Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzieci Neostrady i Milano |
Dzisiaj w ROK-u koncert Tortilli. Jest okazja żeby dać odpocząć komputerowi, wyjść z domu i posłuchać innej muzyki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzieci Neostrady i Milano |
...idę idę...w końcu coś się w Łomży "gustownego" dzieje...
|
|
a ja tam wole Milano :):)
|
|
maruda, wracaj do swojej bajki
|
|
Milano to mój żywioł :0 Ja bez Milano nie przeżył bym tygodnia :(
|
|
Maruda, to widać po Twoich postach. Jesteś zwykłym, niedouczonym burakiem ( jak 78,5 % ludzi piszących na tym forum). Żeby ze mną polemizować, naucz się ćwoku i nieuku pisać poprawnie. Siedzisz tyle czasu na kompie i odpisujesz na wszystkie posty. Zacznij w końcu używać głowy i korzystać ze słownika. Komputer jest nie tylko do czytania 4lomza, a fotel nie tylko do pierdzenia. I przewietrz pokój...
|
|
ty tikitaka jesteś 80% z tych buraków :):) Do rozmowy z baranami wcale nie musze używać głowy :):) A to forum to sens mojego zycia :) Ty oczywiście młotku nie musisz mnie czytać jak ci nie pasi :) Ale widocznie ci pasi bo w każdym twoim słowie widac tęsknotę za rozumem :) Więc siedź , czytaj i nie zabieraj głosu :) POPROSTU UCZ SIE OD MĄDRZEJSZYCH OD SIEBIE :):) Dobranoc :) tiktaku :):)
|
|
Maruda, marudzisz jak zwykle. Żeby używac głowy, trzeba ją mieć.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |