Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakie plany na weekend ???? :) |
Nareszcie weekend ;D gdzie wyruszacie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakie plany na weekend ???? :) |
A co ciebie to obchodzi??
|
|
A to w dużej mierze zależy od pogody, jak widać nie jest za ciekawa jednak może do jutra coś się zmieni :)
|
|
hotel, 5 prostytutek, cygara, max alkoholu i do bialego rana :)
|
|
a co chcesz sie z kims gdzies zabrac na impreze?:p
|
|
Zasuwaj na przystanek może ktoś się zlituje :)
|
|
Autor: raqlan (---.tel.tkb.net.pl) Data: 13-04-12 17:54 hotel, 5 prostytutek, cygara, max alkoholu i do bialego rana :) ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Twoje dziewczyny kozy nie palą i nie piją:) Ale zato beczą donośnie to wątpie abyś do rana wytrzymał :):):):)
|
|
Polonez wypucowany na sobotnią noc w Jeziorku ? ___________________________________ SPRZEDAM AMD 4600+ 2GB 9600GSO 80GB 400WAT + 17'HP
|
|
piwo taniec gitara gra
|
|
duży parkiet żeby łokciami się nie przepychać jak w jamie czy amnezji pchają ludzi jak bydło maruda bez komentarza-pozdrawiam gitara gra
|
|
... a maruda zawsze taki " miły i uprzejmy " ? ... jego posty i tematy to są " inteligentne " !
|
|
zezowaty :) Ale przynajmniej posmiewiska z siebie nie robie wklejając cudze zdjęcia :):):)
|
|
krasnalu z kreskówki , za to ośmieszasz się zdziecinniały dziaduniu !
|
|
Ciekawe , czy z takim marudnym , podstarzałym frustratem , który kiedyś dał ten " anons matrymonialny " ? KTOŚ by wytrzymał do rana ??? ................................................................................................................... napisał <<< ktoś-coś>>> : Re: małe kurczaczki Autor: ktoś-coś (---.introlan.pl) Data: 13-10-10 15:54 h0j Ale ja poruszam się za pomocą balkonika , nie myję się , wali mi z mordy jak z murzyńskiej chaty, nie mam zębów, jestem nieprzyjemny w dotyku , mam skrzeczący głos, ślinię się , chrapię w nocy i puszczam bąki pod kołdrą :):) <<< ktoś-coś>>> Oj , nie wiem czy KTOŚ po takiej prezentacji zgodzi się z tobą spędzić jakikolwiek weekend . ...................................................................................................................... a ty , maruda co o tym sądzisz ?
|
|
?
|
|
My chcemy razem z mężem wybrać się do Warszawy. Dawno już nie byliśmy w naszej stolicy tak więc przydałoby się nadrobić zaległości ;) Noclegi zarezerwowaliśmy sobie w tym hotelu: http://www.hotelatos.pl - znajduje się na Mokotowie i raczej powinniśmy mieć bardzo blisko do najważniejszych miejsc w okolicy ;) Pozdrawiam !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |