Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziękujemy wszystkim którzy przybyli na demonstracje ANTYRASISTOWSKĄ |
Stop faszystowskiej przemocy! Demonstracja na Rynku Kościuszki http://bialystok.gazeta.pl/bialystok/1,35235,11521978,Stop_faszystowskiej_przemocy__Demonstracja_na_Rynku.html http://cia.bzzz.net/files/jcrop_nacjonalizmzabija.jpg Dzisiaj w Białymstoku na Rynku Kościuszki o godzinie 13.00 rozpoczęła się demonstracja antyrasistowska w związku z ostatnimi przypadkami pobić i morderstwa.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziękujemy wszystkim którzy przybyli na demonstracje ANTYRASISTOWSKĄ |
Won lewacki pedale po wazeline i wypinaj dupe swoim kolegom. W Łomży Was nie ma i nie będzie zapamiętajcie sobie raz na zawsze! Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Widzę, że pan się ładnie przedstawił przed nami tutaj w tej chwili słuchaczom, przed tymi milionami słuchaczy.
|
|
Podtrzymuje slowa A-Z.Wynos sie lewaku do bialoruskiego grodu nad Bialka.Nigdy was nie bylo , nie ma i nie bedzie
|
|
antifa wyznaje religię stalina więc w czym niby są lepsi od faszystów?
|
|
W Łomży nigdy nie będzie żadnej śmiesznej antify więc nie wiem poco wrzucasz tutaj takie śmieci.
|
|
Wy sobie jaja robicie, czy na prawdę tak myślicie???
|
|
Faszystów trzeba zostawić w spokoju we Włoszech i nie mylić pojęcia z nazizmem. Nazizm jest to ideologia A. Hitlera który wymordował tysiące Polaków ale nie tylko tym należy się kierować. Są jeszcze aspekty gospodarcze o których nie mam zamiaru dyskutować ponieważ jak daleko mi do skrajnej lewicy (za ładnie brzmi "do lewackiej czerwonej pedalskiej propagandy") tak samo jestem z dala od narodowego socjalizmu. Antify nie było, nie ma i nie będzie tak w Białymstoku jak i w Łomży. Wielka Polska Narodowa ! Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
@mikrofon : to co napisałeś dotyczy mojego postu ?
|
|
jeb***e debile tylko wyzywac potraficie...nienawisc od was bije...kozaki ku**a lomzynskie a jak co do czego to was nie ma kazdy z was madry w szczekaniu zza kompa... a ta akurat demonstracja byla dobra rzecza i moze odniesie skutek za to wasze kozaczenie tylko smieszy Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
martuchnam !!!!!!!!!!!!! Zachowuj się jak na dame przystało :):):):):)
|
|
wiesz jak czytam niektore posty tych pseudo lomzyniakow itp az mi sie niedobrze robi..gosc napisal podziekowania a zaraz mu pojechali...a moze jednak ktos z lomzy byl tam itp..niestety czasem chamstwo trzeba tepic chamstwem.. Milego dzionka maruda:)) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
cóż poradzisz martuchnam :) Cham chamem pozostanie na zawsze ,nawet jak wyciągnie słome z butów:):) No i nic na to nie poradzisz bo Łomża wsią stoi :) a z łomży było kilka osób :):) Miłego równiez :)
|
|
Ach ta lewacka propaganda internetowa jak ja to lubię. Tylko gdzie Wy w tej Łomży jesteście ? Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
oni istnieją co piątek zarzygani pod Bonarem i to tylko tyle z ich strony haha
|
|
haha,niby na demonstracje jeździcie a w Łomży ani śladu po lewackim ścierwie. Ujawnijcie się,ogarnijcie sobie jakaś demonstrację w Łomży... ;)
|
|
Tak boje sie ze az trudno to zniesc ,antifa sciga mnie !!! HAHAHAHA antifa. co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz
|
|
Autor: martuchnam (---.play-internet.pl) Data: 16-04-12 06:43 "jeb***e debile tylko wyzywac potraficie...nienawisc od was bije...kozaki ku**a lomzynskie " Muszę przyznać, że to bardzo dziwne zdanie. Trochę trąci hipokryzją :) _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Jak widać wszyscy lewaccy napinacze nie znają języka polskiego,ale w sumie to mnie to nie dziwi http://narodowcy.net/pederasci-nie-znaja-jezyka-polskiego/2012/04/15/
|
|
Cleric no moze troche ale wkurza mnie to ze osoba tylko podziekowala a pojechali po niej jak po swini...niestety w niektorych przypadkach chamstwo tylko chamstwem wytepisz a tu w lomzy tego nie brakuje..chamstwo zazdrosc nienawisc zawisc oraz rasizm... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
... tańce, chlanie i ruchanie...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |