanie wzgledem innych i slownictwo wytykasz i obwiniasz inne osoby a maja lubisz swoje kolezanki bronic a moze do klanu takich co maruda nalezysz
|
|
No tak raqlan :) To typowo w jego stylu :):) Zrobić z siebie idiote a póxniej przepraszac:):) No ale ty możesz w ramach swojej wdzięczności za jego gest dobrej woli udostepnic mu swojej włoszki i będziecie kwita:):)
|
|
chlopcy a wam sie nie nudzi to juz??? Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
maruda ostatnio sam udostepniles swoja stara jak spales
|
|
raqlan:) No ale nie takiemu obsmaranemu gilowi jak ty i nie takiemu kołtunowi jak on:)
|
|
GŁUPIO ci się zrobiło i teraz odwracasz kota ogonem ? ................................................................................................................... JAKIM DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ? marudo ................................................................................................................... GŁUPIO ci się zrobiło i teraz odwracasz kota ogonem ?
|
|
hmmmmmmmmmmmmmm jakbym dzieci slyszala....easy boys... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
KONFABULUJ zezowaty KONFABULUJ bo zaczyna być nudno :):):)
|
|
Nic dodać nic ując:)))))) A na Forum siedzi DUREŃ, nic nie robi cały dzień, wciąż troluje, w necie dłubie, takich typów ja nie lubie, weż się DURNIU do roboty, przestań pisać te głupoty ! Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 02-01-12 13:37
|
|
Ooooo !!!!!!!!!!! sam sobie strzeliłeś w kolano w Data: 02-01-12 13:37 :):):):) KONFABULUJ dalej :):) zezowaty:)
|
|
maruda , zajrzyj do słownika , to może się dowiesz co to słowo znaczy ! PROSTACZKU , tylko tyle masz do powiedzenia ? GŁUPIO ci się zrobiło i teraz odwracasz kota ogonem ? JAKIM DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ? marudo ....................................................................................................................... STARY DURNIU , podaj przykład GDZIE KŁAMIĘ ? Potrafisz tylko perfidnie KŁAMAĆ ! ........................................................................................................................
|
|
Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 10-08-11 22:45 Napijmy się! Lepiej być znanym pijakiem, niż anonimowym alkoholikiem! zezol zostałeś zgwałcony przez google:))))
|
|
Autor: CXRSa1 vel Andy C vel miriamian .......................................................................................................................... temat : ANDY C - kto chce niech czyta ; http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=493907&t=493873 .......................................................................................................................... andzia C , CIOTO z tobą nie będę pisał , jesteś MNIEJ NIŻ ZERO ! Autor: CXRSa1 = andzia C andzia C , 48 letni prawiczku z podkolneńskiej wsi , idioto nie ośmieszaj się , pod iloma jeszcze nickami będziesz pisał tu na forum ? frustracie ! Jak zwykle w każdym temacie , nie masz nic do powiedzenia , albo wklejasz wklejki z netu , albo piszesz bzdury bez składu i ładu .
|
|
zezol zraszałam krokodylimi łzami klawiaturę czytając twoje wypociny:)))) http://www.zse.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=426254&t=426254
|
|
Autor: raqlan (---.tel.tkb.net.pl) Data: 17-04-12 19:33 maruda ostatnio sam udostepniles swoja stara jak spales Autor: maruda (82.139.184.---) Data: 17-04-12 20:12 raqlan:) No ale nie takiemu obsmaranemu gilowi jak ty i nie takiemu kołtunowi jak on:) hahahaha maruda i dobrze bo ona rzeżeczke ma i pewnie jak spisz to obsluguje numerkowo jak w PUP w Łomży wszystkich mężczyzn ahahaha
|
|
hi hi hi hi http://fotogalerie.pl/fotka/2741901195632573s1,ikcelam,Zezowate-Szczescie--))) zezol to : PARANOIK jest generalnie wrogo nastawiony do świata i we wszystkim widzi zagrożenia, nie potrafi cieszyć się zwyczajnym życiem, być pogodnym i beztroskim. W najbardziej skrajnej odmianie zaczyna w końcu uważać się za ofiarę wrogich pomówień i działań innych ludzi. W zależności od stopnia nasilenia paranoi na swoim punkcie zaczyna reagować urazą, konfliktami, gniewem, a nawet mściwą furią, jeżeli w swojej paranoi posunął się już za daleko. W celu „osłabienia” swoich wyimaginowanych wrogów potrafi wygłaszać kłamliwe i niesprawiedliwe opinie o nich, a nawet na nich donosić jeżeli z tego tytułu mogą mieć kłopoty czy trudności w życiu. Trwanie w takim stanie w dłuższym okresie czasu powoduje, że swoją postawą Paranoik prowokuje innych do wrogiego odbioru własnej osoby. Sam, bowiem tworzy taką rzeczywistość, przez co może prowokować wrogie reakcje otoczenia, a to może uruchomić proces negatywnego postrzegania go przez innych ludzi i wytworzyć napięcia oraz złe relacje z całym jego otoczeniem, z którym ma na co dzień do czynienia. W efekcie sam stwarza sobie bariery do normalnego funkcjonowania w społeczeństwie. Nie może do niego w żaden sposób dotrzeć oczywista prawda społeczna, że aby normalnie żyć w społeczeństwie to trzeba przystosować się do reguł i zasad, które funkcjonują w rzeczywistym świecie, trzeba pogodzić się z pewnym stopniem niepewności i ryzyka w realizacji swoich celów osobistych i życiowych, trzeba czasem umieć tolerować cudze niedoskonałości, używać czasem kompromisu, czy ignorować przejawy cudzej głupoty jeżeli nie jest w stanie wyrządzić nam większej szkody. Tak, że w sumie ciężkie jest życie Paranoika sorki że tak długi tex :-))) zezol zdrówka życzę wiesz o jakim zdrowiu piszę :-))) cały artykuł :-))) http://www.wieszak.net/spoleczenstwo-zycie/kto-to-jest-paranoik.html Pośród niezliczonych dzieł człowieka najważniejszym bez wątpienia jest własna osoba - JohnStuart Mill zezol Stań się człowiekiem, świnią się nażyłeś
|
|
: raqlan , daj spokój , ten podstarzały LAWSTORANT maruda , jest STARYM KAWALEREM i jedynie co ma , to DWIE LEWE RĘCE do trzepania konia !
|
|
o , pojawił się ten Obleśny ! No tak , można było się tego spodziewać , że Obleśny - następny śmieszny ludzik z kreskówki , aby wkupić się w łaski swojego GURU , będzie mu PODLIZUJĄC się - ROWA LIZAŁ . OBLEŚNY , pisałem ci już : NIE W .....J SIĘ MIĘDZY WÓDKĘ , A ZAKĄSKĘ ! wcinasz się jak brudna , obsrana koszula w d...ę marudzie . TEŻ DUPKU nie stać cię na nic innego , jak tylko DZIECINADĘ i podawanie nicków , do wg ciebie niby to zabawnych rzeczy ? obleśny CIULU , widać że jesteś " godnym " naśladowcą swego postarzałego " mistrza" marudy , twoja propozycja założenia nowego tematu jest b. " mądra " i świadczy o twoim poziomie , który to już wcześniej sięgnął dna , kiedy to JUŻ JAKIŚ CZAS TEMU , SAM ZAŁOŻYŁEŚ PODOBNY TEMAT ! Żałujesz , że cytat : " jakoś tłoku tam nie było." - może tym razem będzie , JAK SIĘ TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI ZMOBILIZUJE I BĘDZIE PISAĆ POD KILKOMA NICKAMI NARAZ , a i zawsze można założyć jeszcze kilkadziesiąt nowych , chociaż tych co już macie ( a co poniektórzy , to i po kilka nicków tu używają ) , to " SUKCES " fan klubu marudy - zapewniony . Zakładaj DUPOLIZIE , bo inaczej nie jesteś cieniasie w stanie SAM nic zrobić . Mnie to lata koło C...A , tak jak i ty , czy twoja służalczo-poddańcza pisanina . PS : o jakim pomszczeniu ty SZAMBONURKU piszesz ? ... sam jesteś UBOCZNYM produktem ewolucji i ciesz się , że jeszcze nie zlokalizował ciebie przedstawiciel f-my DUREX , wszak podawali ogłoszenia w mediach , że przepraszają za pomyłkę i wyprodukowane buble podczas " wypadków przy pracy " , a tym samym zbierają takich CIULI jak ty , celem naprawienia wyrządzonych ludzkości szkód i likwidacji OBLEŚNYCH DUPOWŁAZÓW . Obleśnik , taki niby chłop jak ty , to dla mnie jest jak TROKI DO KALESONÓW , sam nie jest w stanie nic zrobić , a tylko w KUPIE jest " mocny " , ale uważaj bo kupa śmierdzi i łatwo wdepnąć w gó ... o ! Pamiętam jak na początku tego roku " debiutowałeś tu " i zaczynałeś swoją " KARIERĘ " na tym forum , jak się podlizywałeś i kuliłeś ogon pod siebie , kiedy to zagrożony i zazdrosny o swoje " wpływy " i " pozycję " na tym forum - maruda , cię ŚCINAŁ i ci dogryzał , a ty już wtedy mu D ... Ę lizałeś . .................................................................................................................... Obleśny , powiedz CZYM CIĘ OJCIEC ZROBIŁ ? ... żegnam i niech MOCZ BĘDZIE Z tOBĄ !
|
|
zezol to wyżej już gdzieś czytałem hi hi hi hi hi proszę o coś nowego i przede wszystkim więcej plissssssss hi hi hi i hi hi
|
|
Gorzej niz dzieci
|
|
Obleśny , z tobą DUPKU nie ma o czym pisać , CO MOŻNA WIĘCEJ NAPISAĆ O TAKIM ZERZE , JAK tY ? ........................................................................................................................ CAŁY ostatni twój post , to WKLEJKA z netu , sam BARANI ŁBIE nie potrafisz NIC napisać ??? ....................................................................................................................... Obleśny , powiedz CZYM CIĘ OJCIEC ZROBIŁ ? ... żegnam i niech MOCZ BĘDZIE Z tOBĄ !
|
|
buu haha nie zaprzeczam :-))) podałem tam link do całości artykułu hi hi hi zezol zlituj się ............ nad sobą hi hi hi
|
|
sam BARANI ŁBIE nie potrafisz NIC napisać ???
|
|
zezolku tylko tyle , rozczarowałeś mnie :-))))
|
|
JAKIM DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ? marudo
|
|
Zezuś..., wyzywasz od debili marude, a Ty? zapomniałeś jak podobne tematy zakładałeś. Oszczekiwałeś raqlana, a teraz w komitywy wchodzisz... Bądź mężczyzną. Tak mi się nasuwa tylko to: Zapomniał wół, jak cielęciem był...... http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
zezowaty:):) Większym debilem jesteś ty bo zareagowałeś na niego :):) Sam widzisz jak łatwo odkryc twoja głupote było :):)
|
|
hi hi hi u zezola do niczego innego się nie dokopiesz marudo tam sama głupota hi hi hi
|
|
zezowaty:):) Daj szarym komórkom odpocząć :):) Prześpij noc spokojnie może rozmnoża sie do 4 sztuk :):)
|
|
jak będzie miał 4 szare komórki to mu łepetynę rozsadzi hi hi hi
|
|
hahahaha:) Dobre Obi dobre :) Ty zezowaty:) To ty może lepiej nie śpij bo jak będziesz wyglądał bez baniaka ?? A mi desz będzie ci padał nie na głowę tylko w d..ę :):):)
|
|
megan następna FANKA marudy .... WYBIÓRCZA MORALNOŚĆ ! odpisuję tylko na paszkwile i pomówienia ZDZIECINNIAŁEGO DUPKA , TO CO , MOŻE MAM CICHO SIEDZIEĆ I DAĆ SOBIE NAROBIĆ NA GŁOWĘ ? ja my ROWA LIZAĆ , jak wy NIE BĘDĘ ! żegnam CIĘ megan . PS : co do reqlan , to on ma więcej HONORU i AMBICJI , jak ten STARY CAP maruda , który to PIERWSZY SAM wyjechał z CHAMSTWEM pod adresem żony reqlan'a nie znając jej zaczął ubliżać . marudzie odpisałem : Jak masz coś do reqlan i jest ci coś winien , to go jedż , ale NIE MIESZAJ do tego RODZINY . Do marudy to nie dotarło , bo on jak PIES , który jak nie ma czym srać , to sra GŁĄBAMI . WYBIÓRCZA MORALNOŚĆ ! megan a i sama przeczytaj CO pisze SAM reqlan o marudzie , KTO ZAŁOŻYŁ TEN TEMAT ?????????? DEBIL maruda ! .TO CO , MOŻE MAM CICHO SIEDZIEĆ I DAĆ SOBIE NAROBIĆ NA GŁOWĘ ? ..................................................................................................................... JAK SIĘ TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI ZMOBILIZUJE I BĘDZIE PISAĆ POD KILKOMA NICKAMI NARAZ , a i zawsze można założyć jeszcze kilkadziesiąt nowych , chociaż tych co już macie ( a co poniektórzy , to i po kilka nicków tu używają ) , to " SUKCES " fan klubu marudy - zapewniony . .................................................................................................................... DUPOWŁAZY i LIZACZE ROWÓW na co czekacie , wpisywać się ! GIMNAZJALNY fan club dziadziunia marudy , do ataku !
|
|
A mi desz będzie ci padał nie na głowę tylko w d..ę :):):) * A i deszcz będzie ci padał nie na głowę tylko w d..ę :) Kurcze ze śmiechu to aż mi sie literki pomyliły :)hahahaha
|
|
Nie odwracaj kota ogonem ZS, wietrzysz knowania przeciw Tobie? Zachowujesz się jak Jarosław zwany wielkim w pościgu za spiskiem .... Obiektywizmu deczko!! http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
|
|
SŁUCHAJ STARY CAPIE , marudo ! Ja się tu dobrze bawię z twojej głupoty , a chyba ty nie myślisz , że będziesz bezkarnie SAM wypisywał tu BZDURY , a ja ci będę przytakiwał ? Ja ci ROWA LIZAĆ , jak twój fan club NIE BĘDĘ ! TO CO , MOŻE MAM DAĆ SOBIE NA GŁOWĘ NAROBIĆ ? ....................................................................................................................... Zastanów się co robisz , KOMPROMITUJESZ się na stare lata marudo ! JAKIM TRZEBA BYĆ zdziecinniałym DEBILEM , żeby " myśleć " i pisać tak jak maruda ??? ........................................................................................................................ Trzeba ci odwiedzić nie tylko GERIATRYKA , ale i PSYCHIATRĘ marudo !
|
|
zezolku w życiu jest czas na NAUKĘ PRACĘ I ZABAWĘ nauka ci nie wyszła pracować nie lubisz bawić się nie umiesz jedyna szansa to rozmnożyć komórki i albo łepetynę rozsadzi albo zaczniesz kumać co i jak powodzenia :-))))))
|
|
ZS ponosi Cie, jesteście Oboje siebie warci, czego przykładem sa Wasze posty, tylko jak wyżej, zapomniał wół........ Dobrej.... http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
zezowaty:):) Uśmiechnij sie do monitora a nie bez konca plujesz na niego wścikłościa :):)
|
|
|
|
Zastanawia mnie tylko jedno... Czemu te tematy nie sa kasowane przez admina. Czyzby to ktorys z nich nim byl.? ...
|
|
megan , NIE BĄDŻ OBŁUDNA !!! napisz coś miłego do marudy ! ......................................................................................................................... NIE BĄDŻ OBŁUDNA !!!
|
|
toro :) Bo admin też ma polewke z tego durnia to i nie kasuje :):)
|
|
Trzeba ci odwiedzić nie tylko GERIATRYKA , ale i PSYCHIATRĘ marudo !
|
|
zezol nad twoim przypadkiem lekarskie consilium trzeba by zwołać hi hi hi
|
|
Prześpij sie zezowaty:):):) Jutro nowy dzień :) Może wymislisz cos nowego do rana bo powtarzasz sie z tymi samymi tekstami :) A one juz pleśnia zaczynaja zajeżdżać :):):)
|
|
torro , NIE ZASTANAWIAJ SIĘ , BO KROWIEJ MORDY DOSTANIESZ ! ( wszak torro - to BYK ) , ale TU mamy raczej do czynienia z T.RRO-kami OD KALESON !
|
|
marudo , zaparz sobie ziółek DZIADYGO na noc i załóż pampersa , abyś w łózko nie narobił , ... koszmarnych snów ci życzę , i NIECH MOCZ BĘDZIE Z tOBĄ !
|
|
zezowaty alez Ty ordynarny jestes hihi hi. Idz spac bo jutro tez jest dzien, i nie wypada codziennie pisac to samo^^ ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |