Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Remont mieszkania |
Potrzebuje firmę remontowo-budowlaną. Generalny remont całego mieszkania. Podajcie jakieś namiary?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Remont mieszkania |
Marek Sokołowski się tym zajmuje. Ul.Nowogrodzka, gdzies tam naprzeciwko parkingu policyjnego cos mi sie tak kojarzy. ...
|
|
Podaj jakieś dane do Siebie dam Ci namiary na kogoś kto zrobi solidnie i w mądrych pieniądzach. Bez wywalania ich w błoto.
|
|
www.mj-renovations.eu Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Znam dwóch chłopaków którzy robią bardzo solidnie i nie zdzierają kasy z ludzi, wszystko wytłumaczą co i jak potrzeba, mi cały dom robili i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli jesteś zainteresowany to pisz na mail-a to podam ci numer : chwast73@wp.pl
|
|
martuchnam , ładna stronka , a to wszystko to Wy ? schody też ?
|
|
Firma z Jedwabnego 515 414 596
|
|
PRO-MAR 505-232-836 Solidnie, szybko i w rozsądnej cenie
|
|
tez mam dobrego fachowca od wszystkiego i tanio bierze podaj do siebie kontakt to on zadzwoni tomi
|
|
http://malinowskiserwis.ngb.pl/ polecam!
|
|
zezus schody tez.. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
A ja polecam REM-DOM super ekipa,mają dobre opinie,ja również ich dostałam z polecenia u mnie robili całe mieszkanie i dużo nieskasowali-przedewszystkim NIEPIJĄCY i znają sie na robocie,szczerze polecam 506240352
|
|
Dziękuje za te informacje już nawiązalem kontakt
|
|
Wiele porad odnośnie fototapety znajdziecie na stronie https://opengate.waw.pl/2023/12/przepiekne-widoki/ tam na stronie macie wiele artykułów odnośnie wykończenia i aranżacji wnętrz. Fajne ciekawe wpisy i porady od ekspertów. Zobaczcie i poczytajcie. Zachęcam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |