Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ceny sal weselnych |
Witam wszystkich forumowiczów. Nie wiecie może jakie są ceny za osobę, jeśli chodzi o sale weselne? Interesują mnie wszystkie, w Łomży i w pobliżu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ceny sal weselnych |
przecietna cena to 150zl za osobe
|
|
Większość 160 zł.
|
|
Niezły utarg...
|
|
drogo ale jak będziesz się targować to spuszczą z ceny ale czegoś będzie miej na stołach lub kotleciki miejsze w Łomży jest drożyzna ale sale mają coraz miej wesel jest sporo cywilniaków i objad w domu w małym gronie lub na sali gitara gra
|
|
Na ten rok to od 130 do nawet 180 zł za os. Na przyszły rok ceny są na pewno wyższe.
|
|
ktos glupoty pisze ;] na ten rok male szanse na wolna sale, ale jesli ktos znajdzie to zaplaci 140zl albo 150zl, jesli ktos szuka sali na 2013rok to musi liczyc sie z cena 150-160zl, informacje sprzed 3 miesiecy ;)
|
|
nie narzekajcie bo ceny wcale nie należą do wysokich, 150 zł za talerzyk i w cenie napoje owoce ciasta i czasami nawet i tort to jak dla mnie jest super cena w porównaniu jaką ja zapłaciłem w innym podlaskim mieście, tj. 155 zł talerzyk + we własnym zakresie napoje,owoce,ciasto, tort, to sobie policzcie.
|
|
Na ten rok nie szukam sali, pytam czysto teoretycznie. No trochę drogo w tej Łomży... A wie ktoś jak jest z Kryształowym Dworem w Giełczynie i Pasjonatą w Nowogrodzie?
|
|
magdalena1 nie piszę głupot. Sama w lutym szukałam sali i orientowałam się w cenach. Bez problemu znalazłam wolny termin we wrześniu, wręcz mogłam przebierac w terminach i salach. A ceny kształtowały się w takich przedziałach jak napisałam
|
|
Oczywiście miałam na myśli terminy w tym roku. Fakt, na lipiec i sierpień ciężko byłoby cokolwiek znaleźć ale już na inne miesiące nie ma problemu.
|
|
w Kryształowym Dworze 150/os
|
|
KasiaKa dzięki za info. Fajnie by było, gdyby już ceny nie szły w górę...
|
|
Plus opłata za klimatyzację, pokrowce na krzesła itp.Jeszcze troszeczkę się uzbiera:(
|
|
siostra w wawie bedzie placic 200zl za osobe statkiem se podplyna pelna oprawa weselna na brzegu sala w stylu barokowym nie moge sie doczekac a w lomzy wiadomo za byle co trza bulic zgrzyt hehe
|
|
Polecam zadzwonić do restauracji i zapytać. Informacje na forum są czysto hipotetyczne i nie odnoszą się do sytuacji faktycznej po negocjacji względem ilości gości i innych czynników, które wpływają na cenę. oksana
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |