środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Masaze

Witam! Mam ogromna prosbe,potrzebuje adresu ewentualnie nr tel do gabinetu masazu.Mam klopoty z kregoslupem ,bole miesni itp. Bede bardzo wdzieczna za podanie namiarow .Dzieki ,pozdrawiam .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Masaze

Nie znam adresow bo od 10 lat nie mieszkam juz w lomzy ale oprocz masazu na bole kregoslupa naj.epsza jest yoga lub podobna gimnastyka. Rozluznia , wzmacnia. Miesnie jednoczesnie je msuje. Na bole kregoslupa gimnastyka tylko systematyczna a masaz od czasu do czasu ,

Rycerska 18

wrrrr

gabinet Cosmeo na Kazańskiej

beauty sun na rondzie..

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

zadzwon pod nr.504215666

Systematyczne uprawianie sexu bez zachamowań, jest najlepszym masażystą :):)

Błagam tylko nie Cosmeo!!!!! Proponuje prawdziwego rehabilitanta oto numer 503 135 571

Emka

W gabinecie zrobią Ci masaż rozluźniający, niech będzie. Lepiej wybrać się do lekarza. Będzie wiadomo co Ci jest. Dobry masażysta posłuży się oceną lekarza. Nie będzie robił Ci bez sensownie zabiegu rozluźniającego. Napięcie mięśni kręgosłupa musi o czymś świadczyć. Nie musi być to tylko przeciążenie kręgosłupa, lecz też może być wynikiem innych defektów z kręgosłupem. Jeżeli lekarz stwierdzi iż coś dzieje się nie tak da Ci skierowanie na zabiegi masażu, kinezyterapii i fizjoterapii :) Możesz iść na NFZ, ale i również prywatnie... lepiej sprawdzić co się dzieje skoro masz takie bóle w kręgosłupie.

Emka85 a czemu odradzasz?Byłaś tam na masażu? Mi chwalono masaże w cosmeo, jakiś pan je wykonuje i robi ponoć rewelacyjnie.

Każdy człowiek posiada własną filozofię, która dla innego nic nie znaczy.

Ćwiczenia ćwiczenia. Pilates jest bardzo dobry i efekt poczujesz szybko i trwale.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org