Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
stazniczka miejska zbagatelizowala zgloszenie obywatela. gdzie zglosic wyzej |
tak to nie bedzie zostawione Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: stazniczka miejska zbagatelizowala zgloszenie obywatela. gdzie zglosic wyzej |
może zgłosić, ...się Szpital Wojewódzki im. S. Wyszyńskiego Oddział Psychiatryczny ul. Piłsudskiego 11, 18-400 Łomża
|
|
Re: stazniczka miejska zbagatelizowala zgloszenie obywatela. gdzie zglosic wyzej |
podyskutujemy w sadzie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ja uwazam ,zę to zbyt mało bo ja na miejscu strazniczki jeszcze bym kopa w dupe jemu przyłożył. A swoja drogą to dowiemy się kto to jest adamosxx - niebywała okazja Santreo
|
|
swoja droga kolku to pan adamos sie nie ukrywa przed nikim bo poglady ma szczytne Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
no czekamy na tą twoja skarge na strzniczkę z wielka niecierpliwością majac niebywała okazję odsłonić twarz miejscowego przygłupa. Santreo
|
|
skarga juz wpłynela,a chamstwo pomine milczeniem Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adamosxx przyjacielu:) Napisz do Przyjaciółki :):)
|
|
maruda minal 10 czy oplaciles co potrzeba?? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Zawsze pamiętam o swoim patriotycznym obowiązku :) Mój wizerónek w kopule najwyższej jest dla mnie i moich potomków najwiekszą wartościa :) Zdwoiliśmy wpłatę aby jak najszybiej to nastapiło :):)
|
|
czasem wizerunek jest i na obrazach uwieczniony, nie powiem ze na taki nie licze ale to juz inna stawka ofiary Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Do tegoż ja też dążę adamosxxie:):) I dlategóz podwoimłem swoje hojne datki a w najbliższym czasie mam zamiar je potroic :):)
|
|
jednakowoż czas powiekszyc datki wszystko poszlo w gore Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |