poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
paczki z USA

jaka firma rozwozi paczki z USA?macie może jakieś namiary na ta firme? Paczka w usa wysłana przez firmę polonez. Wcześniej rozwoził je Pan Fiertek ale teraz mowi nie ma takiego numeru jak dzwoni się.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: paczki z USA

może chodzi o pączki z usa ale takowe pierwszej świeżości to chyba nie będą ;)

Firma wieloletnia i sprawdzona w 100 procentach a wiec czekaj cierpliwie a napewno dojdzie.Druga sprawa ile czasu temu zostala wyslana?Ja jak wysylalem z Nowego Yorku przez wiele lat to czesto nawet szlo do 5 tygodni a wiec minimum bylo brane jako 3 tygodnie.

w tą środę minęło 4 tygodnie jak już wysłana jest. A macie może numer telefonu do tej firmy stacjonarny lub kom?bo może ja mam zły numer

Potwierdzam 3-5 tygodni.

sam wysyłałem z NY do 6 tygodni ma prawo iść i nic nie zrobisz ale mając numer możesz na bieżąco w necie sama sprawdzać gdzie jest w danej chwili

Opek rozwozi

Paczki teraz do Łomży dowozi firma " Grygo " z Grajewa 509639808 - ja niedawno dzwoniłem i dostałem juz paczkę

szpenio - człenio!!!!

Tak, zmieniono dystrybutora. Ostatnio pod koniec lutego paczkę przywiózł pan z Grajewa. Ma bardzo duży teren do obsługi. Tel. do niego 509639808,
można śledzić w internecie ale słaby jest tam opis. Najlepiej zadzwonić na nr 34 3659364 jest to magazyn firmy Karex w Częstochowie przez który przechodzą wszystkie paczki fimy Polonez nadane w USA

polonez to sprawdzona firma, nie stresuj się. Przyjdzie po około 6ciu tygodniach. Mi ostatnio przywoził ktoś z Białegostoku, więc chyba nie ma reguły.

Potwierdzam - spokojnie poczekaj jeszcze. Mi ostatnio paczka szła zdaje się ponad 6 tygodni, no ale dotarła. Troszkę cierpliwości :)

ja wysłałam firmą POLONEZ I paczki szły prawie 3 miesiące I na dodatek je okradziono na dużą kwotę (więcej jak $2000) - . W ZUH SAGA Częstochowie - nie chciano zwolnić moich paczek- dokumenty celne wysyłano bardzo opieszale- pod pretekstem (pana córce nie sa te rzeczy potrzebne bo I tak jej tutaj jeszcze nie ma). Osobiście odebraliśmy paczki bez zapowiedzi -oczywiście zapłaciliśmy cło (chociaż dostawa do domu była opłacona). W domu okazało się, ze paczki sa lżejsze jak na deklaracji - a po otwarciu paczek, że zagineły kosztowne rzeczy. Paczki szły prawie 3 miesiące - z tym, że my sami je odebraliśmy bo SAGA ciągle szukał powodów do ich nie wydania. Zwłoka miała na celu spowodować, że nikt nie będzie pamiętał co jest w paczkach. I ZAGINĘŁY RZECZY -kosztowne - przy tym nawet pomarańczowy kubek
( wartość kubka $2.95). Jestem na etapie zgłaszania sprawy do właściciela POLONEZA... dalszy ciąg nastąpi...

Jak dla mnie USBOX paczka z USA ;)

kolejny pajac co wykopuje stare tematy by pozycjonować strony.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org