Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MARUDA - czy nie ? |
Szukam Pana , który jest na niżej zamieszczonych zdjęciach : http://www.4lomza.pl/foto/2012/....jpg http://www.4lomza.pl/foto/2012/....jpg http://www.mylomza.pl/plugins/content/jw_sigpro/...gif http://www.mylomza.pl/media/k2/items/cache/....jpg Czy Pan nie jest Forumowym autorem o nicku : maruda ? PS: popieram Waszą akcję protestów przeciw podwyżkom cen paliwa i jakbym znalazł czas , z chęcią bym Pana poznał osobiście . proszę o podanie Pańskiego e-mail lub nr telefonu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MARUDA - czy nie ? |
oj zezuś,ależ się wpierdolił!!!!
|
|
ZS a przeprosisz? potrafisz przeprosic za pomyłkę? potrafisz przeprosic osobe ze zdjęć za to że szafujesz nimi dla własnych idiotycznych, egoistycznych pobudek? http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
hahahahahah:):):) No to sie doczekasz telefonu ale z komendy policji :):) Powiedziałem ci że masz wkleić moje zdjęcia a nie kogos innego :):) Ja pierdziele ty naprawde zez jesteś psychiczny :):):) Człowiek na tych zdjęciach cie smiechem zajeździ deklu :):):) ja pierdziele co za dekiel z ciebie :):):)
|
|
i co tera bedzie ,, ola boga ola boga juścik mi zezola szkoda
|
|
A mi czubka nie szkoda:):) Może w końcu cos do niego dotrze jak go osoba ze zdjec odwiedzi w towarzyśtwie policji :):) Ja pierniczę ale ja to trzeba mieć pod sufitem nierówno żeby cos takiego zrobic :):) Zez usmiechnij się i tak juz masz po ptokach :):) Zostało ci tylko swoja głupote usmiechem osładzać :):):)
|
|
zez daj głoś !!!:):) Cos tak zamilkł po całym dniu ujadania :):):)
|
|
nie rozumiem waszych uwag , co w tym złego , zdjęcia udostępnione na forum publicznym portalu 4lomza , widać autor wyraził zgodę na publikację , ja szukam organizatora akcji , nikogo nie obraziłem , będę na następnej akcji , to się wyjaśni zadałem TYLKO pytanie CZY ten Pan to forumowy autor maruda ? przecież maruda był tu na forum jednym z organizatorów protestu i nie rozumiem czemu teraz się unosi , wystarczyło odpowiedzieć , że to pomyłka , na zdjęciach to nie on . ( a jeżeli to - czego się wypierać ? ) Jeżeli to nie on , to proszę o kontakt Pana marudę , może pomogę ? Panie marudo proszę się zastanowić z jakich powodów Pan mnie straszy Policją ? Czy te zdjęcia Pana obrażają ? Czy obrażają kogokolwiek ? Pytanie zadane w dobrej wierze , bez komentarza ! POZDRAWIAM !
|
|
maruda teraz "Panem" jesteś he he
|
|
zezol maruda jest "Panem" ale sytuacji , a Ty kim teraz jesteś?
|
|
o co Ci biega Zezuś??a w czym byś chciał pomóc?? i czemu moje fotki umieszczasz na forum?? wytłumacz się!!!!
|
|
Jeżeli Pan z zamieszczonych tu linków do zdjęć NIE JEST forumowym marudą , przeproszę Pana osobiście , jakby poczuł się Pan tym urażony , ale nie widzę powodu do obrazy . Życzę powodzenia w Waszej akcji .
|
|
hahahaha :):) Mi to bimba zez :) Ale temu który jest na zdjęciach to nie będzie bimbało :):) A nie wszystkie były z 4lomza :):) I osoba na tych zdjęciach nie wyraziła zgody na umieszczanie ich w innym portalu :):):) Tak czy tak to masz ciepełko :):)
|
|
No i co teraz Robaku mam z Tobą zrobić????
|
|
Autor: biess(pieczny) Jeżeli to prawda , to PRZEPRASZAM POMYLIŁEM SIĘ , podtrzymuje pytanie : kiedy będzie następny protest ? Jak uraziłem to jeszcze raz PRZEPRASZAM ! Autor: biess(pieczny)
|
|
|
tu masz odpowiedzi na swoje pytania.....a nawet więcej jest tam Łomżyński koordynator do niego kieruj chęć swej pomocy... a co dalej bedzie to zobaczymy.....
|
|
teraz protestem oczy mydli jak poczuł ciepełko koło tyłka :):):) Oj zez zez :):) Czasami sie zastanów nad tym co piszesz i robisz:):)
|
|
no i marudo , wystarczyło napisać że to nie ty , ale zawsze możesz podać mi kontakt do ciebie , będziemy razem protestować , wszak jesteś za
|
|
SZANOWNI DRODZY FORUMOWICZE :) Z PRZYKROŚCIĄ ZAWIADAMIAM ŻE ......... CO NASTĘPUJĘ : OSOBY PRZEDSTAWIONE NA ZDJĘCIU TO OCZYWIŚCIE TEN BRZYDAL MARUDA I DLATEGO GO ZADNA PANNA NIE CHCE I OTO SAMOTNY CZLOWIEK :) KTORY KUPUJE SOBIE CIUCHY PO 1 ZŁ W SKLEPACH :) NIBY MA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ A NAWET OKULARY MA PRZESTARZAŁE I AUTO GRUCHOT :) OTO CALA PRAWDA Z JAKIM NIEWYPARZONYM JĘZOREM MAMY TU DO CZYNIENIA NA FORUM I KTORY SPRAWIA ZE SCHODZI NA PSY W SŁOWNICTWIE :) OTO NASZ SZANOWANY NAUCZYCIEL ,PRZEZ KTÓREGO MAŁE DZIECI STAJĄ SIĘ CHULIGANAMI I MAJĄ NIEWYPAŻONY RYJ OD JEGO TEKSTÓW :) AAAAAAAAAAAAA I JESZCZE CHCIAŁBYM POINFORMOWAĆ :) BABA ZEZOWATE SZCZESCIE TEZ JEST BRZYDKA :) ZA WKLEJANIE LINKÓW NA FORUM JUZ PEWNEJ PANI POZEW NA TACY OTRZYMAŁA :) I TERAZ DOPIER****** ŁA MARUDZIE PODAJĄC JEGO DANE OSOBISTE OTO MOI DRODZY CAŁA PRAWDA :) W NASTĘPNYM ODCINKU BĘDZIE TWARZ ZEZOWATEGO :) OCZYWISCIE JA TEGO NIE ZROBIE BO WSPÓŁCZUJĘ TEJ KOBIECIE :) A JAKBYM TO ZROBIŁ POPEŁNIŁABY SAMOBÓJSTWO :) GDYBYM TO NACZEPIŁ HAHAHHAAHAHAHA ZALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL MARUDA PAKUJ MANATKI BO JUŻ NAWET PRACY TU NIE ZNAJDZIESZ :):)
|
|
Słuchaj Marudy Zezuś oj słuchaj..... ehhhhh
|
|
raqlan najpierw czytaj a później pomyśl, jeśli nie rozumiesz to znowu poczytaj i na koniec napisz, ale zastanów sie na tym jeszcze raz co piszesz?
|
|
Obelix daj spokój zobaczymy teraz co będzie....
|
|
no ja jestem głupi ale patrze że są głupsi odemnie więc nie jest jeszcze tak źle jak myślałem .... kamień z serca :)
|
|
maruda zdjęcia są ogólnodostępne na portalu i jest to reportaż z przeprowadzonego protestu , POMYLIŁEM się i to wszystko , Przeprosiłem osobę zainteresowaną , bo może poczuł się obrażony , nie widzę jednak powodu . Nie ma się czego wstydzić , wręcz przeciwnie , jako organizatorowi takiej społecznie użytecznej akcji należą się tylko wyrazy uznania . maruda , CZYM ty mnie żuczku straszysz ? gdzie tu widzisz złamanie prawa ?
|
|
zez sam przewczoraj napisałeś że sie nie ujawniasz kiedy Obi podał ci do siebie majla. Więc skąd nagle w tobie taka cheć poznawania forumowiczów?? Tym razem ja tobie podziekuje :):) Znam osobiście z tego forum wystarczająco odpowiednią ilośc osób i więcej nie mam potrzeby poznawania :):) Tak że kolego małosympatyczny twoja dłoń została przezemnie odtrącona :):):)
|
|
biess mój email podroz1@o2.pl taki forumowy mam prośbe odezwij się mam sprawę.
|
|
maruda Vs zezowate_szczescie :) Uwaga..........juz dalsza bajeczka o prawie sie zaczyna :) niedługo to całe forum zasmiecą a i jeszcze dojdzie z czasem do MMA :) zakłady u mnie :D
|
|
albo sprawa w sądzie raglan.... wkurzyłeś mnie gościu......
|
|
Autor: biess(pieczny) WSZYSTKO W GRANICACH PRAWA ! a za to , jeżeli z INNYCH względów , to PRZEPRASZAM ! niestety sam udzieliłeś wywiadu ze zdjęciami
|
|
a co mnie tam obchodzą ich sprawy sami są sobie winni ja tam obserwuję ich wygłupy od początku i mi to lata jeden pokazuje twarz drugi komentuje o prawach trzeci grozi czwarty oliwy dorzuca a piąty z tego co się tu dzieje się śmieje :) i to właśnie ja :D
|
|
Zezuś nie do Ciebie to było ale jeżeli tak piszesz to pokaż mi że masz moje pozwolenie do używania mych zdjęć na forum?? ma to tylko redakcja 4lomza
|
|
zezowate - juz masz jeden pozew maruda ci pewnie zlozy drugi :D nie zapomnij szczoteczki do zębów hehehehe :D
|
|
na Autor: raqlan nie patrzcie , to gość chyba niepoczytalny
|
|
zambrowiaczek tel.tkb.... wypad, jak ci tu nie pasi
|
|
Kasiulek dzięki za informacje ale i tak jutro będę mieć jego namiary
|
|
zezowate mloda kobieto - o sobie mowisz ? bo twoja reputacja na forum to juz marna, w lomzy rowniez, modl się zeby to cię maruda nie ujawnił lepiej tutaj bo wtedy będą cię palcami na ulicy wytykać i zwazaj na słowa ktore do mnie mowisz bo ty kozaczyno jak maruda cię ujawni to ja chętnie zobaczę ci mi masz w 4 oczy do powiedzenia . cię to pewnie mrówka w d_pe ugryzła ze do kazdego się czepiasz i sobie problemów robisz zachowujesz się jak kobieta która ma codziennie okres weź idz do szpitala innych tu publikujesz i ujawniasz a z ciebie taki kozak !! moze sie w koncu przymkniesz jak to ciebie tu ujawnią
|
|
biess(pieczny), ja podałem tylko odnośniki - linki do zdjęć , można cytować z podaniem żródła , nic o Tobie tu nie pisałem a SAME linki to nic złego . Nie było moim zamiarem Ciebie tu obrażanie i przeprosiłem jeżeli czujesz się urażony z INNYCH względów , NIE ZE WZGLĘDÓW NA RZEKOME NARUSZENIE TWOICH DÓBR OSOBISTYCH , które tu nie miało miejsca.
|
|
Autor: biess(pieczny) (---.157.techtel.pl) Data: 19-03-12 23:57 Kasiulek dzięki za informacje ale i tak jutro będę mieć jego namiary nie kłopocz się już ja ci je podam :) IP: 212.33.91.194 i skoro namiary już masz to czekam na twoje dalsze plany :) moze też je ujawnisz czy tylko potrafisz gadać i nic nie robić :)
|
|
biess(pieczny) tu też jest problem Autor: raqlan Ciebie bezpośrednio NIE OBRAZIŁ , on obraził TYLKO nas marude i mnie , ale nie mamy ŻADNYCH podstaw czuć się skrzywdzeni , bo i MY też tak do niego pisaliśmy i tu koło się zamyka
|
|
zezowate :) tu ci przyznam rację :) biess - nie obraził :) maruda mnie ja jego zezowate mnie ja jego i na tym kropeczka ale ja to nie mam takich wielkich problemów jak wy bo : ja nie nadaję na forum czyjejś twarzy jak i danych osobowych przestrzegam prawa :) ale ja mam wrazenie ze to nie o mnie biess mowil tylko o marudzie albo o zezowatym a moze to maruda pisze z nicka biess - sam nie wiem . poza tym zezowate zapewnie marudę ostro wkurzylaś i będzie dym teraz :) no może to sprawi ze oboje zakończycie już tą przygodę z forum i zajmiecie się czymś poważniejszym a ja wreszcie spokojnie bede mogł forum czytać a nie tylko wasze komentarze
|
|
stwierdzenie : raqlan to osoba obrażająca , ale nie Ciebie biess(pieczny) w bezpośrednim zamiarze , zwracał się do nas przykro mi że Cię w to wplątałem , sorry
|
|
raqlan zamilcz już bo głupoty piszesz
|
|
widzisz maruda ja umiem przyznać się do błędu i powiedzieć przepraszam ,
|
|
no nie sądzę :) masz kolejny problemik :) ja nie publikuję czyjegoś wizerunku :) a co do obrazania wyzej - to ja nikogo po imieniu i nazwisku nie obrazam :D
|
|
zezowate- zycze ci szczęscia mam nadzieje ze dobrze sie wyspisz bo rano juz mozesz miec telefon od marudy na komendę :) dobrej nocki wszystkim :D
|
|
PRAWNEGO PROBLEMU NIE WIDZĘ
|
|
prawnego nie ale to ze w mordę dostaniesz to zauważ .... no cóż kilka godzin więcej w MPGKiM ale warto :)
|
|
bedziesz chorą na głowę kobiete po mordzie bił ? :)
|
|
Doszedłem do wniosku , że nie ma co walczyć z wiatrakami , Don Kichotem nie jestem . Fan klub marudy , towarzystwo wzajemnej adoracji trzyma się mocno . Nie będę komentował waszych postów , ponieważ to nie ma sensu a i nie da się walczyć na kilku frontach jednocześnie . Muszę ci przyznać tym razem marudo rację i dać ci satysfakcję : TO starcie wygrałeś ! Co do waszych komentarzy to NIE OŚMIESZAJCIE SIĘ ! Piszecie bzdury nie znając stanu prawnego . Ostatni raz wam wyjaśnię : Zamieszczenie linków prowadzących do stron zewnętrznych : zasadniczo dopuszczalne jest zamieszczanie na własnej stronie internetowej linków prowadzących do innych stron internetowych . Oczywiście dużo zależeć będzie także od ewentualnego kontekstu lub celu w jakim takie linki zamieszczamy . Zamieszczenie linków najczęściej nie wiąże się z uzyskaniem zgody administratora strony , do której link prowadzi . Link , jest to element nawigacyjny ułatwiający przemieszczanie się pomiędzy stronami internetowymi . Przemieszczenie się umożliwiają domeny internetowe , czyli elementy adresu DNS wykorzystywanego do nazywania urządzeń w Internecie . DNS (ang. Domain Name System , system nazw domenowych) to z kolei system serwerów , protokół komunikacyjny oraz usługa zapewniająca zamianę adresów znanych użytkownikom Internetu na adresy zrozumiałe dla urządzeń tworzących tą sieć komputerową . Dzięki wykorzystaniu DNS nazwa mnemoniczna , np. pl-pl.facebook.com , może zostać zamieniona na odpowiadający jej adres IP . Można zatem stwierdzić w uproszczeniu , że link to nic innego jak określona domena internetowa wykorzystująca elementy adresu DNS . Zgodnie z powyższą definicją link samodzielnie nie podlega ochronie prawnej . LINK Z OPISEM NIE MOŻE STANOWIĆ NARUSZENIA DOBRA OSOBISTEGO . W związku z powyższym w opisanej powyżej sytuacji nie doszło do naruszenia prawa , ponieważ sam link jest tylko odnośnikiem do strony internetowej portalu regionalnego 4lomza i mylomza . Za treści tam umieszczone odpowiada administrator portalu , który zamieścił tam autorski reportaż ze zdjęciami , za zgodą osoby zainteresowanej udzielającej wywiadu . Gdyby doszło do skopiowania , a następnie przetworzenia danych czy umieszczenia ww artykułu na INNYM portalu / stronie internetowej bez zgody administratora czy autora reportażu , wtedy mówimy o naruszeniu prawa . Gdyby doszło do skopiowania i umieszczenia zdjęcia , bez zgody autora i zamieszczenia go na INNEJ stronie internetowej , wtedy mówimy o złamaniu praw autorskich . Gdyby doszło do udostępnienia danych osobowych bez zgody osoby zainteresowanej , mówimy o naruszeniu prawa . Tu dane udostępnia portal , który zamieścił tam autorski reportaż ze zdjęciami , za zgodą osoby zainteresowanej udzielającej wywiadu . TU , żadna z powyżej opisanych sytuacji NIE MIAŁA MIEJSCA . Podany link z opisem nie zawierał sam w sobie i nie kierował do treści naruszających obowiązujące prawo , zasady współżycia społecznego lub dobre obyczaje , zawierających treści naruszające prawa i dobra osobiste osób trzecich , dyskryminujące płeć , rasę , narodowość , język czy religię oraz nawołujące do przemocy . Zaistniała sytuacja nie nosi znamion czynu zabronionego .
|
|
Zezul poczytaj i uważaj..... Art. 81. [Ochrona wizerunku osoby] 1. Rozpowszechnianie wizerunku wymaga zezwolenia osoby na nim przedstawionej. W braku wyraźnego zastrzeżenia zezwolenie nie jest wymagane, jeżeli osoba ta otrzymała umówioną zapłatę za pozowanie. 2. Zezwolenia nie wymaga rozpowszechnianie wizerunku: 1) osoby powszechnie znanej, jeżeli wizerunek wykonano w związku z pełnieniem przez nią funkcji publicznych, w szczególności politycznych, społecznych, zawodowych; 2) osoby stanowiącej jedynie szczegół całości takiej jak zgromadzenie, krajobraz, publiczna impreza. na linkach do zdjęć przedstawionych przez Ciebie nie spełniam żadnych z tych funkcji.... nie jestem koordynatorem to nawet społeczna odpada. A link do zdjęć jest tak samo traktowany..... zastanów się nad tym co piszesz..... więcej nie bedę zabierać głosu w dyskusji z Tobą..... chyba że gdzieś indziej... .
|
|
biess(pieczny), SORRY !
|
|
ZS co Tu chciałeś udowodnić tym tematem, tu nie chodzi o prawo, paragrafy, ale o twoje zachowanie, o chęć udowodnienia własnych racji. Nie doszukuj się kołek wzajemnej adoracji, ale zwykłego obiektywizmu, którego Tobie brak, pomijając szacunek o którym nie masz pojęcia. NIE udawaj zainteresowania i nie uprawiaj hipokryzji. Chęci uczestnictwa w protestach nie masz i mieć nie będziesz, chyba ze głównym i jedynym powodem będzie wciąż "namierzenie"marudy i innych, którzy nadepnęli na Twój odcisk. raqlan, Twoją karmą jest głupota, powyższe słowa i sformułowania świadczą o Tobie i Twojej płyciźnie, uraziłeś w najperfidniejszy ze sposobów kogoś kogo nie znasz, wartościowego człowieka. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
megan !! nick nicka moze wyzywać osmieszać ponizać do woli :) inny wątek to już gdyby to były dane osobowe zamieszczone w tym :) a i moje pisanie nie bylo kierowane do osoby ze zdjęć tylko do osoby marudy i zezowate szczęscie :) wiec nie mow mi tu ze kogoś publicznie obrazam bo tak nie jest :) poczytaj sobie jeszcze raz a twoje gadanie i na darmo pisanie o mnie lub na moj temat to mi lata mozesz pisać ile chcesz :) inaczej pogadamy gdy już moje dane zdobędziesz i zaczniesz mnie oczerniać tutaj wiec mozesz mnie w d__e pocałować swoimi komentarzami :) w internecie mozesz być kazdym w realu się poznaje prawdziwe "ja"
|
|
OSOBY PRZEDSTAWIONE NA ZDJĘCIU TO OCZYWIŚCIE TEN BRZYDAL MARUDA I DLATEGO GO ZADNA PANNA NIE CHCE I OTO SAMOTNY CZLOWIEK :) KTORY KUPUJE SOBIE CIUCHY PO 1 ZŁ W SKLEPACH :) NIBY MA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ A NAWET OKULARY MA PRZESTARZAŁE I AUTO GRUCHOT :) OTO CALA PRAWDA Z JAKIM NIEWYPARZONYM JĘZOREM MAMY TU DO CZYNIENIA NA FORUM I KTORY SPRAWIA ZE SCHODZI NA PSY W SŁOWNICTWIE :) OTO NASZ SZANOWANY NAUCZYCIEL ,PRZEZ KTÓREGO MAŁE DZIECI STAJĄ SIĘ CHULIGANAMI I MAJĄ NIEWYPAŻONY RYJ OD JEGO TEKSTÓW :) to nie jest pisanie o mnie???
|
|
Autor: raqlan (---.tel.tkb.net.pl) Data: 19-03-12 23:33 SZANOWNI DRODZY FORUMOWICZE :) Z PRZYKROŚCIĄ ZAWIADAMIAM ŻE ......... CO NASTĘPUJĘ : OSOBY PRZEDSTAWIONE NA ZDJĘCIU TO OCZYWIŚCIE TEN BRZYDAL MARUDA I DLATEGO GO ZADNA PANNA NIE CHCE I OTO SAMOTNY CZLOWIEK :) KTORY KUPUJE SOBIE CIUCHY PO 1 ZŁ W SKLEPACH :) NIBY MA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ A NAWET OKULARY MA PRZESTARZAŁE I AUTO GRUCHOT :) OTO CALA PRAWDA Z JAKIM NIEWYPARZONYM JĘZOREM MAMY TU DO CZYNIENIA NA FORUM I KTORY SPRAWIA ZE SCHODZI NA PSY W SŁOWNICTWIE :) OTO NASZ SZANOWANY NAUCZYCIEL ,PRZEZ KTÓREGO MAŁE DZIECI STAJĄ SIĘ CHULIGANAMI I MAJĄ NIEWYPAŻONY RYJ OD JEGO TEKSTÓW :) AAAAAAAAAAAAA I JESZCZE CHCIAŁBYM POINFORMOWAĆ :) BABA ZEZOWATE SZCZESCIE TEZ JEST BRZYDKA :) ZA WKLEJANIE LINKÓW NA FORUM JUZ PEWNEJ PANI POZEW NA TACY OTRZYMAŁA :) I TERAZ DOPIER****** ŁA MARUDZIE PODAJĄC JEGO DANE OSOBISTE OTO MOI DRODZY CAŁA PRAWDA :) W NASTĘPNYM ODCINKU BĘDZIE TWARZ ZEZOWATEGO :) OCZYWISCIE JA TEGO NIE ZROBIE BO WSPÓŁCZUJĘ TEJ KOBIECIE :) A JAKBYM TO ZROBIŁ POPEŁNIŁABY SAMOBÓJSTWO :) GDYBYM TO NACZEPIŁ HAHAHHAAHAHAHA ZALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL MARUDA PAKUJ MANATKI BO JUŻ NAWET PRACY TU NIE ZNAJDZIESZ :):) raqlan jeżeli z domku nie wyniosłeś szacunku, to i za żadne pieniądze go nie kupisz, nie okażesz, nie zdobędziesz od innych. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
ale ja nie potrzebuje szacunku ani do marudy ani na zezowate szczescie oni mnie obrazali od kiedy ja zezowatemu probowalem pomoc ze nie mial racji co do rozpowszechniania danych osobowych na innym portalu np forum jest karalne a wywijał się ,że nie jest , upublicznila profil pewnej dziewczyny z facebooka i stad zaczęły się wyzwiska w moją stronę od marudy i zezowatego :) więc teraz mamy o to prawdę że zezowate nie miał racji i cały czas przeprasza :) teraz upublicznił profil zapewnie marudy nie wiem a z tego co przed chwilą wkleiłaś to jak widzisz mowiłem o marudzie a nie o tej osobie ktora jest na zdjęciu i czytaj uwaznie co tam jest napisane .
|
|
Autor: biess(pieczny) (---.157.techtel.pl) Data: 20-03-12 13:01 OSOBY PRZEDSTAWIONE NA ZDJĘCIU TO OCZYWIŚCIE TEN BRZYDAL MARUDA I DLATEGO GO ZADNA PANNA NIE CHCE I OTO SAMOTNY CZLOWIEK :) KTORY KUPUJE SOBIE CIUCHY PO 1 ZŁ W SKLEPACH :) NIBY MA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ A NAWET OKULARY MA PRZESTARZAŁE I AUTO GRUCHOT :) OTO CALA PRAWDA Z JAKIM NIEWYPARZONYM JĘZOREM MAMY TU DO CZYNIENIA NA FORUM I KTORY SPRAWIA ZE SCHODZI NA PSY W SŁOWNICTWIE :) OTO NASZ SZANOWANY NAUCZYCIEL ,PRZEZ KTÓREGO MAŁE DZIECI STAJĄ SIĘ CHULIGANAMI I MAJĄ NIEWYPAŻONY RYJ OD JEGO TEKSTÓW :) to nie jest pisanie o mnie??? biess - nie o tobie mowię i dobrze napisane jest " osoba przedstawiona na zdjęciu to ten brzydal maruda " gdyby też było tam zdjęcie marcina najmana to też bym mowił że to maruda, ale kim naprawde jest maruda to sam nie wiem :) dlatego mowię ,że piszę to żartem widać to nawet po emotkach które wstawiłem .
|
|
oj raqlan raqlan :):) Tobie naprawde czegos jednak brakuje :):) Niby czytasz wszystko uważnie ale i tak nie rozumiesz nic z tego co czytasz:):) Lepiej chłopaczku poczytaj to co napisałeś i przestań sie kompromitowac :):) Jak idzie ci namierzanie mnie? I pozdrów od marudy tę swoja włoszkę :):):)
|
|
Zezowaty:) W całym tym natłoku twojego bełkotu i tłumaczenia sie , powiem ci tylko tyle . Była tu kiedyś czarnasuka i tez myslała że może bezkarnie wklejać fotki pewnej osoby. Okazało się jednak że bezkarnie nie mogła tego robić :) Więc tak li tylko dla twojej wiedzy :) Dałes plamy i to strasznie, wijesz się teraz jak piskorz , kręcisz , tłumaczysz sie jakimis dziwnymi bredniami Paragrafy jakieś dziwne wklejasz i udajesz mądrzejszego niż inni , nadal niczego sie nie nauczyłeś od wczoraj a to wielka szkoda. Poza twoimi ogólnikowymi paragrafami których i tak nie rozumiesz , jest jeszcze coś takiego jak naruszenie dóbr osobistych W związku z tym powinieneś osobe poszkodowana na kolanach prosic żeby pusciła twoja głupotę w niepamięć . A zresztą mnie osobiście też to dotyczy w związku z tym , jeszcze się zastanowie nad całą ta sytuacją. Zważ zez że admin fotki zablokował więc jednak cos jest na rzeczy :):):) A tymczasem żegnam zez ozięble i o mojej decyzji nie omieszkam poinformować na forum twoja skompromitowana osobę :):):)
|
|
maruda ja wiem kto to jest :) te zezowate :)
|
|
Ty to lepiej trzymaj się od niego i odemnie z daleka!! a najlepiej to idź zrób siku bo uszy ci odstaja :) Tylko uważnie przeczytaj top co napisałem bo widzę że tekst który zawiera więcej jak 3 słowa stwarza ci wielkie problemy :):):)
|
|
I w końcu może się ktoś za to weżnie i pogoni z forum ZS
|
|
maruda nie płacz ze cię zezowaty upublicznił :D
|
|
hej, jesli ktos z tych zdjec chce w koncu udaremnic glupote zezowatego szczescia (ewentualnie inna osoba, ktora on obrazil, narazil na jakies nieprzyjemnosci itp itd) to prosze odezwac sie na maila. czekam z niecierpliwoscia...
|
|
Zostawcie wy w spokoju te zezowate szczescie! Chciał zażartować... jak widać co niektórzy są nad zbyt poważni jak na swój wiek !!! Czego sie wstydzić? Swojego wyglądu, czy też fotki z bardzo fajnej akcjii przeprowadzonej w naszym mieście?? To jak wyglądamy nigdy się nie zmieni i nie ważne jest nasze zewnętrzne oblicze tylko to co sobą reprezentujemy i to jacy jesteśmy!!!! Zezuś przeprosił ! Ba! Ukorzył się przed tymi którzy przez ten głupi mający na celu żart post zaczeli go zastraszać sprawami w sądzie! Beznadziejnie proszę Państwa! Patrzyłam przez palce na to co tu się działo od dłuższego czasu i niestety wydaje mi sie że wasze towarzystwo wzajemnej adoracji tj : Zezuś, maruda, obelix, omania, madziara i reszta których nie ma sensu wymieniać świetnie bawiło się dogryzaniem sobie nawzajem :) Więc dlaczego teraz straszycie się sprawami w sądzie ?? Czy nie mogłoby być jak zawsze :D ? Było naprawde miło czytać wszystkie wasze niesnaski i dogryzanie sobie bo tak naprawde (i chyba każdy z nas się tym zgodzi ) TE FORUM TWORZYCIE WY!!! STALI BYWALCY TEGO FORUM!!!! OSOBIŚCIE SIĘ PRZYZNAM ZE WCHODZE TU CODZIENNIE POCZYTAĆ O TYM CO ZNÓW CIEKAWEGO SOBIE POWIEDZIELISCIE BADZ TEZ JAKI TEMAT ZALOZYLISCIE :D A reszta osób która tylko "podjudza" ten konflikt niech sie przymknie i nie dolewa oliwy do ognia! I nie ważne jest to jak kto wygląda! Badźmy sobą i sie siebie nie wstydźmy! A co do Admina na tym forum, bądź władz tego forum które jako jedyne mają prawo operować zdjeciami i wizerunkiem osób wyżej wymienionych to chciałabym szczerze podzielić sie z wami moim zdaniem ----TO JEST LEGENDA!!!! HEHE :d pozdrawiam serdecznie MARUDE, OBELIKSA I ZEZUSIA:d UFFF! NAJDŁUŻSZY POST JAKI TU KIEDYKOLWIEK NAPISAŁAM I NAPISZE:d
|
|
shiloh :):) Masz duzo racji w tym co napisałas . W całym tym sporze ktoś w swojej zajadłości przekroczył granice żartu . Owszem dogryzaliśmy sobie, ale w ramach żartu , widocznie ktoś nie potrafi do końca żartów zrozumieć :) Tak jak napisałem w któryms poście : Jak ja z was to jest ok. ale wy ze mnie to juz pee :):) I tu wcale nie chodzi o udostepnione zdjęcia , które zresztą nie sa moje. Powiedz , jak byś sie czuła na miejscu tej osoby ? Gdyby twoje zdjęcia ktoś w zajadłości udowodnienia swoich racji wkleił na forum ?? Dwa razy prosiłem go żeby dobrze sie zastanowił nad tym co chce zrobic . Widocznie zacietrzewienie wzięło górę nad zdrowym rozsądkiem . Winowajca kiedy sie zorientował że popełnił bląd najpierw zaczął świrować jarząbka o proteście i chęci udziału w nim później zaczął przepraszać a na końcu z podkulonym ogonem jak tchórz uciekł z forum . Jakies wyjaśnie wypadało by przynajmniej napisac żeby zachować resztke godności .
|
|
Przepraszam, że się wtrącę, ale uważam, iż każdemu może się zdarzyć "walnięcie bąka w locie". Każdy może mieć lepsze albo gorsze dni. Mi też przyp....czył ni z gruchy, ni z pietruchy. I co? Mam rozpamiętywać? Mam większe problemy ( tak jak, z pewnością, większość forumowiczów). A można by tak( no, może nie aż tak dosłownie:-) ) http://www.youtube.com/watch?v=LtjhW-ERoak Już znikam ;-) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Mniejszy :) Co innego jest komus przypierniczać a co innego pokazać twarz osoby nie związanej ze sporem . No ale to juz kwestia gustu :):)
|
|
Co prawda, to prawda, marudo.
|
|
Nie będę komentował waszych postów , nie ma sensu dyskutować z ludżmi którzy nie mają zielonego pojęcia o tym o czym piszą . Co do waszych komentarzy to NIE OŚMIESZAJCIE SIĘ ! Piszecie bzdury nie znając stanu prawnego . Ostatni raz wam wyjaśnię : Zamieszczenie linków prowadzących do stron zewnętrznych : zasadniczo dopuszczalne jest zamieszczanie na własnej stronie internetowej linków prowadzących do innych stron internetowych . Oczywiście dużo zależeć będzie także od ewentualnego kontekstu lub celu w jakim takie linki zamieszczamy . Zamieszczenie linków najczęściej nie wiąże się z uzyskaniem zgody administratora strony , do której link prowadzi . Link , jest to element nawigacyjny ułatwiający przemieszczanie się pomiędzy stronami internetowymi . Przemieszczenie się umożliwiają domeny internetowe , czyli elementy adresu DNS wykorzystywanego do nazywania urządzeń w Internecie . DNS (ang. Domain Name System , system nazw domenowych) to z kolei system serwerów , protokół komunikacyjny oraz usługa zapewniająca zamianę adresów znanych użytkownikom Internetu na adresy zrozumiałe dla urządzeń tworzących tą sieć komputerową . Dzięki wykorzystaniu DNS nazwa mnemoniczna , np. pl-pl.facebook.com , może zostać zamieniona na odpowiadający jej adres IP . Można zatem stwierdzić w uproszczeniu , że link to nic innego jak określona domena internetowa wykorzystująca elementy adresu DNS . Zgodnie z powyższą definicją link samodzielnie nie podlega ochronie prawnej . LINK Z OPISEM NIE MOŻE STANOWIĆ NARUSZENIA DOBRA OSOBISTEGO . Link jest to powszechna nazwa dla hiperłącza. Linki są szeroko stosowane na stronach Internetowych jako narzędzie służące do nawigowania. Link jest to odwołanie zamieszczone w dokumencie elektronicznym wskazujące na inne miejsce w tym bądź w innym dokumencie elektronicznym W pierwszej kolejności mają tu zastosowanie odpowiednie przepisy K.K i K.C. , następnie z ich uwzględnieniem prawa obowiązujące na forum , dyktuje właściciel tego Forum . Czy powszechnie znana informacja , może nadal być tajemnicą i korzystać z ochrony ? Czy można ujawnić to co jest już raz ujawnione przez samego zainteresowanego ? UWAGA Zdaniem Unii Europejskiej jak i - w konsekwencji GIODO - numery IP zostały uznane za dane osobowe
|
|
sie zezowaty tak nie boj .. marude zes zobaczyl to cie straszy specialnie a linki wrzucac mozna.. ja zem sam tu juz kilka osob namierzyl i nic mnie nie zrobili : )))
|
|
mądre słowa jasiu_śmietana ! to co maruda pisze , to mi to lata koło ...... , nie interesuje mnie to co on sądzi i ma do powiedzenia , Przykro mi tylko , że wplątałem w to niczemu nie winnego biess(pieczny) , Już przeprosiłem i TYLKO z innych względów jak prawne aspekty sprawy .
|
|
zez:):) Lubiłes zawsze grzebac w straych postach , pogrzeb i teraz :):) Poszukaj tego w którym dwa razy cie ostrzegałem przed tym :):) I wiesz co ja myśle na temat twoich głupich tłumaczeń ??? Wcale nie jest ci przykro z tego powodu. Poprostu wstyd ci że dałes ciała i nie wyszło na twoje:):) Słaby z ciebie śledczy zez :) W tym fachu na papu bys nie zarobił:):):)
|
|
Czekam teraz na " wyrazy ubolewania " , ze strony fan klubu marudy , towarzystwa wzajemnej adoracji .
|
|
ZAMYKAM TEMAT DZYNDZLE
|
|
amen .....
|
|
To jest maruda! Popatrzcie! Niewinny sie nie tlumaczy!:D
|
|
shiloh cóż ja mogę ci napisać ano tylko jedno ktoś kiedyś wymyślił takie fora żeby można było pośmiać się ale tez poważnie porozmawiać, poprosić o rade itp. zs jako osoba nic mi wielkiego nie zrobił ale jego sposób wypowiedzi używanie wulgaryzmów po prostu raziło a przecież forum czytają również osoby małoletnie i z pewnością wyciągają jakieś tam wnioski. każdy ma prawo pisać wszystko o czym pomyśli, czy to dobrze czy źle nie mnie to oceniać ale jakaś kultura wypowiedzi niestety obowiązuje, Prawdziwa cnota krytyk się nie boi, a jeśli jestem krytykowany przez kogoś kto mnie nie zna to po prostu nie biorę sobie tego do głowy. zs ma alergie na krytykę pod swoim adresem natomiast innych brutalnie atakował epitetami i wulgaryzmami wielu nie pozostawało mu dłużnych ale czy o to chodzi. W pełni zgadzam sie z "marudą" w poście którym odpowiadał tobie , Ja "marudy" osobiście nie znam i w życiu nie widziałem na oczy tak jak i zs ale nie toczymy wojenek nie udowadniamy sobie kto jest mądrzejszy w sytuacjach spornych w sposób żartobliwy podszczypujemy się na wzajem nie robiąc sobie krzywdy. Śmiem twierdzić że jeśli kiedykolwiek nasze drogi spotkały by się to jestem pewien że z uśmiechem na twarzy na powitanie podali byśmy sobie dłonie, Chciałbym to samo powiedzieć o zs ale chyba to już jest nie możliwe , a szkoda. pozdrawiam wszystkich forumowiczów bez wyjątku :-)
|
|
dzięki za pozdrowienia Obelikśmie iksie :):)
|
|
buuuu Obelixxxie ratunku;-(((
|
|
I mnie też posdrawiasz?
|
|
Ciebie mały na pewno też.
|
|
Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! YES YES YES!!!
|
|
Omanio co się stało , nie płacz już siłom i godnościom osobistom bede ciebie bronił i we wszystkim pomogę :-) _mały_ ciebie tyż pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |