Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lokal na chrzciny |
Witam jak w temacie szukamy lokalu na chrzciny , temat skierowany najlepiej do osób które ostanio robiły takie imprezy i mogą sie wypowiedzieć co, gdzie, jak za ile? jakie jedzenie itd...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lokal na chrzciny |
Polecam Labirynt. Miła i ładna obsługa,dobre jedzenie nieokreślony czas na imprezę. Polecam
|
|
Polecam w Polonezie ceny przystępne od ok 45zł/ os w zależności od menu, jedzenie smaczne, obsługa ok:)
|
|
Na chrzciny to jest spoko sala w Piątnicy tam gdzie sękacze super !
|
|
ja robiłam tydzień temu na Fadomie i było super obsługa miła i jedzenie super. Polecam :) ja płaciłam 80 zł za osobę ale to były święta Igusia
|
|
Polecam restaurację na Farnej. Ładny lokal, miła obsługa i dobre jedzenie.
|
|
Ostatnio byłem na chrzcinach w Retro na tej nowej malej sali naprawdę super. Jedzonko przednie obsługa się uwija ale nie wiem jak z cenami. kijem tego co nie pilnuje swego!!
|
|
polecam Starą waciarnię na Nowogrodzkiej visa-vis Starej komendy milicji. Cena w zależności od menu,można się dogadać,obsługa bardzo miła, dla dzieciaczków zamek pompowany,zjężdżalnia itp. Bardzo miła atmosfera. Mieliśmy przyjęcie tam 4 tygodnie temu. Byliśmy wszyscy bardzo zadowoleni. Pozdrawiam i polecam...
|
|
popieram wypowiedz Darek1638, tez robilem tam chrzciny i bylem zadowolony, cena ok, jedzonko smaczne, zabawy, zabawki dla dzieci:) wiec sie nie nudza polecam placek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |