Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie do lomza.info i nie tylko... |
jak sie do tego ustosunkować: "Witamy na Łomżyński niezależny i bezstronny serwis informacyjno - biznesowy obszar rejestracji. Musisz mieć 0 lat lub więcej lub mieć pozwolenie rodziców na zarejestrowanie się tutaj. Musisz mieć 0 lat lub więcej lub mieć pozwolenie rodziców na zarejestrowanie się tutaj. _OVER13a _OVER13b (Klikając na ten link potwierdzasz, że masz 0 lat lub więcej lub masz pozwolenie rodziców na zarejestrowanie się tu.) _UNDER13a _UNDER13b" ? Zgodnie z logiką matematyczną? --- PGG
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie do lomza.info i nie tylko... |
Jedzie facet na rowerze (nie wiem czy ma 0 lat czy wiecej) ja tez lubie ciastka. ;)) Wcisnij ten link zeby potwierdzic, ze znasz tego faceta i masz na to zgode rodzicow. Pozdrawiam vicu
|
|
Witaj Piotrze! Fakt był bląd, ale nie trzeba było się wysilać na zlośliwość wyrażoną na forum 4lomza.pl. Wystarczyło tylko wysłać maila, ale no coż nie stać Cię było na to. Pamietaj, że nie myli sie tylko ten co nic nie robi. Portal lomza.info jest cały czas modernizowany i aktualizowany pod wzgledem stosowanego oprogramowania. Dziękuje i za tak przekazaną uwagę. Już to jest poprawione. Jezeli natomiast szukasz materialów źródlowych do dokumentow, które sa kopiowane z lomza.info i podawane jako super nowość przez niektórych forumowiczow to zawsze możesz je znaleść pod adresem http://www.lomza.info/modules.php?op=modload&name=News&file=index&catid=&topic=26 Pozdrawiam
|
|
jesli ubodło - przepraszam, nie to było moim celem jesli chodzi o maile, już wcześniej wysyłałem w innych sytuacjach - nie otrzymałem ani razu odpowiedzi... tutaj jednak udało się :) dzieki za link, zdążyłem już zapoznać się z "topografią" lomza.info... jednak nadal moim ulubionym portalem będzie 4lomza Pozdrawiam wszystkich którzy cos robią w Łomzy...! --- PGG
|
|
dzieki za pozdrowienia, tym, ktorzy cos robia w Lomzy :) ja niedlugo zbuduje bombe i powysadzam tych, co nic nie robia :> albo robia to zle... od razu Lomza bedzie ladniejsza :> GG: 6447776 ---------------- °°° ------------------- miłujmy naszych nieprzyjaciół ---------------- ___ ------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |