Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
centrum energetyczne |
Przedwczoraj był u mnie ich akwizytor,a wczoraj akwizytorka.Już prawie zdecydowałam się na podpisanie umowy,bo byli bardzo przekonywujący.Ale,że jestem ostrożna i musiałam najpierw trochę o nich dowiedzieć poprosiłam o czas na przemyślenie.I to znalazłam : http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110603/LUBLIN/132807662
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: centrum energetyczne |
uważajcie na nich! u mnie też byli, mówili,że zalegam z opłatami za prąd i żebym pokazała im ostatnie faktury. Po chwili zmiękli i poszli do następnych sąsiadów. Znajomy opowiadał,że chcą umowę podpisać na 5 lat. Generalnie można się nieźle załatwić,więc też przestrzegam.
|
|
znowu zaczynają namawiać ludzi na zmianę operatora dziś miałem z nimi doczynienie ---------------------------------------------------------
|
|
jak wygladali?
|
|
Uważajcie na centrum energetyczne, mama podpisała z nimi umowę i teraz musi płacić podwójne rachunki do PGE i dla centrum energetycznego. umowa jest na 3 lata.Jeżeli ktoś się z tego jakoś wyplątał piszcie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |