Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie jest nasz ZEZOWATE.. |
[pb]szczęście :):) Gdzies zaginęło nasze szczeście :):) Albo może i nieszczęście , po tym co odwaliło za numer na forum :):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie jest nasz ZEZOWATE.. |
pewnie sie już pakuje
|
|
Podkulił mądruś ogonek pod tylna częśc ciała i siedzi teraz cichutko :) A było się zastanowic nad swoja głupotą kiedy pisałem że to maja być moje zdjęcia :):) Ale tak sie zacietrzewiłes że nawet nie zwracałeś uwagi na to co do ciebie pisałem , no to teraz masz :) Ciekawe na ile ten numer wyceni osoba na tych zdjęciach :):) Czuje że troszke z ciebie zdoi :):) A i przeprosiny na foeum obowiązkowe i to dużymi literami :) hehehe juz sie uśmiecham na widok twojego podkulonego oganka i spuszczonego w pokorze łebka :):) Noi to Dobrej nocy Zeze i miłych snów :) hahaha hihihihiiiiii hehehehehe :):)
|
|
i znów do mnie żaluzje no ... ?
|
|
Robciu,żaluzje to mam w oknach;)
|
|
a ja rolety bo żaluzje już nie w modzie :)
|
|
EEE ja nie idę z modą w parze;-)Ja sto lat za murzynami;-)
|
|
robciu cytuje sie tylko wielkich tego swiata, a Twoje hmmmm hihihi hahaha staje sie wielkie na tym forum. Gratuluję , szczerze ale poza tym wyjątkiem ja tego juz nie użyję tak jak obiecałem.
|
|
to co ja mam na ten temat powiedzieć ????
|
|
robciu :) Ja też juz tego nie użyje :) Sorki za ten ostatni raz ale nie mogłem sie powstrzymac :)
|
|
maruda ni ma wyjścia po browarku musimy robciowi postawić,
|
|
no nima wyjśćia :) W końcu to jego prawa autorskie jak by nie patrzył :):)
|
|
no się zobaczy ...... :)
|
|
robciu bedzie git ?
|
|
Ponawiam zapytanie Panowie :):) Gdziwe jest nasze zezowate szczęście ?? :):)
|
|
ech
|
|
Skoro nawet admin kasuje jego posty to może dotarło wreszcie do tego debila że najlepiej aby się nie odzywał ...
|
|
urlop pewnie wziął i nie ma
|
|
Doszedłem do wniosku , że nie ma co walczyć z wiatrakami , Don Kichotem nie jestem . Fan klub marudy , towarzystwo wzajemnej adoracji trzyma się mocno . Nie będę komentował waszych postów , ponieważ to nie ma sensu a i nie da się walczyć na kilku frontach jednocześnie . Muszę ci przyznać tym razem marudo rację i dać ci satysfakcję : TO starcie wygrałeś ! Co do waszych komentarzy to NIE OŚMIESZAJCIE SIĘ ! Piszecie bzdury nie znając stanu prawnego . Ostatni raz wam wyjaśnię : Zamieszczenie linków prowadzących do stron zewnętrznych : zasadniczo dopuszczalne jest zamieszczanie na własnej stronie internetowej linków prowadzących do innych stron internetowych . Oczywiście dużo zależeć będzie także od ewentualnego kontekstu lub celu w jakim takie linki zamieszczamy . Zamieszczenie linków najczęściej nie wiąże się z uzyskaniem zgody administratora strony , do której link prowadzi . Link , jest to element nawigacyjny ułatwiający przemieszczanie się pomiędzy stronami internetowymi . Przemieszczenie się umożliwiają domeny internetowe , czyli elementy adresu DNS wykorzystywanego do nazywania urządzeń w Internecie . DNS (ang. Domain Name System , system nazw domenowych) to z kolei system serwerów , protokół komunikacyjny oraz usługa zapewniająca zamianę adresów znanych użytkownikom Internetu na adresy zrozumiałe dla urządzeń tworzących tą sieć komputerową . Dzięki wykorzystaniu DNS nazwa mnemoniczna , np. pl-pl.facebook.com , może zostać zamieniona na odpowiadający jej adres IP . Można zatem stwierdzić w uproszczeniu , że link to nic innego jak określona domena internetowa wykorzystująca elementy adresu DNS . Zgodnie z powyższą definicją link samodzielnie nie podlega ochronie prawnej . LINK Z OPISEM NIE MOŻE STANOWIĆ NARUSZENIA DOBRA OSOBISTEGO . W związku z powyższym w opisanej powyżej sytuacji nie doszło do naruszenia prawa , ponieważ sam link jest tylko odnośnikiem do strony internetowej portalu regionalnego 4lomza i mylomza . Za treści tam umieszczone odpowiada administrator portalu , który zamieścił tam autorski reportaż ze zdjęciami , za zgodą osoby zainteresowanej udzielającej wywiadu . Gdyby doszło do skopiowania , a następnie przetworzenia danych czy umieszczenia ww artykułu na INNYM portalu / stronie internetowej bez zgody administratora czy autora reportażu , wtedy mówimy o naruszeniu prawa . Gdyby doszło do skopiowania i umieszczenia zdjęcia , bez zgody autora i zamieszczenia go na INNEJ stronie internetowej , wtedy mówimy o złamaniu praw autorskich . Gdyby doszło do udostępnienia danych osobowych bez zgody osoby zainteresowanej , mówimy o naruszeniu prawa . Tu dane udostępnia portal , który zamieścił tam autorski reportaż ze zdjęciami , za zgodą osoby zainteresowanej udzielającej wywiadu . TU , żadna z powyżej opisanych sytuacji NIE MIAŁA MIEJSCA . Podany link z opisem nie zawierał sam w sobie i nie kierował do treści naruszających obowiązujące prawo , zasady współżycia społecznego lub dobre obyczaje , zawierających treści naruszające prawa i dobra osobiste osób trzecich , dyskryminujące płeć , rasę , narodowość , język czy religię oraz nawołujące do przemocy . Zaistniała sytuacja nie nosi znamion czynu zabronionego .
|
|
zezowaty gdzie ty prawo konczyles ?????? he he . ale madrusia udajesz ze ho ho wszytkie rozumy pozjadales.
|
|
Zezowaty niestety nie zaginął! www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy zobacz
|
|
po co to kogoś tam prowokować na próżno ?? a nie lepiej żyć w Harmoni po co to psy na sobie wieszać a potem mieć jakieś tam nieprzyjemności :) każdy jest jaki jest i tego nie zmieni :)
|
|
Widziałem jakiegoś ślepca jak prał gacie , bo popuścił, ale waliło od niego. Nie wiem czy to jego szukacie.
|
|
Czekam teraz na " wyrazy ubolewania " , ze strony fan klubu marudy , towarzystwa wzajemnej adoracji .
|
|
zez przytoczę fragment twoich słów :) Gdyby głupota miała skrzydła to wiesz co byś robił :):):):):)
|
|
Cicho wszędzie,głucho wszędzie ,co to będzie?,co to będzie?
|
|
znudziło mnie odpisywanie marudo na twoje głupkowate posty
|
|
Czyżby ??? :):) Od kiedy to aż tak bardzo zmądrzałes zez??? :):)
|
|
znudziło mnie odpisywanie marudo na twoje głupkowate posty NO COMMENT !
|
|
Czyżby ??? :):) Od kiedy to aż tak bardzo zmądrzałes zez??? :):)
|
|
znudziło mnie odpisywanie marudo na twoje głupkowate posty NO COMMENT !
|
|
Czyżby ??? :):) Od kiedy to aż tak bardzo zmądrzałes zez??? :):) //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Nie będę juz ciebie prowokował bo szybko gubisz się w terenie i tracisz poczucie rzeczywistości zez:):):)
|
|
Gdzie jest nasze zezowate szczęście ?
|
|
Nasze? Chyba twoje.
|