Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Buty do koszykówki dla syna |
Witam, szukam porządnych butów dla syna do gry w koszykówkę, świetnie się zapowiada i sprawia mu to przyjemność. Moglibyście coś polecić, dzięki za wasze opinie. Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Buty do koszykówki dla syna |
Jeżeli chodzi o buty do koszykówki to przedewszystkim muszą to być buty do koszykówki:) Mianowicie musi to być wysoki but, który będzie stabilizował staw skokowy (najlepiej żeby miał wiązanie na wysokości stawu skokowego albo rzep). Istnieja rózne systemy, firmy prześcigaja się w ich wymyślaniu. Z praktyki wiem, że im bardziej zaawansowane systemy to buty szybciej ulegaja uszkodzeniu :) Tak samo kwestia wizualna, lepiej jak but jest dobrze zrobiony a niezbyt ładny niz na odwrót. Ja jestem wierny firmie Nike i uważam, że maja najlepsze buty, ale to to tylko moje zdanie. Pozdrawiam "Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa" Adam Mickiewicz
|
|
Dość często kupuję obuwie w sklepie Sarafis, mają bogaty asortyment i sensowne ceny. Na ich stronie mają buty dla dziecka do gry w kosza, zajrzyj.
|
|
Kup jemu wysokie szpilki i nie będzie mocnego na chłopaka.
|
|
fajne buty koszykarskie ma w swojej ofercie 11teamsports - nike, adiasy - a to tego bardzo niskie ceny. to zadowoli i młodszych i starszych :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |