środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mamed Khalidov w Lomzy

Byl ktos na spotkaniu z Mamedem w WSA? Ciekawi mnie jak bylo, co ciekawego mozna bylo uslyszec?

I przy okazji... Co za geniusz wykombinowal, zeby zrobic takie spotkanie w poniedzialek o 13? Czy tylko studenci i bezrobotni moga byc zainteresowani MMA?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mamed Khalidov w Lomzy

Tosz to Czeczen !!!!!!!
A wy ich nie znosicie !!!!:):):)

"Wy" to znaczy kto?

wy :):):)

Ja porzadnych ludzi szanuje, bez roznicy czy to Polak, Czeczen, czy ktokolwiek inny. A debili nie znosze pod zadna postacia.

Wiec nie przypinaj mi zadnych latek i pisz na temat, jesli masz jakies informacje.

tak, i zaraz okaże się, ze Khalidov'a kochacie, bo on jest "nasz" ale Czeczeni to już Wam przeszkadzają.
Nie o Tobie Dran jest tu mowa tylko o pseudo patriotach, którzy dbają o czystość narodu

Prosilbym jednak o jakies konkretne informacje, bo niestety musialem byc w pracy, a mialem ochote pojsc na spotkanie.

Wy !!
Czyli łomzyniacy :):)
Popaprancy z tego pieknego miasta :)
Nie tak dawno wieszaliście psy na Czeczenach a teraz zachwycacie sie Khalidovem :):)

Obłudnicy i fałszywcy :):):):):)

maruda a ty nie lomzyniak?

maruda

cytuję twoje słowa , z małymi modyfikacjami :

nowy TEMAT : Rozmowy o korzeniu , czyli romans smerfa ze smykiem -

maruda i _maly_

Założyć dla was specjalnie post żebyście nie zaśmiecali tematu o , Mamed Khalidov w Lomzy

po co macie tu robić niepotrzebny kocioł ?

maruda , PISZ NA TEMAT ! a jak nie ,to nie pouczaj innych , jak sam tak robisz !

Było spotkanie z Mamedem....?? Nic o tym nie wiedziałam.....:(((
Również czekam na jakieś info

Co do dziwnych tu komentarzy : on jest człowiekiem który bardzo szanuje innych i pokazuje to na każdym kroku, i akurat w tym przypadku dla mnie nie ważne jakiego jest pochodzenia :)

Ale to spotkanie było o13, ponieważ zorganizowane przez pewną fundację, dla pewnej grupy"łomżyniaków" nie koniecznie Polskiej narodowości.

Nie podaję kto dla kogo gdyż wczoraj podałem link i informację o tym, a admin wypie...ł go z forum.

Oni chcą się czuć bezpieczni i będą trenować MMA pod okiem mistrza.

A potem napie..ać was pod admirałem.

Z tego co sie orientuje, spotkanie bylo organizowane przez fundacje Ocalenie. I nie dla zadnej grupy, tylko dla wszystkich ktorzy chcieli przyjsc i posluchac oraz porozmawiac na temat MMA oraz Czeczenow przebywajacych w Polsce.

Z informacji na stronie 4lomza wyczytalem, ze Mamed bedzie rowniez okresowo przyjezdzal prowadzic otwarte seminaria MMA.

Tylko ja chcialbym sie dowiedziec, jak spotkanie przebieglo i czego mozna sie bylo na nim dowiedziec, a nie wdawac sie w kolejne dyskusje i pyskowki, bo takich tematow jest juz cala masa na tym forum.

...Wizyta Mameda Kalidova miała raczej charakter ogólny. Można było osobiście poznać zawodnika MMA i posłuchać co ma do powiedzenia o Polsce, Czeczeni i MMA. Można było zadawać pytania, ale nie wielu było chętnych na początku, więc nastąpiła cisza. Widać było wyraźnie, że Mamed był już zmęczony po podróży ale uśmiechał się i rzeczowo odpowiadał na pytania. Na mnie osobiście zrobił wrażenie faceta, który wie co mówi, wiele przeżył w życiu i reprezentuje zarówno siłę fizyczną i sprawność jaki i inteligencję, swobodę w kontaktach z ludźmi. Najważniejsze, że mu nadal się chce - bo ten projekt treningów MMA nie jest jego pierwszym, który ma pozwolić na poznanie i oswojenie się dwóch światów. Trzymam kciuki za powodzenie tego projektu, gdyż brak tolerancji (włącznie z tym forum!!!?) dla innych narodów, wyznań, mniejszości jest przerażająca...
...podaję poniżej link do fotogalerii z wizyty Mameda Kalidowa w Łomży - tam kilka fotek do obejrzenia...

http://jalbum.net/a/1143594/

pudzianowski w 30 sekund rozprawił się z najmanem a ja z nim w 15 :D kto będzie lepszy :D

ze spotkania z tym sympatycznym Mamedem wyniosłem dwie ciekawe sprawy.
Po pierwsze to bardzo ładnie powiedział ,że w polsce czeczeni powinni po sobie zostawić dobry ślad bo są tu gośćmi i drugie to fakt ,że on do Czeczeni jeżdzie do swojej rodziny 5 razy w roku. Więc wobec tego zastnawiam sie czemu w większości reszta pozostawia te złe ślady i co faktycznie stoi na przeszkodzie powrotu ich do kraju.

Santreo

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org