Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
york |
witam szukam fryzjera dla yorka Yo_ziomus
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: york |
Witam. W Łomży to nie wiem, czy jest taki fryzjer, który ostrzyże Ci yorka, ale polecam Ci salon dla piesków w Grajewie: www.czterylapy.org . Miła atmosfera, bardzo miły klimat i bardzo dobra Pani, która ma świetne podejście do piesków. Zresztą na tej stronie jest zakładka: Opinie, poczytaj sobie - warto. Pozdrawiam ________________ Piszę zawsze poprawnie po polsku.
|
|
|
|
legionów zologiczny ---------------------------------------------
|
|
Opal go nad gazem może.
|
|
sam sie oppal milosniku zydow Yo_ziomus
|
|
fajowe te psiny :)
|
|
pól litra bezyny zapalki i po sprawie ....
|
|
jaro2818 : Wypróbuj to na sobie i prześlij nam zdjęcia -.- Yo_ziomus
|
|
polecam na wyszyńskiego tam strzyżą pieski byłam tam ze swoim yorkiem miła obsługa profesjonalna starają się jak mogą zeby pies się nie stresował naprawde polecam możesz tam zadzwonić i ci powiedzą czy strzygą ja bylam ponad rok temu ;]
|
|
Ja polecam Pana Artura na zjezdzie.Sama strzyge tam sznaucerka miniaturke i jestem bardzo zadowolona sporo osob tam do niego jezdzi z roznymi rasami facet zna sie na rzeczy yorki tez obcina.POLECAM
|
|
w Kauflandzie jest zakład fryzjerski, mają tam dobrą wprawę w te klocki.
|
|
lecznica zwierząt oaza, dziś byłam ze swoim yorkiem i jestem zadowolona. poza tym do końca maja jest promocja, koszt strzyżenia 50zł
|
|
Uuu kawałek pieska i tyle pieniędzy? I to ma być promocja? Moja koleżanka średniego sznaucera strzygła za 50 zł.
|
|
moniczka19 : A adres możesz podać , ładnie strzygą ? Yo_ziomus
|
|
dawaj tego kundla to ci go ogole ....
|
|
jaro2818 : Jak masz pisać takie głupoty to wcale nie pisz . Ogol swoją starą analfabeto , do szkoły naucz się pisać . Yo_ziomus
|
|
Autor: jaro2818 (---.lomza.mm.pl) Data: 14-04-12 19:51 pól litra bezyny zapalki i po sprawie .... Autor: jaro2818 (---.lomza.mm.pl) Data: 20-04-12 22:32 dawaj tego kundla to ci go ogole ____________________________________________________________ CO ZA DEBIL I WSIOWY CWANIACZEK , jaja też sobie GAMONIU opalasz ?
|
|
Re: Mechanik jednośladów Łomża i okolice Autor: jaro2818 (---.lomza.mm.pl) Data: 23-09-11 20:56 dwon napewno ci pomoge 515523600
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |