poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kierowcy a Policja

Ostatnio coraz częściej słysze ,że całą Polskę mozna przejechać bez problemu, nikt sie nie przyczepi do wyglądu auta (są wyjątki), ale podlaskie aby tylko przekroczyć i zaczyna się od kontroli Policji typu przyciemnione przednie szyby, to gdzieś żarówka niebieska, to znów tylna rejestracja jest za nisko umocowana. Kończy sie zabraniem dowodu. Dlaczego tak jest? Czyżby policja nie miała ważniejszego zajęcia w podlaskim?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kierowcy a Policja

Czarne bety sprawdzaja:P

A skąd wiesz że nie ma ważniejszych zajęć? Ja myślę że ma i że też je realizuje. Przednich szyb nie przyciemniać, szajsowatych żaróweczek i diodeczek nie wstawiać i po problemiku.
Chyba że w tym miasteczku Ty jesteś królikiem.
Ale jakoś mi się nie zdaje.

kodeks drogowy i zarządzenia uzupełniające jasno określają jak powinien wyglądać, samochód, które szyby jaką musza mieć przejrzystość, jakie oświetlenie i wyposażenie musi/może mieć samochód...

...nie chcesz się stosować - licz się z "represjami"...

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org