Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tak runeła kamienica- Video |
Komenda Miejska Policji w Łomży udostępniła zapis z monitoringu miejskiego, żebyście przypadkiem nie zobaczyli jak runęła. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wKMYPReIQwg#!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tak runeła kamienica- Video |
ten monitoring prowadzony przez policję ma to do siebie ,ze nigdy jeszcze nei nagrano na nim czegos co jest istotne czy tez na podstawie jego ujeto sprawców przestępstwa. Jest jakis złośliwy i zawsze patrzy w inną stronę. Ja bym na miejscu policjantów ostro się z nim rozliczył. Santreo
|
|
Jaki ten monitoring śmieszny jest... Ciekawy jestem, czy policjant ktory "nadzorowal" w tym momencie tą kamerą, po ustawieniu automatycznego przesuwania: poszedl zrobic sobie kawke, przespac sie czy tez znudzilo mu sie i poszedl do domu. Bo co do tego, ze nikogo nie bylo w poblizu monitorow nie ma zadnych watpliwosci.
|
|
A ty byś chciał się non stop gapić w to samo ? ________ Malachit
|
|
kazda praca wymaga swojego rodzaju poswiecenia, prawda? ;]
|
|
Jak mogła runąć kamienica której nie było? http://www.radio.bialystok.pl/wiadomosci/lomza/id/78603 zobacz fotkę z tego dnia od wewnątrz. Imho, to co najwyżej kilka cegieł spadło.
|
|
To czyli tylko rusztowanie się przewaliło ?
|
|
Przejrzałem te zdjęcia i zastanawiam się po co są te wystające pręty z nowego budynku.
|
|
By połączyć z drugą częścią , która zapewne będzie dobudowywana.
|
|
pewnie ktoś chce kasę od ubezpieczalni wyudzić
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |