Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mechaniak Łomża jaki poziom ? |
Myślę że założenie tego tematu pomoże mi i wielu osobom zastanawiającym się nad wyborem szkoły ponadgimnazjalnej dokonać właściwego wyboru. Interesuje mnie kierunek technik mechanik pojazdów samochodowych lecz nie jestem pewien czy dam sobie tam radę . Uczę się średnio i nie wiem czy iść do zawodówki a potem do technikum dla dorosłych na 2 lata , czy odrazu do technikum . A więc jakie przedmioty w tech są najtrudniejsze tzn z czego jest ciężko ? Jaki jest ogólny poziom ? I czy po zawodówce technikum uzupełniające jest 3 letnie czy 2 ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mechaniak Łomża jaki poziom ? |
Jeśli nie chce ci sie uczyć - zawodówka.. w technikum niestety nauki troche jest.
|
|
Sam się zastanawiam nad tym kierunkiem, z tego co słyszałem to jeśli w gimnazjum miałeś chociaż 3.5 średnią to sobie powinieneś spokojnie w mechaniaku poradzić. Jutro mechaniak będzie u nas w szkole na targach to będę mógł coś więcej powiedzieć.
|
|
Dni otwarte mechaniaka 12 kwietnia ; ) Informacja jest na stronie zsmio ... ; ) Przyjdzcie, zapytajcie ;) Średnia to nie wszystko.. jesli ktos olewatorsko podchodzi do nauki i nauczycieli to niech nie liczy ze na laurach skonczy szkole.. jednak troche trzeba sie przyuczyc ..
|
|
powiem tak mechaniak jest jedno najlepszych szkół w łomzy sam tam uczeszczałem do matury przygotuje was rewelacyjnie przeciez o to chodzi Zawodówki od razu nie proponuje jezeli masz zainteresowanie do mechaniki samochodowej naprawy to zawodówka tak. Jezeli słabo bedziesz sie uczył to atomatycznie przeniosą ciebie do zawodówki . Najtrudniejsze przedmioty na technika mechanika to technika mechaniczna przez 2 lata podstawy konstrukcji maszyn zregóły te przedmioty z matematyką Pięta achillesowa kazdego ucznia jest jezyk polski . szkoła jest naprawde dobra polecam
|
|
Ja bym w ogóle odradził Ci mechaniak ! porażka szkoła ! A zapytaj się o dyrektora !
|
|
Dyrektor jest w porzadku.. nie wiem o czym mowisz :D hahaha .
|
|
a co ma dyrektor do poziomu, o co pyta założyciel tematu? chyba wszystkich lekcji nie prowadzi. jak napisał kolega powyżej, szkoła jest dobra, przygotuje cie do matury i egzaminu zawodowego. ale jeżeli sądzisz, że za samo siedzenie na lekcji przejdziesz z klasy do klasy to lepiej idź do zawodówki gdyż w technikum to nie przejdzie.
|
|
timonek -zgadzam sie ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |