Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
elektryk |
mam pytanko szukam w miare dobrego i nie walacego w h***a klienta ktory mi moze wymurowac komin ok 2.5m w gore na 2 lufty oraz dokonczyc dach(bez podbitki)..czy ktos z was moze mi polecic kogos takiego?? Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: elektryk |
ooo i zapomnialam dodac ze ma skonczyc elektryke ktora jest w polowie juz polozona oraz zamontowac nowy licznik na zewnatrz budynku...najlepiej zeby to robil jeden czlowiek ktory wie co i jak i z czym.. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Ja jedynie tylko na te lufty byłbym chętny.
|
|
a ty nie za maly troszeczke :)) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
na takie cóś to tylko koło gospodyń wiejskich
|
|
mały jest akurat :):)
|
|
martuchnam-zadzwoń pod ten numer-785327668,szybko i solidnie,polecam albo pisz henryk-graszek@wp.pl
|
|
dzieki wielkie zaraz napisze maila..choc jeden odpowiada na temat Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
martuchnam,nie ma za co,jeśli nie jest zawalony robotą to napewno się zgodzi
|
|
www.instalbialystok.pl moze oni zrobią
|
|
słuchajcie nie polecajcie typkowi martuchnam bo to idiota zwany ,,złotówą,, oszczedza nie wyplaca ludziom pieniedzy i chce zeby mu ktos skonczyl ehhehe
|
|
koles25 jak tak dobrze mnie znasz to powiedz z kim masz do czynienia bo na razie to jestes w bledzie pod kazdym wzgledem twojej wypowiedzi Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Martusia,to może ja się jeszcze zastanowię nad tą robotą .Jak coś to zadzwonię.
|
|
hahahhahahahahhaha maly czyzbys sie przetraszyl ze ci nie zaplace???? Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
No co Ty?,ale poczekam i popatrzę co inni piszą .-:)
|
|
uffffffffffffff ulzylo :)) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |