Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pizzernia |
Siemanko. Orientujecie się jakie pizzernie są dziś otwarte? Dzwoniłem do Grubego Benka, ale nikt nie odbiera :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pizzernia |
sledzie jedz h0jowe forum
|
|
najpierw naucz sie poprawnej polszczyzny dopiero potem zadawaj pytania Paranoje...
|
|
Pewnie żadna! Praca: http://adv.justbeenpaid.com/?r=kJ9LIgVzx0 Webinary wprowadzające : 20.oo, oto link:http://bit.ly/zwsF6Y
|
|
Oprócz kościołów jeszcze coś jest czynne?
|
|
z tego co wiem w Lomzy zadna "pizzernia" nigdy nie funkcjonowala :)
|
|
Nie funkcjonowała, ale baner reklamowy na Legionów wisiał o "pizzerni", która juz pewnie nie istnieje? Chyba, że się mylę.
|
|
głodny jestem , coś bym zjadł
|
|
frotka , nie mylisz się , to tyła chyba PizzerNia - RED TOMATO , bodajże na Broniewskiego , czy jakoś tak , w samej nazwie był absurd : tomato to ketchup , a ketchupu do prawdziwej pizzy się nie używa , dobrze musieli tam PIZZOWAĆ !
|
|
@ zezowate szczęscie Zauważyłem, że wyłapujesz błędy innych... powinnaś popracować nad swoimi błędami najpierw... po pierwsze: szczęŚcie się pisze przez "ś" po drugie: TOMATO to nie ketchup tylko POMIDOR... Wesołego jajca!!!
|
|
Pomidor po włosku to - POMODORO !!! sos pomidorowy - to SALSA DI POMODORO !!! ketchup - to TOMATO !!! Wesołego jajca!!! PS: pizza to chyba włoska potrawa , więc ? a o regionalizmach i śledzikowaniu słyszałaś ?
|
|
RED TOMATO to nie po włosku... czerwony po włosku to "rosso" Pomysłodawca nazwy pewnie przewidział, że w języku angielskim trafi do większej grupy odbiorców ;P
|
|
może i masz rację ... nie przewidział tylko , że PizzerNia to nie to samo co PIZZERIA
|
|
Tu się zgadzam... Niestety niektórzy kaleczą język. Pozostaje podziękować rodzicom i nauczycielom :)
|
|
A ja podaję zajefajną nazwę na knajpę, - Red keczup czili picca, każdy zrozumie i po Polskiemu, chyba?
|
|
kartoflami się zajmijcie,a nie włoską kuchnią gumaki jebane...
|
|
@ Hanes nie będę się wdawał w walkę na rozum z osobą nie uzbrojoną (a dużo tu takich m.in. Ty), dlatego też informuję, że jedyne co zauważyłem to nie obrazę a pospolity SPAM do którego się nie zagląda.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |