Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co to za audycja w bab |
Tego sie nie da słuchac - co mnie obchodzi jego ręka w gipsie i nieprzygotowanie. To świadczy o całym radio. No co przestaję go słuchać na dobre.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co to za audycja w bab |
Co Ty możesz wiedziec o słuchaniu radia ?? Z tego co wiem to radio BAB ma najwiekszy wybór muzyki każdy znajdzie tutaj coś dla siebie i np klubowicze nie musza w piątki chodzic na dyskoteki tylko mogą pobawic sie przy radiu. Jesli nie odpowiada Ci ten typ muzyki posłuchaj sobie innych audycji mi sie podoba w babie każda audycja no po za muzyka która lecie w dzień (ale też trzeba przyznac że juz jest lepsza niż kiedys) pozdrawiam wszystkich słuchaczy i pracowników radia BAB oby tak dalej Ps. Zmiencie muzyke na nowszą w dzień ;-)
|
|
.a ja z tego wszystkiego złamałem nogę....może radio bab to oznajmi w najbliższych wiadomościach:P (chyba takie są?)
|
|
nie chodzi tylko o największy wybór muzyki, musi to mieć jakiś smak, a nie nie wiadomo co.. Pozdrawiam
|
|
Dla mnie bab to raczej zabawa z radio niż radio z prawdziwego zdarzenia!Już dawno przestałam tego słuchać. A gość prowadzacy listę-pomyłka na całego!!(To właśnie "dzięki" niemu na dobre zraziłam się do bab) Zaraz mi ktoś zarzuci,że skoro jest parę osób, które chcą coś robić to nie powinno się podcinać im skrzydeł. Może i tak, ale oprócz chęci trzeba mieć chociaż odrobinę umiejętności! Bo albo się bawimy albo robimy dobre radio:) A
|
|
Niechce negować ludzi twojego pokroju ale pamietaj ze tresc jaka wypowiadasz nie swiadczy o nominalnym adresacie ale tylko i wyłacznie o tobie. Także pozdrawiam serdecznie z zyczeniami milego odbioru ;)
|
|
RAdio bab jest swietne a szczególnie jingel "słodkich słówek" poprostu boski. Osoba która go nagrywala ma poprostu świetny głos!!! Pozdrawiam ja serdzecznie
|
|
Ja słuchałem ostatniej audycji o nowej dziwnej co prawda nazwie ale była naprawde świetna muzyka extra i gościu też pozdrawiam wszystkich RADIO BAB SIE ROZWIJA
|
|
Sarenka-"nie chcę negować ludzi twojego pokroju ale pamietaj ze tresc jaka wypowiadasz nie swiadczy o nominalnym adresacie ale tylko i wyłacznie o tobie" -a może o to nam wszystkim chodzi?;))) Nam, ludziom jakiegoś pokroju:)))) A
|
|
Ni chcę być upierdliwy, ale prowadzenie audycji w radiu zobowiązuje do posługiwania się poprawna polszczyzną! Inaczej - jest to tylko uliczny bełkot i żadna muzyczka tego nie naprawi. Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |