Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawko - gdzie najszybciej? |
W której szkole w miarę szybko można ukończyć kurs na prawo jazdy? ...........................................
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawko - gdzie najszybciej? |
najszybciej nie znaczy ze najlepiej abys zapłacila za kurs nie musisz godzin wyjezdzac na Tobie chajs trzepią bo płacisz za paliwo które wyjezdzisz itd Najlepiej Ferenc moim zdaniem:)
|
|
Chodzi mi o to, żeby wszystko zaliczyć jak trzeba i godziny wyjeździć, tylko żeby to się nie ciągnęło zbyt długo bo zależy mi na czasie. ...........................................
|
|
ja cię nauczę heh na kursie nie nauczysz się szybko niczego jak nie masz smykałki zdają zazwyczaj ci co jezdzą bez prawka kilka lat hehe
|
|
U pana Kopanczyka na Mazowieckiej,profesjonalnie,super gosc! Gienia_Smoliwąsowa
|
|
A gdzie w najbliższym czasie rozpoczyna się kurs na prawko? ...........................................
|
|
nie wiem jak to sie stalo, wedlug niektorych, ale kurs z egzaminem zrobilem w miesiac i o dziwo za pierwszym podejsciem zdalem i nie jezdzilem autem bez prawka.. Kurs robilem na Dmowskiego u Gorskiego. Bylo to pare lat temu, ale jako jedyny mialem wtedy skonczone 18 wiec zalezalo mi na czasie, ustawili mi godziny tak, ze wszystko wyjezdzilem i poszedlem na egzamin. Mozesz spokojnie do nich zadzwonic i sie dopytac co i jak, numer na pewno bedzie w necie. I tak wyjezdzasz tyle samo godzin przed egzaminem, a czy to w miesiac czy 3mies nie robi zadnej roznicy, tylko rozklada sie w czasie, no chyba ze masz marnego instruktora to i w rok nie nauczy.
|
|
to zależy gdzie się zapiszesz zazwczaj jak zapłacisz za prawko i wbierzesz instruktora ktory ma samochod jako jeden i masz sporo wolnego czasu to w miesiac wszystko załatwisz, wszystko zależy od tego w jakich godzinach mozesz jezdzic na "ranki" jest wiecej miejsc u instruktorow poniewaz po południami jezdzą ci ktorzy sie jeszcze ucza w szkolach :) ja u FERENCA po miesiącu juz miałam egzamin zdany za 1 podejsciem .
|
|
potwierdzam, u Ferenca kurs przebiega szybko, sprawnie
|
|
Dzięki za info. ...........................................
|
|
najszybciej? podaj mi sowj nr podam Ci osrodek mozesz zorbic przez poltorej miesiaca za 950 zl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |