Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
masażysta |
Witam Chciałabym polecić dobrego masażystę!!!! Jeżeli masz problemy z kręgosłupem lub po prostu chcesz się zrelaksować Pan Jan Eugeniusz Bieńkowski czyni cuda!!! Przyjmuje w Przychodni na Bawełnie. Serdecznie polecam!!! mp
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: masażysta |
ile bierze?
|
|
50 zł. za godzinny masaż mp
|
|
kryptoreklama
|
|
nie krypto po prostu reklama :P ale naprawdę warto!! mp
|
|
Cudów nie czyni ale relaks jest niezły.
|
|
a jakieś namiary może masz żeby można było się umówić
|
|
Bardzo dobry jest Harry z Tybetu ul Poligonowa,naładuje cie energią,dotknie po karku pogładzi po udach i bierze tylko 70zł za zabieg!
|
|
666042489 - służbowa komórka, można śmiało dzwonić !!!!! mp
|
|
Pana Bieńkowskiego mogę polecić z cała odpowiedzialnością.Naprawdę świetny masażysta a także bioenergoterapeuta.
|
|
Byłem po drobnym, choć bolesnym zabiegu na dolny odcinek kręgosłupa. Dostałem skierowanie na rehabilitacje w Łomży; prądy, naświetlenia i takie tam. Pochodziłem kilka tygodni i nic. Dalej w bólu. Po drodze odwiedziłem kilka osób w Białymstoku i Warszawie, a one o dziwo skierowały mnie właśnie do Łomży, do Pana Bieńkowskiego. Poszedłem raczej bez przekonania, ale po kilku razach przynajmniej przestałem się garbić i mogłem w końcu spokojnie zasnąć:) Także polecam.
|
|
Ktoś ma namiary na masażystke? Dobrą, delikatną, niekoniecznie tanią ;) Poważnie pytam. Tylko nie wyskakiwać mi z biebrzami, czy kisielnicami. Szukam masażystki w łomży lub okolicach gdzie mógłbym szybciutko wskoczyć i z godzinkę się odprężyć!
|
|
jak nie wyskakiwać mi z biebrzami, czy kisielnicami. to , a nie chciałbyś , żeby tak wieczorkiem do Ciebie ktoś ja podwiózł ?
|
|
My to zawsze we trzech do fanki bociana chodzimy.
|
|
Fajny widok ,a zwłaszcze jak stoisz z boku i patrzysz jak ona dziobem kłapie.
|
|
a za zeta to da sobie wszystkie pióra z du.py powyrywać
|
|
No może i dobry pomysł... W końcu przekona się że stulejek w mieście jest mniej
|
|
Chlop przychodzi do prostytutki i pyta co mu zrobi za 5zl. Ta odpowiada: -Za 5zl to Pan mozesz wlozyc i wyciagnac. Face sie zgodzil. Gdy wlozyl czas mija i mija a on nie wyciaga. Wreszcie pyta go sie prostytutka: - Co Pas nie wyciagasz? - Bo mam tylko 2,50:D
|
|
: `PrZemKo_3_ lekcje odrobione ?
|
|
www.amasuje.pl
|
|
Polecam Pana Eugeniusza Bieńkowskiego, poniżej link do jego strony www.eugeniuszbienkowski.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |