Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie przetocze tarcze hamulcowe? |
jak w temacie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie przetocze tarcze hamulcowe? |
w kazdym warsztacie jesli tarcze nadaja sie do przetoczenia Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
nie w kazdym warsztacie maja tokarke
|
|
sprobuj dar mar na spokojnej mi kiedys tam przetaczali i ogolnie do tej pory sa moimi mechaikami a dokladniej to jest tam gdzie euro warsztat ale po drugiej stronie budynku.nazwisko danielewscy Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
wiem gdzie to jest. a nie wiesz czy robia to od reki? ile to moze potrwac?
|
|
piątnica polmozbyt zapytaj sie o pana jarka tomi
|
|
A nie lepiej kupić nowe?? Ja do audi 80 kupiłem nówki tarcze za 46 zł sztuka. A za przetoczenie skroją pewnie z 25-30 zł
|
|
Przetaczanie tarcz robiło sie kiedyś gdzie były trudno dostępne i b.drogie a poza tym nie zawsze to dawało oczekiwany efekt zdarzało sie że tarcze miały tzw. bicie. Ja polecałbym jednak wymianę na nowe.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |