Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ile za wynajem domu |
Ile płacicie za wynajem domu w Łomży?? Chodzi mi o cenę bez rachunków, tylko o taką ile płacicie właścicielowi do ręki.. Dzięki, pozdro. FIFFI RIFFI
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ile za wynajem domu |
5000
|
|
5000????!!! Chyba się Soho Tobie coś pomyliło! FIFFI RIFFI
|
|
Ja też płace 5000. Więc się raczej nikomu nic nie pomyliło.
|
|
5000 ale to chyba za ruderę...
|
|
YYYYYyyy za wynajem domku o powierzchni około 100m2 płacicie 5 tysięcy zł??? Ktoś tu chyba kogoś nie rozumie... FIFFI RIFFI
|
|
Teraz za 5000 to ciężko jest coś dobrego znaleść.
|
|
?!?!?!?!.... FIFFI RIFFI
|
|
w lomzy za wynajem domu koszt jest do max 2500 bez rachunkow...zalezy od miejsca i wyposazenia ..mozesz wynajac za 1tys a mozesz za wiecej Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Autor: martuchnam (---.play-internet.pl) Data: 21-03-12 15:18 mam pytanko szukam w miare dobrego i nie walacego w h***a klienta ktory mi moze wymurowac komin ok 2.5m w gore na 2 lufty oraz dokonczyc dach(bez podbitki)..czy ktos z was moze mi polecic kogos takiego?? i am who i am and i like it!!!!!! Odpowiedz na tę wiadomość Re: elektryk Autor: martuchnam (---.play-internet.pl) Data: 21-03-12 15:19 ooo i zapomnialam dodac ze ma skonczyc elektryke ktora jest w polowie juz polozona oraz zamontowac nowy licznik na zewnatrz budynku...najlepiej zeby to robil jeden czlowiek ktory wie co i jak i z czym.. Martusia w Twoim przypadku to Ty możesz jedynie pół domu wynajęć ,czyli faktycznie będzie 2500zł -:))
|
|
jak to ma skończyć ??????? Tobie mały sie chyba w du................e po............bało:) dobre hehehehe
|
|
To jak? więcej nie będzie odp na post? ;/ chodzi mi o taki domek 100m2 a nie piętrowy o ponad 200m2, nie w centrum. FIFFI RIFFI
|
|
Za taki malutki to nie więcej niż 342zł.
|
|
mały Zapomniałeś dodać ze 2x wat jest doliczany:):):):)
|
|
Chyba każdy o tym wie.
|
|
100m2 ??? Pytałaś o domek a nie o pokój w domku.
|
|
To jest normalny dom, 3 pokoje, kuchnia i łazienka plus korytarz. nie mierzyłam metrówką tego domu. Poza tym jaki pokój?? ja nie widziałam pokoju 10x10m... Do tego jest garaż, i działka. FIFFI RIFFI
|
|
ja mam taki pokoj wlasnie, 10x10 i place jak mowilem, 5000, netto oczywiscie!
|
|
Mnie się w głowie nie mieści, żeby płacić 5 tys za pokój 10x10.. To jakieś ceny z kosmosu!!! FIFFI RIFFI
|
|
on przelicza jeszcze na stare pieniądze
|
|
alusek te dzieci co sie tu wypowiadaja mieszkaja nadal u rodzicow. Jezeli chcesz poznac odpowiedz na swoje pytanie, to nie tu bo gimbusy nie maja o tym pojecia... _____________________________________________________
|
|
maly sorki poszlam spac i nie moglam odpowiedziec na twoj dotyczacy mojego tematu.. po pierwsze malutki tu akurat pytalam sie o wykonczenie mojego wlasnego domu..a po drugie odp na temat wynajmu domku udzielilam po swoich doswiadczeniach w poszukiwaniach stancji... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Szczera prawda "akasha" , tutaj niczego się człowiek nie dowie od dzieciarni.
|
|
To po co to forum jest utworzone, jak niczego nie można się tu dowiedzieć, ja się pytam?!?! Dzieciaki lekcjami się zajmijcie, a nie ślęczycie przed tymi monitorami 20 godz na dobę i tylko czekacie gdzie by tu jakąś głupotę napisać!!!! FIFFI RIFFI
|
|
?
|
|
To może po prostu trzeba zmienić forum jak Tobie nie pasuje albo założyć własne. Chociaż przyznam że niektóre osoby powinny dostać BANA.
|
|
Re: ile za wynajem domu Autor: alusek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 22-03-12 17:06 YYYYYyyy za wynajem domku o powierzchni około 100m2 płacicie 5 tysięcy zł??? Ktoś tu chyba kogoś nie rozumie... za 1100 EURO moge wynajac domek 15km od Brukseli i to duzo wiekszy+oplaty w podobnej cenie
|
|
Ja płacę 1 tysiąc/miesiąc ze wszystkim. http://www.roweroweklimaty.pl/ Rowery holenderskie
|
|
znajomi wynajmują na spokojnej płacą 1000 zł plus rachunki za dom -piwnica, parter i poddasze użytkowe, ładny i wyposażony
|
|
A nie lepiej kupić sobie i po co płacić komuś za wynajem jeżeli mniej więcej to samo wyjdzie nam np za kredyt a będzie to już nasz bez ryzyka że ktoś da nam wypowiedzenie itp. Robimy sobie wówczas w nim co chcemy i jak chcemy. Dla mnie to najlepsze rozwiązanie.
|
|
Bank może dać wypowiedzenie A niestety takie czasy i coraz więcej będzie okazji na kupno taniej od banku
|
|
Ja myślę że lepiej już się spiąć i same wybudować niż płacić za wynajem całego domu!!! Toż to straszne koszty. a tak może i trochę wyrzeczeń, ale przynejmniej mamy cos własnego a jak patrzę po internecie na teprojekty domów to wcale nie są one aż tak bardzo drogie. Może warto przemyśleć taką inwestycje w "wynajem", bo moim zdaniem trochę bezcelowa...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |