niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co to za audycja w bab

Tego sie nie da słuchac - co mnie obchodzi jego ręka w gipsie i nieprzygotowanie. To świadczy o całym radio. No co przestaję go słuchać na dobre.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co to za audycja w bab

Co Ty możesz wiedziec o słuchaniu radia ?? Z tego co wiem to radio BAB ma najwiekszy wybór muzyki każdy znajdzie tutaj coś dla siebie i np klubowicze nie musza w piątki chodzic na dyskoteki tylko mogą pobawic sie przy radiu. Jesli nie odpowiada Ci ten typ muzyki posłuchaj sobie innych audycji mi sie podoba w babie każda audycja no po za muzyka która lecie w dzień (ale też trzeba przyznac że juz jest lepsza niż kiedys) pozdrawiam wszystkich słuchaczy i pracowników radia BAB oby tak dalej Ps. Zmiencie muzyke na nowszą w dzień ;-)

.a ja z tego wszystkiego złamałem nogę....może radio bab to oznajmi w najbliższych wiadomościach:P (chyba takie są?)

nie chodzi tylko o największy wybór muzyki, musi to mieć jakiś smak, a nie nie wiadomo co..

Pozdrawiam

Dla mnie bab to raczej zabawa z radio niż radio z prawdziwego zdarzenia!Już dawno przestałam tego słuchać. A gość prowadzacy listę-pomyłka na całego!!(To właśnie "dzięki" niemu na dobre zraziłam się do bab)

Zaraz mi ktoś zarzuci,że skoro jest parę osób, które chcą coś robić to nie powinno się podcinać im skrzydeł. Może i tak, ale oprócz chęci trzeba mieć chociaż odrobinę umiejętności!
Bo albo się bawimy albo robimy dobre radio:)

A

Niechce negować ludzi twojego pokroju ale pamietaj ze tresc jaka wypowiadasz nie swiadczy o nominalnym adresacie ale tylko i wyłacznie o tobie. Także pozdrawiam serdecznie z zyczeniami milego odbioru ;)

RAdio bab jest swietne a szczególnie jingel "słodkich słówek" poprostu boski. Osoba która go nagrywala ma poprostu świetny
głos!!! Pozdrawiam ja serdzecznie

Ja słuchałem ostatniej audycji o nowej dziwnej co prawda nazwie ale była naprawde świetna muzyka extra i gościu też pozdrawiam wszystkich

RADIO BAB SIE ROZWIJA

Sarenka-"nie chcę negować ludzi twojego pokroju ale pamietaj ze tresc jaka wypowiadasz nie swiadczy o nominalnym adresacie ale tylko i wyłacznie o tobie" -a może o to nam wszystkim chodzi?;)))
Nam, ludziom jakiegoś pokroju:))))

A

Ni chcę być upierdliwy, ale prowadzenie audycji w radiu zobowiązuje do posługiwania się poprawna polszczyzną! Inaczej - jest to tylko uliczny bełkot i żadna muzyczka tego nie naprawi.

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org