Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
obiady w Concordii |
Słyszałam, że powstała jakaś nowa (?) restauracja, Concordia i w niedzielę są tam promocyjne obiady rodzinne. Na ich stronie nic nie ma, żadnego menu ani cen. Może ktoś coś więcej wie, jakie obiady, jak ceny itp.?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: obiady w Concordii |
heheheh napisz po ile masz te obiady nie robisz głupie podchody .Na tiry nie licz za maly parking masz ;-0
|
|
:) jasne, jasne :) ponieważ pytałam już m.in. (kiedyś) o kawę w kawiarni w 4plus (już jej nie ma), rachunki za prąd, mechanika itp., można wywnioskować, że w Łomży prowadzę restaurację, kawiarnię, zakład naprawy samochodów i elektrownię :) A poważnie- wiem, że to ma właściciel ten co bar przy PKS, pytanie, czy ceny takie same, czy restauracyjne- czyli wyższe :) Nie chce mi się w ndz gotować, ale nie wiem, czy mnie stać na obiad tam z rodziną:)
|
|
powiem ta,k drogo jak skur...wysyn , ceny jak w mariocie , podobnie na pks-ach , podnieśli cenę, lepiej skoczyć na BP zjeść tez smacznie ale o wiele taniej , najlepiej przekonać sie samemu
|
|
heheh to jak tak o wszystko sie pytasz i wiesz to pewnie ze skarbowego jesteś :-) obiady maja po 12 zł
|
|
Mry czy jakos tak jak piszesz ze drogo to powiedz ile nie tylko piszesz by pisać a sensu w tym nie ma domyślasz sie czy jak
|
|
a ja polecam obiady dnia w restauracji na ul Farnej . Koszt 14 zlotych -bardzo smaczne . Co danego dnia to jest w ich stronioe inetrnetowej Santreo
|
|
Ciekawe czy właściciel będzie płacił VAT prawidłowo i wystawiał paragony? Jeśli to jakaś reklama to dziękujemy - my podatnicy.
|
|
marcin321 czy jakoś tak jak piszesz, buraku i sprawdź sam a się przekonasz ,pastuchu pirata , naucz się pisać analfabeto , skończ podstawówkę , zaocznie chociaż , życzę powodzenia .
|
|
drogo,bardzo drogo,14lub12 zl za obiad to za drogo ja w domu ugotuje 4 obiady za 12 i bedzie pycha,a nie jakis tam brud z sola drogowa zrec.
|
|
jak komus 12 czy 14 drogo, to już nędza...
|
|
to jest 4-5 dolary,a na taka kase trzeba cala godzine zasuwac na szmacie.
|
|
lub przelicz ile to jest Euro,sadze ze duzo za drogo,to jest 3-4 Euro,a to sa juz duze pienadze za byle jakie zarcie z sola drogowa.
|
|
JADŁEM TAM GOLONKIE PRZYZNAM BYŁA ŚWIETNA ale za samą golonkie zapłaciłem 20 zł nielicząc innych dodatków i zupy smacznie ale za drogo w takim miejscu powinno być taniej bo z centrum dojechać daleko muszą mieć dobrego kuchaża ale taniejjjjjjjjj trochę gitara gra
|
|
taaaaa zadarmo...
|
|
ma rację na Farnej przydałoby się trochę spuścic z ceny. Santreo
|
|
MR.Y czy jakoś tak zabolało cie ośle i dobrze jak coś piszesz to poprzyj to faktem trutniu narka
|
|
No ale na Farnej setki do obiadu nie wypijesz. Lepiej podejść troszkę dalej i zjeść w caritasie.( no i taniej) bo miasto niezle dotuje.
|
|
marcin321 czy jakoś tak , głąbie, pożycz od mamy lub taty 20 złotych , lub weź kieszonkowe za 2 miesiące , zapytaj się ludzi jakim MPK-iem dojechać na poznańską a sam sie przekonasz niedowiarku, no chyba ze to tata prowadzi ww restauracja i wiesz ze zdziera z każdego kto tam się stołuje . ps. przeczytaj jeszcze raz swoje wypociny i zapytaj się swojej nauczycielki polskiego czy to co napisałeś ma jakikolwiek sens, później zrób krok w tył i zajeb się w ryj z całej kuw...wa siły . mam nadzieje ze poskładasz po sylabach to do czwartku, bo to co napisałem jest bardzo trudnym tekstem i twój niespełna rozwinięty mozg będzie miał ogromny problem z przetworzeniem tych danych
|
|
MRY CZY JAKOŚ TAK - SŁUCHAJ RACZEJ CZYTAJ TRUTNIU BEZROBOTNY ( najpierw wytrzeźwiej bo pewnie na koniec tygodnia pałę zachlałeś za te 20 zł co ja dostaje niby kieszonkowego TO TY MUSISZ CAŁY TYDZIEŃ ZA POPYCHLA PRZY BUDOWIE U CZESIA ZAPIERDAL....AĆ... POPRZYJ FAKTAMI SWOJA WYPOWIEDZ NIE POWTARZASZ TO CO CI TWÓJ PRACODAWCA CZESIO POWIEDZIAŁ (co u niego cały tydzień za 20 zł zap......) HEHEH ZEBY CI ŻYŁKA TYLKO NIE PĘKŁA JAK TO PRZECZYTASZ BURAKU.....HAHAH
|
|
concordy wycofali z użytku.............
|
|
marcin321 , na odpowiedz potrzebowałeś tylko 24 godziny , sukces, pewnie cała rodzina siedziała przy encyklopedii pożyczonej od sąsiadów, bo swoja sprzedaliście w antykwariacie . nie wysilaj się z odpowiedzi bo z debilami nie dyskutuje ,
|
|
dla niektórych bezrobotnych i uczniów z tego forum, obiady za złotówkę będą w sam raz... reszta za droga.
|
|
za zlotowke to mozna jeszcze kupic ale nic wiecej.Tyle obiad kosztuje na osobe jesli gotuje sie 50 porcji,a jesli 100porcji to koszty spadaja do 50 groszy za obiad.Zupa i drugie danie+salatka,takie sa koszty.
|
|
wpm, masz powołanie, otwórz bar z jedzeniem i będziesz łoić kase po złotówce za obiad.
|
|
wpm za swoje 800 stówek pół Łomży nakarmisz o zysku nie wspomnę, a wtedy dom za mniej niż 1000 za metr kupisz, bez problemu.
|
|
Concordia zatonęła obiadów nie będzie ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |