Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kurs na kasę fiskalną |
Witam czy wie ktoś gdzie można w Łomży zrobić kurs na kasę fiskalną?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kurs na kasę fiskalną |
gdzieś koło urzędu pracy wiem że można zrobić taki kurs tylko dokłądnie nie wiem gdzie Lala22
|
|
Not jakies 400/500zł ?)@.)%.!(*(.?
|
|
MOPS
|
|
500 zł? to nie lepiej kasę kupić w tej cenie?
|
|
a bezpłatnie nie można gdzieś???
|
|
W MOPS-ie sa organizowane kursy dla osób bezrobotnych, które sa darmowe i wiem ze ma byc kasa fiskalna :)
|
|
dzięki za informacje
|
|
nina jak bedziesz cos wiedziala to napisz
|
|
chore zeby trzeba bylo robic jakies kursy na kase fiskalna co to do h.ja jest niedlugo kurs bedzie trzeba robic na otwieranie i zamykanie drzwi chory kraj chore zasady
|
|
no niestety.dużo łatwiej dla dziewczyny znaleźć pracę jak ma taki kurs skończony.jak czegoś się dowiem to napiszę.
|
|
ok dzieki nina
|
|
w OHP na Szosie Zambrowskiej też czasem organizują takie kursy, warto zajrzeć, zapytać.
|
|
Czy chodzi tobie o papier, czy obsługę kasy fiskalnej
|
|
tylko w Polsce sa kasy fiskalne w zydnym innym cywilizowanym swiecie niema tego.
|
|
baron666 mi np.o obsługę
|
|
hmm kurs jest kompletnie zbedny..kazda kasa jest inna i inaczej sie ja obsluguje..ja ukonczylam taki kurs kiedys i papierek tylko do podtarcia tylka sie nadaje..niestety strata czasu..wybierz moze cos innego Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
ktoś zainteresowany jest takim kursem?
|
|
owszem, ja jestem zainteresowana Liliana
|
|
Ciebie i wszystkich innych zainteresowanych proszę o kontakt na maila frick@autograf.pl Jestem przedstawicielem firmy szkoleniowej (ogólnopolskiej) która zbiera właśnie grupę na taki kurs, koszt to 200zł, zaświadczenie o odbytym kursie na druku MENowskim
|
|
http://lomza.zak.edu.pl/2013/03/15/nabor-na-kurs-obslugi-kas-fiskalnych/ aktualne dane które dziś znalazłam
|
|
w NOCIE na Polowej 150 zł kurs 6 godzin kursu.miałem tam kurs i polecam
|
|
Można się przyuczyć bardzo szybko, bez sensu płacić za kurs pare stówek.
|
|
Gdybyście potrzebowali rolki termoczne do kas fiskalnych to można je zamówić tutaj https://inkhouse.pl/rolki-termiczne-do-kas-fiskalnych-juz-w-inkhouse,i43.html Gwarantują bezproblemowe użytkowanie i wysoką jakość.
|
|
Mokka2 w kiblu sobie powieś te rolki jakim to głupim trzeba być by nie rozumieć tak prostego tematu a ty wklejasz link z reklamą w linku jest zapewne wirus który uszkodzi komputer. Spadaj trollu z tą dziadoską firmą której na reklamę nie stać
|
|
Hej, czy Waszym zdaniem warto jest wprowadzić w firmie terminal do płatności kartą?
|
|
Hej, z doświadczenia mogę powiedzieć, że klienci często wracają tam, gdzie mogą wygodnie płacić kartą. Odkąd mam terminal w swoim sklepie, widzę, że osoby, które wcześniej kupowały raz na jakiś czas, teraz robią to regularnie. Terminal wprowadziłem przez program https://polskabezgotowkowa.pl i to była dobra decyzja, bo nie musiałem nic płacić na start. Moim zdaniem, jak ktoś raz zobaczy, że może płacić kartą, to łatwiej mu wrócić, zamiast szukać miejsca, gdzie akceptują gotówkę. Ludzie teraz przyzwyczaili się do wygody i chcą mieć taką opcję zawsze. Warto spróbować, jeśli myślisz o lojalności klientów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |