środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Robson Łomża

Co sądzicie o firmie Robson Łomża??Ja nie jestem z niej zadowolona

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Robson Łomża

To trzeba iść do nich i tyle , jak coś spieprzyli to poprawią normalni ludzie nie komputery .
A czemu jesteś nie zadowolona?

Jeżeli mówisz o agencji reklamowej, to w końcu by mogli przestać oszukiwać ludzi na tych swoich "wydrukach wielkoformatowych"

Nie chodzi by naprawili tylko o to jak ludzi traktuja. ,,Pracowałam tam,, i nie jestem zadowolona z tego .

i co w związku z tym?

Przedstawiciel hndowy w tej firmie ma przerabane spisuja mu kilometry śledza i sprawdzaja ,najlepiej jak by na własny koszt szukać im klijentów

I co w tym dziwnego, że Cię sprawdzali, zdziwiłbym się gdyby tego nie robili.
I od siebie dodam że już zapomniałem że w Łomży istnieją firmy reklamowe. Niecały rok wstecz zamówiłem bannery na allegro, zapłaciłem 1/2 ceny promocyjnej w Łomży. Jakość druku rewelacyjna, do dziś nie traci na jakości, nie to co dzieje się z reklamami wykonanymi w pewnej łomżyńskiej firmie (po kilku miesiącach druk na foli blaknie).
Jak to jest możliwe ,że są firmy którym opłaca się robić w dużo niższej cenie, w dobrej jakości? Widocznie w Łomży się nie opłaca, a może muszą dokładać do Twoich kilometrów. :P
Pomijam fakt, że ustalają ceny pomiędzy sobą i doją lokalnych klientów. Część tych pseudo firm nawet nie ma własnego sprzętu do druku, zamawiają u innych i doliczają marżę.

w poprzednich firmach mialem GPS w aucie, wiec nawet jak jechalem w weekend z rodzina bylo wiadomo gdzie bylem. Nie widze w tym nic dziwnego w pracy przedstawiciela handlowego

heh najlepiej jak bym jeszcze płaciła im za paliwo co?? weż człowieku daj se luz juz nie jeden przedstawiciel handlowy tam był co tydzień jest inna osoba. Dobra ale ja mówie o pracy a nie o życiu prywatnym jeżeli sie bierze samochód w celach prywatnych owszem sie mówi waścicielowi i tankuje za swoje .Ale jeżeli jest sie w pracy i Ci spisują to coś jest nie ta sie jeżdzi i klijentów pozyskuje poto daja samochód żeby nie chodzić pieszo a nie jeszcze ci wyliczaja i co rano jest afera bo coś nie pasuje

ale fakt w necie jest taniej niestety w firmach w łomży jest dość drogo

A co to za problem zmienić pracę , słodkie żale buhehheheehehe

mam dla ciebie dobrą rade załóż własną agencję reklamową i nikt ci niczego nie będzie już więcej niczego spisywał

złośnica:)
W kazdej firmie tak jest że rozliczasz się z kilometrów i paliwa:)

Ale jak sie jeździło 1/2 miesiąca i ani jednego kienta nie znalazło, to wybacz .!!!!!

Tobie to pasowało by pewnie jeździc słuzbowym autem po zakupy, po dzieci ,do znajomych ,latem na Mazury i żeby nikt sie do niczego nie czepiał :):):)

MARUDA SŁUCHAJ JA DZIENNIE MIŁAM NIE RAZ 3 KLIJENTÓW WIEC SIE NIE WYPOWIADAJ NA TEN TEMAT

:) idz tam popracuj to pogadamy:))

wlasnie maruda .!! ona KLIJENTÓW miala. rozumiesz to ?!?!?! ;DD

Dzieki rambotic990:))

Czemu tutaj jest wszystko drogie jak bym mieszkał za granico ? kupuje na allegro coś za 2 zł a u nas 10 zł chciwość mieszkańców tego miasta a tyle kościołów i centrum łomży to metropolia biskupa i księży a tacy ludzie *** mieszkają

dlaczego złośnica cały czas coś zakładach a nie piszesz o faktach?! Np. zakladasz ze meldowalem pracodawcy ze korzystam z auta w weekend i lałem za swoje, tak wcale nie było. pozatym temat tez tak napisalas, bezsensu, skoro jestes na nich zla i chcesz poujadać. A jakby wszyscy mieli dobre zdanie o tej firmie to co chcialabys ich przekonac ze tak nie jest?
Mamy wolny rynek, zawsze mozna zrezygnować z pracy. Założyć swoją firmę. Poszukać innego pracodawcy. Szkoda energii na sprawy na które nie mamy wpływu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org