Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wiatraki w Łomży |
Niezłe tępo narzucili już mamy dwa jak tak dalej to do końca roku niezła ferma wiatrowa powstanie oby to do Łomży jakiegoś tajfunu albo innego huragany nie sprowadziło.Wiatraki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wiatraki w Łomży |
Jakie 2? Ja tam widzę jeden...
|
|
Dzisiaj patrzyłeś?
|
|
Jak bedzie wiecej wiatrakow to zaraz tylko patrzec jak sie w miescie Don Kichot pojawi?
|
|
Najgorsze że duży wiatr produkują.
|
|
|
|
Ale co do Łomży to raczej to będzie miało zastosowanie:Już możecie się wpisywać kto przeciw.
|
|
nie zauważyłem że postawili :)
|
|
Ja tez nie widzialem tego 2 no spox jutro zbc gdzie on jest hah
|
|
Kto pobiera prąd/??
|
|
gdzie mozna sie zglosic by zaproponowac ziemie pod wiatrak?
|
|
na wojska polskiego na komendzie
|
|
chyba w dupie ten 2 wiatrak jest
|
|
na pewno drugiego nie ma, bo by go z miesiąc stawiali :) ---------------------------------------------
|
|
przywieżli gotowego.
|
|
w kwestii formalnej .. :-)) TĘPO ? :-))))))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
fanka bocianka ... ale fajne obrazki wklejasz, no ... .. żeby nie było, że wszystko na nie ......... :-))))))))))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
.
|
|
Najpierw lepiej sprawdzić czy to się opłaca. Umowa z firmą wiatrakową to duże ryzyko- właściciel działki traci część praw- od czynszu zapłaci podatek- jeżeli firma wiatrakowa nie zapłaci podatku (a to się zdarza i widać to w KRD) to gmina zwróci się do Ciebie. Jeżeli firma zbankrutuje- właściel ziemi będzie miał cały ten złom do usunięcia- to ogromne koszty... pułapek jest więcej Najpierw Cię zignorują, potem wyśmieją, a na końcu zwyciężysz
|
|
Niezwykle dowcipne- Ale w Polsce jest coraz więcej ludzi których to nie bawi www.stopwiatrakom.eu Najpierw Cię zignorują, potem wyśmieją, a na końcu zwyciężysz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |