Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przymknięte oko.... |
Przypuszczam, że wielu ludzi będących w związkach czasami przymyka oko na zachowanie swoje partnera lub partnerki. Chciałabym zapytać się Was o to na jakie rzeczy (które Was denerwują) przymykacie oko i czym spowodowane jest takie postępowanie? Które zachowania są jeszcze do przełknięcia, a które już nie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przymknięte oko.... |
To szanelko zalezy tylko i wylacznie od Ciebie:)
|
|
owszem, ale jestem ciekawa granic wytrzymałości innych ludzi
|
|
Pierdzenie w lozku. Moja to kocha. Pozdrawiam Glos Rozsadku
|
|
pierdzi razem z Tobą ? pytam poważnie
|
|
Nie. To ja w tym zwiazku jestem ostatnim chamem. Pierdze, bekam itd. Pozdrawiam Glos Rozsadku
|
|
a Twoja partnerka nie robi nic, co mogłoby denerwować?
|
|
Denerwujace jest mlaskanie przy oralu.
|
|
Na co przymykam oko w związku dobre pytanie, aż się zastanawiam... Tylko, że to są takie rzeczy, do których ja już przywykłam i mi to już nie przeszkadza :)
|
|
ok, więc do czego przywykłaś, a co kiedyś Ci przeszkadzało ?
|
|
Glos_Rozsadku , że zębów nie myjesz , to też chyba normalne , ale pewnie i bieliznę , to tylko na Wielkanoc i Boże Narodzenie zmieniasz , a skarpety to na noc przy łóżku stawiasz ?
|
|
Przeszkadzało mi to, że często za wszystko to ON płacił, teraz na szczeście mamy wspólne pieniądze, więc jest OK. Np. to, że nie pozwala mi nosić zakupów - przecież od dwóch siatek mi korona z głowy nie spadnie... Jego czas spędzony w łazience... Zazwyczaj to ON decyduje gdzie idziemy jeść jak wybieramy na "szybkie jedzenie" na mieście, albo gdzie spędzamy weekendy... I takie tam czepianie się, że lepiej wyglądam w tym, a nie w tamtym, dobrze by było, żebym miała to, a nie tamto, lepiej zrób tak, a nie siak... - to są jak dla mnie błachostki... A najbardziej wkurza mnie to, że często chce mi w różnych rzeczach pomagać, jak ma czas, oczywiście - a wiem, że sama bym zrobiła to dużo szybciej i pewnie dokładniej!! Ogólnie to jest tak, że on jest niecierpliwy, a ja uparta i ooo
|
|
zezowate_scierwo w przeciwienstwie do ciebie nie mam problemow z higiena. Chyba odrozniasz mycie zebow od pierdzenia? No, chyba, ze masz ryj jak odbyt. Stawiam na to drugie. Pozdrawiam Glos Rozsadku
|
|
trzeba przeczytać instrukcje obsługi faceta i nie będzie problemu Kobiety;)))
|
|
mi przeszkadza picie piwska , nie pomaganie mi w obowiązkach domowych i wymagania tylko ode mnie a od siebie nic ...
|
|
"nie pomaganie mi w obowiązkach domowych i wymagania tylko ode mnie a od siebie nic ..." a popatrz jak jego starszy traktuje swoja żonę a jego mamę i wnioskuj dla czego tak się dzieje i wychowaj go pod siebie;))
|
|
Nie tolerować chamskich nawyków,tępić w zarodku.Nauczysz,zareagujesz na początku związku i nie będzie problemów.W każdym bądź razie ja takowych nie znam. Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Heniu, przewróć boczek;)
|
|
A co sądzić o takim anonsie matrymonialnym : Re: małe kurczaczki Autor: ktoś-coś (---.introlan.pl) Data: 13-10-10 15:54 h0j Ale ja poruszam się za pomocą balkonika , nie myję się , wali mi z mordy jak z murzyńskiej chaty, nie mam zębów, jestem nieprzyjemny w dotyku , mam skrzeczący głos, ślinię się , chrapię w nocy i puszczam bąki pod kołdrą :):) Ciekawe co na to powie nasz forumowy maruda ? http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=359047&t=359047 Ciekawe co na to powie nasz forumowy ktoś- coś ?
|
|
Syndrom zamkniętych oczu Re: Spełniło się marzenie.... Autor: Mr_Andrzej (87.119.11.---) Data: 16-04-12 15:39 Ocieniali i Osaczeni ... abp Celestino Migliore, abp Edward Ozorowski, bp Janusz Stepnowski, bp Stanisław Stefanek, Jacek Piorunek, Mieczysław Czerniawski – prezydent Łomży i ks. Dariusz Dąbrowski – ekonom kurii odpowiedzialny za realizacje projektu. To ksiądz Dąbrowski obok księdza biskupa Tadeusza Bronakowskiego Ocieniali Ludzie osaczeni przez Kościelnych zachłanników - darmozjadów i ich religijny kanibalizm Właśnie dostali za prawie 8 milionów nowy zakład pracy z którego nie będzie chleba na sposób Ludzki i Boski poza religijnym chlebem powszednim samouwielbienia parafialnych Arcy kapłanów po których nic dobrego nie można się już chyba spodziewać poza kolejną Świątynią Opatrzności Bożej ... ... w której po raz kolejny zawiśnie Jezus na religijnym Krzyżu tak samo jak na Golgocie na której kapłani zajebali prawdę razem z człowiekiem który ja reprezentował. O czym to świadczy
|
|
Errata: Było Ocieniali i Osaczeni ... Ocieniali Ludzie osaczeni przez Kościelnych zachłanników - darmozjadów i ich religijny kanibalizm Właśnie dostali za prawie 8 milionów nowy zakład pracy z którego nie będzie chleba na sposób Ludzki i Boski Powinno być Ociemniali i Osaczeni ... Ociemniali Ludzie osaczeni przez Kościelnych zachłanników - darmozjadów i ich religijny kanibalizm Właśnie dostali za prawie 8 milionów nowy zakład pracy z którego nie będzie chleba na sposób Ludzki i Boski Pomimo tego ze to błąd niezamierzony i nieszkodliwy to jednak przepraszam O czym to świadczy ...
|
|
rzucanie skarpet gdzie stoi, ciamkanie, przeklinanie, brak czułości.....ale nikt nie jest doskonały
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |