Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
piekarnia gać |
poszukują do pracy jak tam jest??pracował ktoś?w w\w piekarni??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: piekarnia gać |
Zależy na jakie stanowisko... jeśli kierowca to hmm wstajesz o 2, jedziesz na 3. Ładujesz się i w trasę...zima wiosna czy lato... Za niewiele i bez papierów, chyba, że coś się zmieniło przez rok...
|
|
Chociaż człowiek do wszystkiego się przyzwyczai, a lepiej mieć te tysiąc niż nie mieć.
|
|
bardzo miło, właścicielka sympatyczna
|
|
Podobno ja w każdej piekarni czyli obóz pracy ! I ponoć mają jakiś zwierzyniec który trzeba obrządzać między czasie! Tysiąc złotych to nie jest żadna pensja tylko kieszonkowe a zwłaszcza za 13 godzin dziennie! www.abantonino.blog.onet.pl zobacz wszystko i zarabia http://www.AWSurveys.com?R=andreo -ankiety dobrze płatne
|
|
włascicielka jest wporzadku kobietą. Bardzo ladną córkę ma :) A praca idz porozmawiam, tam najlepiej sie dowiesz co i jak.
|
|
ziom oka ty tak nie zachwalaj bo w piekarni dobrej pracy nie ma a i płacą pół pensji! www.abantonino.blog.onet.pl zobacz wszystko i zarabiaj http://www.AWSurveys.com?R=andreo -ankiety dobrze płatne
|
|
Co prawda to prawda, kobieta spoko jest. a Reszta -jak wszędzie ;p
|
|
grubaryba otwórz swoją piekarnię i nie użalaj się nad swym mąkowym losem. K. mać!
|
|
Benia tak narzekasz, że bez papierów, a co zrobiłaś aby były papiery? Ludzie, jak godzicie się na takie warunki, to takie warunki pracodawcy oferują! Sami sobie winni są ludzie. I nie docierają do mnie argumenty - lepiej miec tysiaka niż nie mieć. G...o prawda. Nie przyjdzie jeden drugi trzeci, to i papiery się znajdą na zatrudnienie czwartego....... to tak na marginesie - bo nie wiem jak jest w Gaci.
|
|
grybaryba to chyba wszystkie piekarnie juz odwiedzil i ze wszystkich go wypier*olili, dlatego ma ma tyle do powiedzenia, w kazdej niedobrze co :) Ty pracowac chcesz czy wczasów szukasz i jeszcze żeby Ci za odpoczywanie płacili? Wycieczke sobie wykup do Egiptów tam jaja rozwalisz i będziesz leżał.dziwie sie ze jeszcze nikt cie nie znalazł i nie spuscił ci lania w ciemnym kącie ale to do czasu.
|
|
Ha1ha!ha! Nie wszystkie! W Gaci m.in. nie pracowałem a ludzie z branży dobrze wiedza jak jest przechlapane w tym zawodzie! Wyzysk i nic więcej! www.abantonino.blog.onet.pl szukasz pracy zobacz
|
|
A ja pracowałem a Ty tylko pi*rdolisz od rzeczy aby sobie pogadać... Nie pracowałeś a się wypowiadasz i to widze że o każdej piekrani masz cos do powiedzenia. Mama pewnie dalej dupe Ci podciera i jedzenie robi bo jak sie ma 2 lewe rece to każda piekarnia zła. Sam sobie taki zawód wybrałes więc nie musisz każdemu pierdolic głupot że w Gaci akurat jest zle, przedewszystkim dlatego że tam nie robiłeś.... A po drugie że to tylko twój wybór, sam przed sobą nie potrafisz sie do tego przyznać ze wdepnełes w gówno pare lat temu gdy ten zawód wybrałeś. Do odwagi trzeba Ci kilku żeby za Tobą stali bo nie wiem po co było to wtrącenie o "ludziach z branży". Pewnie znasz kogoś kto tam pracował jedną noc albo nawet i nie całą bo myslał że on w pracy pracował nie bedzie, tylko pewnie telewizje na kanapie oglądał :), szefowa powiedziała że wie gdzie jest szatnia, przebrac się i iśc do domu, albo sam juz na drugi dzień nie przyszedł bo za ciężko.. Nie jeden taki tam był i nie zdążył zobaczyć jak tam jest naprawdę bo się poprostu obsrał. A ty przedewszystkim powinieneś zamknąć morde i nie szczekać bo tam nie pracowałeś...i gówno wiesz i nie wypowiedziałeś się o zawodzie tylko o danej piekarni więc zanim napisałeś drugi post trzeba było jeszcze raz przeczytac temat :)
|
|
grubarybo jestes analfabeta czy nie potrafisz czytac ze zrozumieniem?! :D Gdzie niby ja zachwalam tę piekarnie ?!
|
|
Otóż ja tam nie pracowałam, ale mój znajomy i owszem, i uwierz, że chodził truł 2 miesiące, a oni go zbywali i zrezygnował. Jasna sprawa.
|
|
A wogóle, w którym momencie narzekałam? Odpowiedziałam na post i tyle...
|
|
Chudarybuhahaha masz rację że wdepnąłem w gówno ale tylko tu bo nie jestem żadnym małolatem na utrzymaniu mamusi tylko poważnym człowiekiem który psychicznie nie jest w stanie pogodzić się z tym że człowiek ciężko pracujący na okrągło po 300 godzin w miesiącu nie jest w stanie zarobić na utrzymanie rodziny!!! Jeśli chodzi o Gać to mam znajomego który pracował tam rok i powiedział że kto tam pracował to więcej tam nie pójdzie! http://www.abantonino.blog.onet.pl/
|
|
nie chciało się nosić teczki, trzeba .................................... Resztę znacie. Kiedyś piekarzami zostawali ludzie , którym nie chciało się uczyć, tak więc i wymagania mieli niższe.
|
|
no i wkońcu nie wiadomo jak tam jest.. kofani pewnie lipa co?
|
|
300 godzin w miesiącu?! Człowieku to są 2 etaty! Ile zarabiasz miesiecznie?
|
|
Tak się pracuje w piekarniach! Nawet jeśli nie 300 to czasem mało brakuje bo jak miesiąc ma 31 dni to wychodzi 27 dni roboczych i wychodzi tak: Pracuje się po 10 godzin zawsze 6 dni w tygodniu + 2-3 tzw.dyżury na niedziele też po ok 10 godzin to ile wyjdzie? ok. 300 godzin! To za 1200-1600 zl miesięcznie + za dyżury jakieś 100 zł ale nie w każdej piekarni płacą i niema mowy o uczciwej zapłacie za godz. nadliczbowe. A o premiach,trzynastkach i funduszu socjalnym czy talonach świątecznych jak w MP-ECU to można sobie tylko pomarzyć! www.abantonino.blog.onet.pl - szukasz pracy zobacz
|
|
Re: piekarnia Igać |
I tak się listę podpisuje? Wątpię.
|
|
Idz do Kraski, tam powinieneś więcej zarobić. Z rok temu słyszalem od pewnej kobiety z piekarni ze pracownik jest powiedzial ze jak nie dostanie ok 3000zł to odejdzie i faktycznie odszedł od niej... Nie wiem komu wierzyć....
|
|
I tak się listę podpisuje a jak nie pasuję to się zwalniaj! Może i 3 tysiące ale piecowy,ciastowy a do stołu to podobno 1800 i zapier--ol po 10 godzin bez tchu! Jeden co z nim pracowałem w Piątnicy powiedział że jak za tamtą robotę to w Krasce stawki są bardzo małe! www.abantonino.blog.onet.pl - szukasz pracy zobacz
|
|
grubaryba , trzeba było się uczyć i rozwijać zawodowo , a jak nie chciało się nosić teczki , to teraz noś woreczki , Na piecowego czy ciastowego się nie nadajesz ?
|
|
Nie wierzę w tę listę z taką liczbą nadgodzin. Są instytucje gdzie by się szybko tym zajęli. Po prostu nie wierzę. A co do reszty, jak się godzicie a takie warunki - nie obgadujcie teraz i nie płaczcie.
|
|
Zezowaty ja ciastowym byłem ponad 6 lat i więcej nie chce! Mam inne plany ale już nie w ŁOMŻY! www.abantonino.blog.onet.pl - szukasz pracy zobacz
|
|
a może sam otworzysz piekarnie?! :) Mozesz wynajać po Piekpolu czy PSS. Cały sprzet juz jest. W kilka osób moze być juz fajny biznes. Ten chlopak co pisalem wlasnie nie zgodzil sie na warunki i sam otworzyl piekarnie. Wynajał całą i juz rok czasu ogarnia temat :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |