niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PROMEDPOL Przychodnia WOJSKA POLSKIEGO

To co dzieje się w tej przychodni to jakaś masakra. Ciasno, duszno i śmierdząco. Nie ma nawet okien aby przewietrzyć.
Jak można zabrać kilka specjalistycznych poradni ze szpitala i przenieść do takiego KURNIKA!!!!!!!!!
Byłam świadkiem jak starszy Pan poczuł sie słabo, nie dziwne bo ja też myślałam że sie uduszę. Kobieta musiała wyprowadzić go na zewnątrz żeby zaczerpnął świezego powietrza.
Atmosfera tragiczna, szef tej przychodni to chyba taaki stary dziad, tylko chodzi i ochrzania pielęgniarki, podobno też im nie płaci.

Co za czasy.........
Jak można pozwolić aby w takim miejscu przyjmować ludzi chorych, kto na to wyraził zgodę.
Czy mozna to gdzieś zgłosić, komuś sie poskarzyć? W szpitalu było dużo lepiej, chociał okna były.

mamusia :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PROMEDPOL Przychodnia WOJSKA POLSKIEGO

Jak to kto? To Podlaski NFZ podpisuje kontrakty z poradniami. Cena czyni cuda... znacie to powiedzenie? Wygrała najtańsza oferta. To jak z autostradami, widzicie analogię?

A w Którym miejscu dokładnie ta przychodnia jest?

www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy zobacz i zarabiaj!
http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529 -surfuj i łap kasę

Grubaryba ty bez ubezpieczenia toi tak nie podskoczysz.

Do roboty legacie, to i przychodnię wybierzesz.

Koło Biedronki na Wojska Polskiego taki budynek z czerwonej cegły

he he z tym że szef tej przychodni tam nie paci to prawda a jest nim jakiś warszawiak facet ok 55 lat taki siwy nie pamiętam nazwiska coś chyba Jabłoński a wiem bo jestem pielęgniarką i byłam tam na rozmowie o prace ale oczywiście nie skorzystałam z tej propozycji bo gościu domagał się pracy 10h dziennie i 6 dni w tygodniu, wypełniania papierów do NFZ, czynności pielęgniarskich no i SPRZĄTANIA PRZYCHODNI proponował 1000zl miesięcznie hehe myśli ze osia znajdzie....niech se sam za tyle pracuje i sprząta!

Ciężkie czasy...Pewnie i znajdzie kogoś chętnego.

Witam z tego co mi wiadomo to właścicielem jest Minda a on na pewno nie jest z Warszawy:)A co do pracy to pracuje tam znajoma i tak czarno tego nie przedstawia;)

:)

trochę dziwne bo gdyby nie było by tak źle tam pracować to dlaczego na gwałt szukają ludzi? ja byłam na rozmowie w sobotę a moja znajoma w niedzielę a potrzebowali kogoś a dokładnie 3 osób już na poniedziałek bo....no waśnie bo w piątek odeszły 3 pielęgniarki a na pytanie dlaczego to pan kierownik" odpowiedział były nie tolerancyjne hehe

Tym wszystkim pracodawcom to się z głowach poprzewracało. Mamy ogromne bezrobocie w Łomży i takie tego skutki.

Kolejny skandal poszłam z dziadkiem znowu do "wspaniałej " przychodni, na badanie gestości krwi. Dziadek na wysokie łóżko wchodził po.... Uwaga.... po pustaku!!!! Jestem obużona taka obsługą, ludzie zlitujcie sie!!!!!! troche szacunku dla ludzi, dostajecie z tego kasę Pana krawaciaża nie stać na mały podest. Zeby pacjęci po pustakach wchodzili....

mamusia :)

...że co proszę?? po pustaku? niech szef przychodni weźmie ten pustak i pierd... się nim porządnie w czoło !!!--wracamy do epoki kamienia łupanego;/przerażające !!!

Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...

Myślę,że powinnaś opowiedzieć o swoich zastrzeżeniach właścicielowi. Wątpię,żeby czytał forum. Ewentualnie jakieś nieprawidłowości można chyba zgłaszać w NFZ.

My jako studentki byłyśmy bardzo "mile" ostatnio wyproszone w szatni, gdyż PANI pielęgniarka uznała najwyraźniej, że nie jesteśmy godne, aby nasze kurtki wysiały przy ich rzeczach. Odbywamy tam praktyki i zostałyśmy potraktowane jak "pasożyty". Nie dość, że pielęgniarka unosiła się do nas z pogardą, to na dodatek operowała nagannymi wypowiedziami z nasz stronę.. Chodź zapewne jest od nas starsza niewiele lat, no ale cóż poczuła się zbyt ważnie. Dla pacjentów, a zwłaszcza dla lekarzy była bardzo bardzo miła, to nas chyba miała za konkurencję do wyeliminowania.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org