Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stomatolog - który zrobi wszytkie na zęby popsute na raz |
Witam! Chciałam spytać czy ktoś może wie, kto podejmuje się leczenia wszystkich popsutych zębów na raz...jaki stomatolog... w Łomży, okolice Łomży bądź Białegostoku...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stomatolog - który zrobi wszytkie na zęby popsute na raz |
Trochę źle sformułowałam temat:P Stomatolog - który zrobi wszystkie zęby popsute na raz:P
|
|
Musisz szukać CHirurga szczękowego! nie stomatologa, stomatolog robi po jednym zębie, natomiast tamten wymienia całą szczękę. powodzenia życzę, kiedyś ktoś taki przyjmował na Prusa 8 ale nie wiem czy aktualnie ten gabinet jeszcze się tam znajduje.
|
|
Na Prusa 8 nigdy nie było stomatologa a mieszkam 15lat z tego co mi wiadomo w 18 jest stomatolog do dziś sam tam nawet nieraz chodziłem i było dobrze
|
|
kamin60 pewnie jej chodziło o dziadka Granda ;P
|
|
Żaden nie zrobi ci na raz! www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy zobacz
|
|
W Lomzy nie ma takiej opcji. W Bialym tez chyba raczej nie. Jedynie jakas klinika co kladziesz sie spac, a rano wychodzisz z pieknymi zabkami. ...
|
|
A tak pamiętam tego miluśkiego Kaminka a dziadek jego rzeczywiście Grand się nazywał. Tu Kaminku nie chodziło o stomatologa tylko o chirurga. Stomatolog rzeczywiście pod 18 przyjmuje .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |