Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...Tortilla -jak smakowała..? |
...jak dla mnie pycha... i czuję lekki niedosyt... dla zainteresowanych galeria zdjęć poniżej.... http://jalbum.net/a/1147352/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...Tortilla -jak smakowała..? |
Jak dla mnie wokalistka - mimo ogromnego potencjału - miała zbyt delikatny wokal (przy "boom, boom boom" Johna Lee Hookere serce mnie bolało) , ale i tak chylę czoła, bo to jej trzecie wystąpienie z zespołem. Szacunek dla dziewczyny! Poza tym muzyka do klubu lub pubu, a nie do siedzenia przy stolikach z obrusami. Czepiam się ?:) troszkę... ale zdjęcia bardzo chętnie obejrzę :)
|
|
...ja osobiście lubię posłuchać bluesa ale kompletnie się na nim nie znam...:)...skoro wokalistka dopiero zaczęła z zespołem śpiewać od niedawna to na prawdę nieźle wypadła... a co do miejsca to jestem i tak zadowolony, że coś się w końcu dzieje w Łomży i nawet jeżeli sceneria troszkę odbiega od oczekiwań to i tak warto było pójść , zobaczyć i posłuchać... zresztą siedziałem na podłodze przed samą sceną więc miałem najlepszą miejscówkę...:)
|
|
Tortilla jak zwykle smaczna i dobrze podana. Wokalistka bardzo sympatyczna i reszta zespołu też. Było czego posłuchać i miło się oglądało. Niech żałują Ci, którzy nie przyszli.
|
|
Ja tam wole Milano :):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |