Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kierowcy a Policja |
Ostatnio coraz częściej słysze ,że całą Polskę mozna przejechać bez problemu, nikt sie nie przyczepi do wyglądu auta (są wyjątki), ale podlaskie aby tylko przekroczyć i zaczyna się od kontroli Policji typu przyciemnione przednie szyby, to gdzieś żarówka niebieska, to znów tylna rejestracja jest za nisko umocowana. Kończy sie zabraniem dowodu. Dlaczego tak jest? Czyżby policja nie miała ważniejszego zajęcia w podlaskim?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kierowcy a Policja |
Czarne bety sprawdzaja:P
|
|
A skąd wiesz że nie ma ważniejszych zajęć? Ja myślę że ma i że też je realizuje. Przednich szyb nie przyciemniać, szajsowatych żaróweczek i diodeczek nie wstawiać i po problemiku. Chyba że w tym miasteczku Ty jesteś królikiem. Ale jakoś mi się nie zdaje.
|
|
kodeks drogowy i zarządzenia uzupełniające jasno określają jak powinien wyglądać, samochód, które szyby jaką musza mieć przejrzystość, jakie oświetlenie i wyposażenie musi/może mieć samochód... ...nie chcesz się stosować - licz się z "represjami"... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |